woozny 23.07.2017 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Temat jest już dość stary, może między czasie pojawiły się jakieś nowe doświadczenia/opinie z rekuperatorami firmy Karino?Właśnie rozpoczynam budowę domu i mój deweloper poleca mi rekuperator Karino K300. Mam jednak wątpliwości bo jest to bardzo mało znana firma i opinii w internecie jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 23.07.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jeśli deweloper jest zwolennikiem takiego właśnie rekuperatora to podejrzewam, że nie kosztuje zbyt wiele. Sprawdź długość gwarancji i sieć serwisantów w Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woozny 23.07.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Dobry pomysł, porównam długość gwarancji z urządzeniami innych firm.Przekonuje mnie trochę to, że właściciel firmy budowlanej właśnie kończy budować swój własny dom i pokazywał mi, że ma zamontowane to samo urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 23.07.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Nie powinien to być argument za. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że dostał go za free- dla reklamy.Jak mu się "znudz"i to wymieni na nowy z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttpj 28.09.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam, ostatnio został mi polecony rekuperator Karino Went 500. W związku z tym zastanawiam się jak on się u Was sprawuje? Wykonawca proponuję ten model za 9k pln wraz z instalacją rekuperatora.Co myślicie o tej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.09.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Nie jestem pewny by ktoś na forum słyszał o takim rekuperatorze. Może lepiej wybrać coś bardziej popularnego na forum i w razie problemu szukać wsparcia u tych użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba0 07.01.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Witam jestem nowy na tym forum. posiadam rekuperator działa u mnie już trzeci sezon bez zarzutu, koszty filtrów żadne kupiłem mate filtracyjną za 50 zł starczy na kilka lat. osobiście polecam. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts