Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bravo Meli wygrywasz tytuł bystrzachy roku ;)

Rozumiem Karo, że dojechaliście szczęśliwie?

A Meliska jak tam Twoje podróże?

pierwsze co mi przyszlo na mysl, to to, ze wlasnie Karolina z dziecmi zawitala. bo ktoz inny ma 2jke dzieciaczkow oprocz mnie, Ciebie i Karoliny? :D

Moje podroze,.o matko! dopiero dzisiaj wstalam wyspana, a przeciez w piatek wrocilismy:bash:

teraz kombinuje z kolejnym wyjazdem bo za 2 tyg w piatek lece na wesele do kuzynki, wracam zaraz w niedziele a pozniej zas w sobote wylot do PL juz na wakacje i tak sobie mysle, czy nie przebukowac biletow dziewczynkom i nie zrobic, zeby ze mna lecialy w piatek za te 2 tyg:rolleyes:

mloda ma koniec roku szkolnego we wtorek (i to mi psuje plany) ale tutaj, nie ma czegos takiego jak "apel", rozdanie swiadectw itp... moj mowi zeby przebukowac a w poniedzialek wyslac sms do wychowawczyni ze H. jest chora i nie bedzie jej w szkole (wtedy nie poniesiemy konsekwencji takich jak przy "ucieczce" ) :cool:

zalezy u kogo upalny weekend, badz zalezy w jakim slowa tego znaczeniu :rolleyes:

czwartek spedzony w podrozy do NO... piatek odsypianie, sobota polska szkola i zakonczenie roku szkolnego+odsypianie, niedziela od 11-15 w Kosciele+procesja Bozego Ciala z innymi katolickimi krajami...+ odsypianie..

dzisiaj w koncu wypoczeta, wiec smigam, piore, zmieniam posciele (komus sie chcialo mazakow uzyc w lozku i zamiast kartki to przescieradlo;))

...

teraz kombinuje z kolejnym wyjazdem bo za 2 tyg w piatek lece na wesele do kuzynki, wracam zaraz w niedziele a pozniej zas w sobote wylot do PL juz na wakacje i tak sobie mysle, czy nie przebukowac biletow dziewczynkom i nie zrobic, zeby ze mna lecialy w piatek za te 2 tyg:rolleyes:

...

a to nie możesz już zostać (przebukuj bilety dla młodych - mąż dobrze gada :) )? opłaca Ci się na te 5 dni wracać do NO?

Przyznaj sie ze to stopki tez Twoich dziewczynek i Twoje :D

:yes:

...

Rozumiem Karo, że dojechaliście szczęśliwie?

...

aha :)

po 22 w domu dopiero, bo jeszcze zakupy, kolacyjka na mieście :D

Karola dotarla w Twoje progi ??

nie ma to jak się wprosić :lol2:

...

a tak w ogole co tam babeczki? jak wam dluuugi upalny weekend minal? :)

pierwsze 2 dni pracowicie w domu - jak zawsze przy okazji wolnego ;)

a kolejne dwa na relaxie u Asi :)

U mnie pierwsza połowa weekendu na roboczo, a druga na przyjemnościach :p ciekawe jak Karolinie? :p

...

Karolina tak samo :-P

Asiu dziękujemy za gościnę :hug: było świetnie :) dziewczyny dziś wstały i od razu się pytają kiedy znów pojedziemy :cool: hehehe

mam nadzieję że bardzo nie napsociliśmy ;)

Asiu dziękujemy za gościnę :hug: było świetnie :) dziewczyny dziś wstały i od razu się pytają kiedy znów pojedziemy :cool: hehehe

mam nadzieję że bardzo nie napsociliśmy ;)

Super ze udało się Wam spędzić miły weekend :-) U nas minął hmm bez atrakcji, P. ma taka alergie ze prawie cały przesiedział w domu , wyjście na zewnśtrz nawet na 15 minut kończyło się mega katarem i innymi atrakcjami alergicznymi :-( Zatem tylko odpoczęliśmy niestetty, w domu żadnych postępów :-(

Mel pomysł męża chyba fajny, jak Ci sie uda przebukowaź bilety to lepsze rozwiązanie niż ciągle w drodze :-)

wiem ze lepsze przebukowanie, tylko ceny powalaja mnie na kolana...

na nas trzy kupilam bilety za 150zeta, a zeby przebukowac to za 1 osobe wychodzi ponad 400zl :bash:nawet rezygnacja z doplata wydaje mi sie bez sensu, ale zobacze...pojade na lotnisko i niech oni mi dokladniej podlicza co i jak.. (bo pomyslalam jeszcze o dojezdzie na lotnisko.. 400zl w 2 str zaoszczedze wiec wyrowna mi sie z 1 biletem:rolleyes:)

Przebukowanie bieltow to czasem koszt 2 razy wyzszy niz kupienie nowego biletu, tylko ze u ciebie termin krociutki wiec ceny pewnie tez sa:sick:

Wam tez sie taki szalony tydzine zapowiada?!!Ja wlasnie czekam na dycyzje czy dostalam nowa prace a tak na prawde to nie wiem czy chce ja dostac :p:p:p w tej starej nikt mnie nie bije:no:- TAKA kobieca logika

Edytowane przez owcaania

Wam tez sie taki szalony tydzine zapowiada?!!Ja wlasnie czekam na dycyzje czy dostalam nowa prace a tak na prawde to nie wiem czy chce ja dostac :p:p:p w tej starej nikt mnie nie bije:no:- TAKA kobieca logika

nowa praca jakaś ciekawsza ?? Czy ciekawszy przelew ?? bo to dwa główne motywatory jak w starej nie biją :-)

Oj. U mnie tydzień baaardzo bizi będzie :bash: Codziennie praca po pracy i to niekoniecznie taka po której będę finansowo szczęśliwsza :/

Karo :hug:

Owca praca to nie wyrok. Zawsze możesz odmówić, zmienić. A jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedziała ;) zmiany zwykle w ostatecznym rozrachunku okazują się na lepsze :yes: Trzymam kciuki &&