Mmelisa 30.04.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Tak dla Ciebie Meli, dlatego tak od serca. Po całości. Na bogato. Luuuuubie tak a ja mam dylemat.. mam okazje isc na koncert, ktory bedzie w ta sobote (moj chce mi kupic bilet jako prezent od niego;) ) i nie wiem co robic..zgodzic sie czy nie bo samaaa kurnee tak jakos dziwnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.04.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Prace zakończone to pewnie kamień spadł Ci z serca, co? Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 jejku...aśku - tozto zupelnie inne dziewczyny niz te ktore (a przynajmniej jedna) widzialam!! to ze starsza podobna to fakt...ale mlodsza to mniejsza ty i ladne kwiatki mialas ja poki co kupilam sobie drzewo(drzewusienko) oliwne i tak mi sie wakacyjnie milo zrobilo tylko temperatura nie ta i sto lat dla madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Madzia dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 oooooooooooooooo dobrze!! dzięki za krok po kroku bo mój Ł chce agrowłókninę koniecznie i za nic nie idzie mu wybić tego pomysłu... już mu każdy argument podawałam i nic... może te fotki go przekonają ... Wiesz, mój Daro też na początku tak biadolił (a wiesz jaki on jest zatwardziało niedojrzały ) no ale już jakoś wyprostowało się mu myślenie na agrowłókninę Tak jak Ivy pokazała - co tu komentować? Papier ma tą wadę, że po sezonie się rozłoży, ale kontrargument jest taki, że agrowłóknina wcale nie zabezpiecza przed chwastami W każdym wypadku trzeba będzie sobie z nimi radzić ręcznie lub chemicznie. Nie przeskoczysz. A kupionym za ciężkie pieniądze, wyszukanym swoim roślinom nie zafundowałabym takiego zaparzania Prace zakończone to pewnie kamień spadł Ci z serca, co? Mnie się podoba Kamień to spadł mi pod cyprysiki ... ja poki co kupilam sobie drzewo(drzewusienko) oliwne i tak mi sie wakacyjnie milo zrobilo tylko temperatura nie ta ... Uwielbiam drzewka oliwne, są śliczne Chociaż faktycznie ciężko się z nimi dogadać w naszym klimacie Na zimę do domq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.05.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Ale pogoda Nazbierałam jeszcze ostatnie wiosenne perełki z mojego ogródka. Sorry za monotematycznośż Szyszeczki (Abies procera 'Glauca'): http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02860_zpscagb6rq7.jpg Tulipa: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02890_zpsd6vbnaus.jpg Akebia quinata: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsfgehoj89.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsfkgwf7kc.jpg Allium: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02865_zpshksnxuaf.jpg Euonymus: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02866_zpsllm3we4i.jpg Ribes: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02869_zpsjv71vguf.jpg Salix repens: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpscatdbtci.jpg Pozdrawiam weekendowo Edytowane 1 Maja 2015 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Asia..czemu obcokrajowymi nazwami nam tu rzucasz co? nie mozesz tak po naszemu? :rolleyes:przeciez ja tego jezyka nawet nie znam u nas jak zapowiedzieli tak jest..sloneczko ps. jutro pozdrowie od Was kilku Vip-ow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.05.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Bo tego jeszcze nie grali No to gdzie te VIP'y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.05.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.05.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Oglądam sobie właśnie filmik A Wy koleżanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.05.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Też oglądam 11 odcinek 4-go sezonu InkMaster - wyciągnęłam dziś z piwnicy maszynki, igły i wszystkie badziewia do zabawy Zmęczyłam się tym sprzątaniem pudeł, straszna praca. Ale plus taki, ze mi przejaśniało odrobinę w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.05.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Proszę ile to człowiek potrafi zrobić jednej leniwej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.05.2015 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ja myłam okna od zewnątrz jak padał deszcz odziałam się w kurtkę deszczówkę i heja dobrze że podbitka szeroka to niewiele na mnie padało w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Uuuuu... Aua... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Pytanie mam: czy planujecie w swoich ogrodach jakieś zioła/warzywka/owocki? Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Pytanie mam: czy planujecie w swoich ogrodach jakieś zioła/warzywka/owocki? Jakie? ja bym chciala zioła, tylko nie wiem jeszcze gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja na razie mam tylko miętę w "korytku" na parapecie, ale właśnie organizuje mi się więcej miejsca na takie przyjemności Muszę teraz powybierac warte inwestycji pozycje Myślę o: - truskawkach - pomidorach - sałacie - koperku - rukoli (o ile uda mi się dostać sadzonki) - bazylii What else? Pestka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jestem. Tylko jeszcze śniadania nie jadłam. U nas pada od 4 dni z przerwami. W weekend goście, a róże, paproci i inne biedne zadołowane czekają. Więc siedzę w ogrodzie jak tylko chwilę nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.05.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja mam posadzone 2 czereśnie i borówki. Zioła planuję tylko w doniczkach Tak samo jak pomidorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jestem. Tylko jeszcze śniadania nie jadłam. U nas pada od 4 dni z przerwami. W weekend goście, a róże, paproci i inne biedne zadołowane czekają. Więc siedzę w ogrodzie jak tylko chwilę nie pada. Oj bida Ja wprawdzie po śniadaniu, ale w ogrodzie to bym wolała sobie posiedzieć niż w robocie, tym bardziej, że u nas lato i słońce w przeciwieństwie jak widzę co do poniektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts