Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Jesli sie wykaze to finansowo moze byc znacznie lepiej a jesli sie nie wykaze to bedzie tylko troche wiecej. Podobno w starej firmie szykuja sie podwyzki za 3miesiace i badz tu madry...eh eh..Nigdy nie wiadomo czy tam bedzie lepiej czy gorzej, wiem tylko ze pracuje tam tez Polka:yes::yes:(ale to moze byc akurat zarowno na plus jak i minus) Na pewno nowa praca to duzo wieksze wyzwanie i odpowiedzialnosc niz tutaj. 1,5h mnie maglowali na rozmowie kwalifikacyjnej a ja bylam totalna antyreklama siebie :D:D:D cos na zasadzie....Niemiecki juz zapomnialam troche (chociaz praca z niemieckim):rotfl:, jestes dobra z matematyki? - Nie ja raczej humanistka:rotfl: znasz excela ? -no jasne!!!przeliczam waluty:rotfl::rotfl: Serio... mialam pompe sama z siebie a na koniec uslyszalam ze jestem najlpsza kandyatka :rotfl::rotfl:

No ale ale jeszcze mnie czekaja 2 spotkania z ksiedzem w tym tyg wiec mysle, ze to bedzie ciekawsze:rotfl::rotfl: Mojemu P musze zakleic buzie bo nas wywali na wejsciu :yes:

Edytowane przez owcaania

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanujcie Dziewczyny pracę, bo może się zdarzyć, że jak ja usłyszycie, że „z takim CV to pani będzie mieć za duże wymagania”, albo „bo pani jest za stara”.

I jak tu jedno z drugim pogodzić :lol2:

Pestka, widze sens w Twojej wypowiedzi ;)

mi odmawiaja ze wzgl na szkole, ze z takim zawodem to powinnam wyzej mierzyc...ale jak ide wyzej to spotykam sie z odp ze brak doswiadczenia :o:sick:

to co ja mam im pisac?`jak tu zdobyc doswiadczenie skoro nie ma sie szans na jego zdobycie?

Mel, to proste. Trzeba się urodzić z doświadczeniem i w wieku 20 lat będzie się rozszarpywaną przez headhunterów – młoda, atrakcyjna, z doświadczeniem. Qczę, jakie doświadczenie w takim wieku, chyba w robieniu loda, a i to mizerne :mad: Sorry Kobitki, ale ja się nasłuchałam i jestem szczęśliwa, że jak mi taki podskakuje, to stać mnie psychicznie, żeby mu pokazać właściwe miejsce. Kasa na tym cierpi niestety.

U mnie pierwsza połowa weekendu na roboczo, a druga na przyjemnościach :p ciekawe jak Karolinie? :p

Ktoś gdzieś wyjeżdżał? Ann, co tam?

aaa...u mnie czasem lepiej czasem gorzej ;) ostanio nieciekawie (ciagle 'wyceczki' do wro)..wiec kazdy wolny dzien dzieciaki out do dziadkow, mezul jak nie rajdy-srajdy to inne wymysla zajecia, a ja niestety w auto i sru do wro :/ na szczescie udalo sie w so i nd u babci-prababci na ogrodku odpoczac, zrobilismy male grill-bdayparty (moja cora latka 'cy' skonczyla) wiec bateryjki naladowane :) oby energii choc do pt wystarczylo ;)

:)

Przebukowanie bieltow to czasem koszt 2 razy wyzszy niz kupienie nowego biletu, tylko ze u ciebie termin krociutki wiec ceny pewnie tez sa:sick:

wrocilam z lotniska.. tam nic nie zalatwilam-o maly wlos a mandat bym dostala :p

za polaczenie z linia lotnicza poszlo ponad 6dyszek..wiec w koncu sama zaczelam sprawdzac co i jak iiii

zwrotu za jeden bilet nie otrzymam-bo jest naliczana oplata za anulowanie:evil: a za zmiane lotu i daty musialabym doplacic jeszcze 1500zl :eek::bash:

to ja dziekuje, bo za ten bilet dalam 150zl i to na 3 osoby ;)

wole leciec 2 razy i za tansza cene wszystkich biletow, niz raz z ta pieprzona oplata za zmiany :p