santiago5 16.04.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam, Jestem nowy na forum, nieco juz czytalem na ten temat ale nadal nie wiem jak sie zabrac za to, a mianowicie chodzi mi o jakas podpowiedz jak naprawic okno w akademiku, poniewaz nie ma mozliwosci uchylenia go, klamka obraca sie dookola i nic, okno nie daje sie wychylic, okucia sa firmy MACO i doradzcie czy mozna to jakos poprawic czy moze wymienic mozna w latwy sposob klamke/okucie nie wiem, Wiem ze to zbyt malo moze informacji co do oceny usterki ale prosze napiszcie a umieszcze zdjecia ewentualnie jakies i inne objawy jesli by to pomoglo. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady:) Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Słuchaj Student - daj sobie spokój bo okno Ci wypadnie jak zaczniesz przy nim grzebać a pewnie koleżcy w kolejce stoją do pomocy . Zgłoś temat do administratora jako awarię okna po zimie i po problemie. P.S Wy tam nawet śrubokręta nie macie do odkręcenia klamki - krzyżak jest potrzebny Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) A okno może na gwarancji.. ? Edit:sorry za złośliwość. Uznałem że okucie + lokalizacja (akademik) = przetarg i tani produkt np jedna z firm ktore aspirują marketingowo do czołówki, więc niech się pokażą od strony serwisowej..ale czy ich PiiaRowcy będą tak błyskotliwi? Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 19.04.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Słuchaj Student - daj sobie spokój bo okno Ci wypadnie jak zaczniesz przy nim grzebać a pewnie koleżcy w kolejce stoją do pomocy . Zgłoś temat do administratora jako awarię okna po zimie i po problemie. P.S Wy tam nawet śrubokręta nie macie do odkręcenia klamki - krzyżak jest potrzebny Dokładnie, dopóki się nie rozpada, to lepiej się nie dotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts