szocik 04.04.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.04.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Wieczorową porą (trudno) dzielę się z Wami moją domową wiosną. Naturalny odświeżacz powietrza. Pachnie od tygodnia na 2 piętrach. Woski Kringle przy tym poszły w "zawieszenie" http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpswonc4owa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.04.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Piekne!:)! a skad ten fajny wazonik?!Tez "se", tez "se" taki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 jeju...az u mnie zapachnialo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.04.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Asia co masz za ciemna szarosc w sypialni? mozesz mi zrobic wiecej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.04.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Wazonik kupiłam już daaawno, daaawno temu... Ale włączę sobie radar na niego jak go spotkam to... Szarość w sypialni to Atłasowy grafit z Dekorala. Nie polecam Widać na niej wszelkie plamy, przebarwienia, a kurzu nie da się zetrzeć, bo robią się mazy Myślę, że sam kolor jest ok (odcień mi się podoba), tylko chyba farba do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.04.2015 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Więcej grafitu zdjęć TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.04.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 hejo aniu - mialam identyczny kolor na scianie w salonie z kabe...swietnie pokryl ta wieeelka sciane, nie bylo widac zadych mazow...jedyny minus to taki ze faktycznie po czasie widac na ciemnym kolorze kurz...ale mozna bylo taka miotelka z mikrofibry przeleciec (na sucho) i bylo git tak to kieeeedys u mnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 oooo temat w sam raz dla mnie Witam tez planuje u siebie zrobic ciemna sciane w salonie..poczatkowo miala byc to czern, ale moj sie krzywi, wiec zaproponowalam ciemna szarosc.. na czym sie zakonczy ta dyskusja-nie wiem.. ale dalyscie mi duzo do myslenia z tym kurzem...bo u mnie to miejce ciagle bedzie naslonecznione, wiec ryzyko duze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ja mam czarną ścianę w kuchni- komin i w gabinecie, czasem widać kurz ale wystarczy sucha szmatką czy inna miotełką do kurzu szybko zetrzeć...nie trzeba jak szafek czarnych codziennie , nie jest źle A ja Mam pomalowane Tikkurilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 kawalek czerni chce na pewno u cory na gorze zrobic..myslalam o magnetycznej... sa takie? chyba sa co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ja mam w kuchni grafitową - wygląda jak czarna... kurz? jaki kurz ja nie widzę tam nic... więc albo nie ma albo muszę sobie mocniejsze oczy zafundować (notabene Ł mnie ciągle gania bym poszła do okulisty) Mel są magnetyczne- wszystkie kolory! ale musisz kupić dobrej jakości... wiem że niektóre są takie że magnes trzyma - ale już jak pod niego podłożysz karteczkę to odpada bo są bardzo słabe te opiłki w farbie... więc tylko jakaś sprawdzona co wiadomo że utrzyma kartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 kawalek czerni chce na pewno u cory na gorze zrobic..myslalam o magnetycznej... sa takie? chyba sa co? magnetyczne sa - to chyba możesz pomalować pod farbę którą chcesz zeby powierzchnia pod nią byla magnetyczna , a na to dowolny kolor...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.04.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 magnetyczne sa - to chyba możesz pomalować pod farbę którą chcesz zeby powierzchnia pod nią byla magnetyczna , a na to dowolny kolor...chyba nie chyba a na pewno mozna tez zrobic magnetyczna a na to tabliowa! tylko troche pomachasz pedzlem bo min 5 warstw trzeba polozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 nie chyba a na pewno mozna tez zrobic magnetyczna a na to tabliowa! tylko troche pomachasz pedzlem bo min 5 warstw trzeba polozyc... czyli dobrze mi się wydawało - wresja magnetyczna tablica jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 potrzebuje magnetycznej takiej co kartki utrzyma tablicowej nie chce..fee wszedobedace resztki po kredzie wtedy moj alergik dopiero mialby reakcje skorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ann a pamietasz dokladna nazwe tej farby? Potrzebuje na niewielka sciane ciemny szary a twoj jest perfecto. P.S. Jak tylko zobaczysz wazonik .... to wiesz;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ... P.S. Jak tylko zobaczysz wazonik .... to wiesz;);) przykładowo: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=wazon+torebka&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v10-p-sm-isqm-4-o-0113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 OOO !!! tylko czemu nie taki zolty:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.04.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ann a pamietasz dokladna nazwe tej farby? Potrzebuje na niewielka sciane ciemny szary a twoj jest perfecto. P.S. Jak tylko zobaczysz wazonik .... to wiesz;);) do byl kolor z mieszalnika...puszke gdzies mam...jak znajde to ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts