Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Tak dla Ciebie Meli, dlatego tak od serca. Po całości. Na bogato. :D

Luuuuubie tak :D

a ja mam dylemat.. mam okazje isc na koncert, ktory bedzie w ta sobote (moj chce mi kupic bilet jako prezent od niego;) ) i nie wiem co robic..zgodzic sie czy nie :rolleyes: bo samaaa kurnee tak jakos dziwnie :/

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jejku...aśku - tozto zupelnie inne dziewczyny niz te ktore (a przynajmniej jedna) widzialam!! :) to ze starsza podobna to fakt...ale mlodsza to mniejsza ty :D i ladne kwiatki mialas :) ja poki co kupilam sobie drzewo(drzewusienko) oliwne :) i tak mi sie wakacyjnie milo zrobilo :rolleyes: tylko temperatura nie ta ;)

i sto lat dla madzi :)

oooooooooooooooo dobrze!! dzięki za krok po kroku bo mój Ł chce agrowłókninę koniecznie :bash: i za nic nie idzie mu wybić tego pomysłu... już mu każdy argument podawałam i nic... może te fotki go przekonają :)

...

Wiesz, mój Daro też na początku tak biadolił (a wiesz jaki on jest zatwardziało niedojrzały :p) no ale już jakoś wyprostowało się mu myślenie na agrowłókninę :D Tak jak Ivy pokazała - co tu komentować? Papier ma tą wadę, że po sezonie się rozłoży, ale kontrargument jest taki, że agrowłóknina wcale nie zabezpiecza przed chwastami :no: W każdym wypadku trzeba będzie sobie z nimi radzić ręcznie lub chemicznie. Nie przeskoczysz. A kupionym za ciężkie pieniądze, wyszukanym swoim roślinom nie zafundowałabym takiego zaparzania :sick:

Prace zakończone to pewnie kamień spadł Ci z serca, co? ;)

Mnie się podoba :yes: :D

:hug:

Kamień to spadł mi pod cyprysiki ;)

... ja poki co kupilam sobie drzewo(drzewusienko) oliwne :) i tak mi sie wakacyjnie milo zrobilo :rolleyes: tylko temperatura nie ta ;)

...

Uwielbiam drzewka oliwne, są śliczne :rolleyes: Chociaż faktycznie ciężko się z nimi dogadać w naszym klimacie :( Na zimę do domq :p

• 2 weeks później...

Ja na razie mam tylko miętę w "korytku" na parapecie, ale właśnie organizuje mi się więcej miejsca na takie przyjemności :rolleyes: Muszę teraz powybierac warte inwestycji pozycje :p

Myślę o:

- truskawkach

- pomidorach

- sałacie

- koperku

- rukoli (o ile uda mi się dostać sadzonki)

- bazylii

What else?

Pestka by się przydała ;)

Jestem. Tylko jeszcze śniadania nie jadłam. U nas pada od 4 dni z przerwami. W weekend goście, a róże, paproci i inne biedne zadołowane czekają. Więc siedzę w ogrodzie jak tylko chwilę nie pada.

Jestem. Tylko jeszcze śniadania nie jadłam. U nas pada od 4 dni z przerwami. W weekend goście, a róże, paproci i inne biedne zadołowane czekają. Więc siedzę w ogrodzie jak tylko chwilę nie pada.

Oj bida :hug: Ja wprawdzie po śniadaniu, ale w ogrodzie to bym wolała sobie posiedzieć niż w robocie, tym bardziej, że u nas lato :D i słońce w przeciwieństwie jak widzę co do poniektórych ;)