lukasz69karolina 07.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Aśka Twoje zagadki są chyba za trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.06.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 No powiedz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Aśka Twoje zagadki są chyba za trudne Przyznaj sie ze to stopki tez Twoich dziewczynek i Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.06.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Bravo Meli wygrywasz tytuł bystrzachy roku Rozumiem Karo, że dojechaliście szczęśliwie? A Meliska jak tam Twoje podróże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.06.2015 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Karola dotarla w Twoje progi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Bravo Meli wygrywasz tytuł bystrzachy roku Rozumiem Karo, że dojechaliście szczęśliwie? A Meliska jak tam Twoje podróże? pierwsze co mi przyszlo na mysl, to to, ze wlasnie Karolina z dziecmi zawitala. bo ktoz inny ma 2jke dzieciaczkow oprocz mnie, Ciebie i Karoliny? Moje podroze,.o matko! dopiero dzisiaj wstalam wyspana, a przeciez w piatek wrocilismy:bash: teraz kombinuje z kolejnym wyjazdem bo za 2 tyg w piatek lece na wesele do kuzynki, wracam zaraz w niedziele a pozniej zas w sobote wylot do PL juz na wakacje i tak sobie mysle, czy nie przebukowac biletow dziewczynkom i nie zrobic, zeby ze mna lecialy w piatek za te 2 tyg:rolleyes: mloda ma koniec roku szkolnego we wtorek (i to mi psuje plany) ale tutaj, nie ma czegos takiego jak "apel", rozdanie swiadectw itp... moj mowi zeby przebukowac a w poniedzialek wyslac sms do wychowawczyni ze H. jest chora i nie bedzie jej w szkole (wtedy nie poniesiemy konsekwencji takich jak przy "ucieczce" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.06.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 pierwsze co mi przyszlo na mysl, to to, ze wlasnie Karolina z dziecmi zawitala. bo ktoz inny ma 2jke dzieciaczkow oprocz mnie, Ciebie i Karoliny? jeszcze ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2015 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Można Meli powiedzieć, że jesteś zdrowo zalatana jeszcze ja :) No włacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 jeszcze ja :) no faktycznie, sorki.. poszlam na skojarzenie tych co byly na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Można Meli powiedzieć, że jesteś zdrowo zalatana zdrowo zalatana i nie zdrowo kopnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.06.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 no faktycznie, sorki.. poszlam na skojarzenie tych co byly na zlocie tak latwo sie nie obrazam!! hihi a tak w ogole co tam babeczki? jak wam dluuugi upalny weekend minal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U mnie pierwsza połowa weekendu na roboczo, a druga na przyjemnościach ciekawe jak Karolinie? Ktoś gdzieś wyjeżdżał? Ann, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 zalezy u kogo upalny weekend, badz zalezy w jakim slowa tego znaczeniu czwartek spedzony w podrozy do NO... piatek odsypianie, sobota polska szkola i zakonczenie roku szkolnego+odsypianie, niedziela od 11-15 w Kosciele+procesja Bozego Ciala z innymi katolickimi krajami...+ odsypianie.. dzisiaj w koncu wypoczeta, wiec smigam, piore, zmieniam posciele (komus sie chcialo mazakow uzyc w lozku i zamiast kartki to przescieradlo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.06.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ... teraz kombinuje z kolejnym wyjazdem bo za 2 tyg w piatek lece na wesele do kuzynki, wracam zaraz w niedziele a pozniej zas w sobote wylot do PL juz na wakacje i tak sobie mysle, czy nie przebukowac biletow dziewczynkom i nie zrobic, zeby ze mna lecialy w piatek za te 2 tyg:rolleyes: ... a to nie możesz już zostać (przebukuj bilety dla młodych - mąż dobrze gada )? opłaca Ci się na te 5 dni wracać do NO? Przyznaj sie ze to stopki tez Twoich dziewczynek i Twoje ... Rozumiem Karo, że dojechaliście szczęśliwie? ... aha po 22 w domu dopiero, bo jeszcze zakupy, kolacyjka na mieście Karola dotarla w Twoje progi ?? nie ma to jak się wprosić ... a tak w ogole co tam babeczki? jak wam dluuugi upalny weekend minal? pierwsze 2 dni pracowicie w domu - jak zawsze przy okazji wolnego a kolejne dwa na relaxie u Asi U mnie pierwsza połowa weekendu na roboczo, a druga na przyjemnościach ciekawe jak Karolinie? ... Karolina tak samo Asiu dziękujemy za gościnę było świetnie dziewczyny dziś wstały i od razu się pytają kiedy znów pojedziemy hehehe mam nadzieję że bardzo nie napsociliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.06.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Asiu dziękujemy za gościnę było świetnie dziewczyny dziś wstały i od razu się pytają kiedy znów pojedziemy hehehe mam nadzieję że bardzo nie napsociliśmy Super ze udało się Wam spędzić miły weekend U nas minął hmm bez atrakcji, P. ma taka alergie ze prawie cały przesiedział w domu , wyjście na zewnśtrz nawet na 15 minut kończyło się mega katarem i innymi atrakcjami alergicznymi Zatem tylko odpoczęliśmy niestetty, w domu żadnych postępów Mel pomysł męża chyba fajny, jak Ci sie uda przebukowaź bilety to lepsze rozwiązanie niż ciągle w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 wiem ze lepsze przebukowanie, tylko ceny powalaja mnie na kolana... na nas trzy kupilam bilety za 150zeta, a zeby przebukowac to za 1 osobe wychodzi ponad 400zl :bash:nawet rezygnacja z doplata wydaje mi sie bez sensu, ale zobacze...pojade na lotnisko i niech oni mi dokladniej podlicza co i jak.. (bo pomyslalam jeszcze o dojezdzie na lotnisko.. 400zl w 2 str zaoszczedze wiec wyrowna mi sie z 1 biletem:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.06.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mel policz dobrze, jesli sie nie oplaca zmiana, bo koszty wyjda dużo wyższe to polatasz sobie troche hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.06.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Przebukowanie bieltow to czasem koszt 2 razy wyzszy niz kupienie nowego biletu, tylko ze u ciebie termin krociutki wiec ceny pewnie tez sa:sick: Wam tez sie taki szalony tydzine zapowiada?!!Ja wlasnie czekam na dycyzje czy dostalam nowa prace a tak na prawde to nie wiem czy chce ja dostac :p:p w tej starej nikt mnie nie bije:no:- TAKA kobieca logika Edytowane 8 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.06.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wam tez sie taki szalony tydzine zapowiada?!!Ja wlasnie czekam na dycyzje czy dostalam nowa prace a tak na prawde to nie wiem czy chce ja dostac :p:p w tej starej nikt mnie nie bije:no:- TAKA kobieca logika nowa praca jakaś ciekawsza ?? Czy ciekawszy przelew ?? bo to dwa główne motywatory jak w starej nie biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Oj. U mnie tydzień baaardzo bizi będzie Codziennie praca po pracy i to niekoniecznie taka po której będę finansowo szczęśliwsza :/ Karo Owca praca to nie wyrok. Zawsze możesz odmówić, zmienić. A jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedziała zmiany zwykle w ostatecznym rozrachunku okazują się na lepsze Trzymam kciuki && Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts