Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wazonik kupiłam już daaawno, daaawno temu... Ale włączę sobie radar na niego ;) jak go spotkam to... :D

Szarość w sypialni to Atłasowy grafit z Dekorala. Nie polecam :( Widać na niej wszelkie plamy, przebarwienia, a kurzu nie da się zetrzeć, bo robią się mazy :bash: Myślę, że sam kolor jest ok (odcień mi się podoba), tylko chyba farba do bani :sick:

hejo :)

aniu - mialam identyczny kolor na scianie w salonie :) z kabe...swietnie pokryl ta wieeelka sciane, nie bylo widac zadych mazow...jedyny minus to taki ze faktycznie po czasie widac na ciemnym kolorze kurz...ale mozna bylo taka miotelka z mikrofibry przeleciec (na sucho) i bylo git ;) :)

tak to kieeeedys u mnie wygladalo ;)

Picture 014-001.jpg

oooo temat w sam raz dla mnie :D

Witam :bye:

tez planuje u siebie zrobic ciemna sciane w salonie..poczatkowo miala byc to czern, ale moj sie krzywi, wiec zaproponowalam ciemna szarosc..

na czym sie zakonczy ta dyskusja-nie wiem..

ale dalyscie mi duzo do myslenia z tym kurzem...bo u mnie to miejce ciagle bedzie naslonecznione, wiec ryzyko duze:rolleyes:

ja mam w kuchni grafitową - wygląda jak czarna... kurz? jaki kurz :D ja nie widzę tam nic... więc albo nie ma albo muszę sobie mocniejsze oczy zafundować (notabene Ł mnie ciągle gania bym poszła do okulisty)

Mel są magnetyczne- wszystkie kolory!

ale musisz kupić dobrej jakości... wiem że niektóre są takie że magnes trzyma - ale już jak pod niego podłożysz karteczkę to odpada :( bo są bardzo słabe te opiłki w farbie... więc tylko jakaś sprawdzona co wiadomo że utrzyma kartki

magnetyczne sa - to chyba możesz pomalować pod farbę którą chcesz zeby powierzchnia pod nią byla magnetyczna , a na to dowolny kolor...chyba

nie chyba a na pewno :) mozna tez zrobic magnetyczna a na to tabliowa! :) tylko troche pomachasz pedzlem bo min 5 warstw trzeba polozyc...;)