owcaania 08.06.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Jesli sie wykaze to finansowo moze byc znacznie lepiej a jesli sie nie wykaze to bedzie tylko troche wiecej. Podobno w starej firmie szykuja sie podwyzki za 3miesiace i badz tu madry...eh eh..Nigdy nie wiadomo czy tam bedzie lepiej czy gorzej, wiem tylko ze pracuje tam tez Polka:yes:(ale to moze byc akurat zarowno na plus jak i minus) Na pewno nowa praca to duzo wieksze wyzwanie i odpowiedzialnosc niz tutaj. 1,5h mnie maglowali na rozmowie kwalifikacyjnej a ja bylam totalna antyreklama siebie :D:D cos na zasadzie....Niemiecki juz zapomnialam troche (chociaz praca z niemieckim), jestes dobra z matematyki? - Nie ja raczej humanistka:rotfl: znasz excela ? -no jasne!!!przeliczam waluty:rotfl: Serio... mialam pompe sama z siebie a na koniec uslyszalam ze jestem najlpsza kandyatka :rotfl: No ale ale jeszcze mnie czekaja 2 spotkania z ksiedzem w tym tyg wiec mysle, ze to bedzie ciekawsze:rotfl: Mojemu P musze zakleic buzie bo nas wywali na wejsciu Edytowane 8 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ale jaja! Owieczka, to moze ja tez sie tam zglosze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.06.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mel firma jest dosyc znanym dystrubutorem wiec pewnie i dla ciebie by sie znalazlo miejsce :p To bym sie wowczas nie zastanawiala nad oferta... ale ciii...czekam na wiadomosc Wolabaym dostac ta odmowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 kurna, to ja chce namiary...moze i u mnie jest taka i sie zalapie? i sama nie wiem co Tobie zyczyc? przyjecia czy odmowy? a niech bedzie..mieszam na pozytywne rozpatrzenie dla Ciebie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.06.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 owieczka bo tak zawsze jest ze jak nam nie zależy to podchodzimy na luzie i efekt jest lepszy bez spinki trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Szanujcie Dziewczyny pracę, bo może się zdarzyć, że jak ja usłyszycie, że „z takim CV to pani będzie mieć za duże wymagania”, albo „bo pani jest za stara”. I jak tu jedno z drugim pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Pestka, widze sens w Twojej wypowiedzi mi odmawiaja ze wzgl na szkole, ze z takim zawodem to powinnam wyzej mierzyc...ale jak ide wyzej to spotykam sie z odp ze brak doswiadczenia :sick: to co ja mam im pisac?`jak tu zdobyc doswiadczenie skoro nie ma sie szans na jego zdobycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.06.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Prace jak najbardziej szanuje ale podejscie do zycia mam lekkie w wielu kwestiach :p Mel na pewno cos znajdziesz tylko sie nie poddawaj, wysylaj cv-ki i sprawdzaj nowe oferty codziennie. Tak jak Ivy napisala, jak sie nie spinami to sie zwykle udaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 sheep... szukam od poltora roku, a bez spiny od pol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.06.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wszystko ma znaczenie rynek pracy, lokalizacja miasta, troche szczecia, u niektorych znajomosci, itd.Wiesz jak to jest tez za granica, komu oni wola dac prace...??Teraz Mel nie moglas dostac pracy bo masz wyjazdy do PL ale jak tylko wrocisz z wakacji to juz na pewno sie uda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Zeby to nie zabrzmialo, ze zale sie nad soba, bo tak nie jest... Owieczka..ja nie patrze na wakacje gdyby mi sie udalo, to tylko dzieci zawioze w weekend i zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mel, to proste. Trzeba się urodzić z doświadczeniem i w wieku 20 lat będzie się rozszarpywaną przez headhunterów – młoda, atrakcyjna, z doświadczeniem. Qczę, jakie doświadczenie w takim wieku, chyba w robieniu loda, a i to mizerne Sorry Kobitki, ale ja się nasłuchałam i jestem szczęśliwa, że jak mi taki podskakuje, to stać mnie psychicznie, żeby mu pokazać właściwe miejsce. Kasa na tym cierpi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Noo z tym lodem to mnie teraz Pestka rozbawilas moze przy kolejnej okazji walne takim tekstem juz widze mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.06.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U mnie pierwsza połowa weekendu na roboczo, a druga na przyjemnościach ciekawe jak Karolinie? Ktoś gdzieś wyjeżdżał? Ann, co tam? aaa...u mnie czasem lepiej czasem gorzej ostanio nieciekawie (ciagle 'wyceczki' do wro)..wiec kazdy wolny dzien dzieciaki out do dziadkow, mezul jak nie rajdy-srajdy to inne wymysla zajecia, a ja niestety w auto i sru do wro :/ na szczescie udalo sie w so i nd u babci-prababci na ogrodku odpoczac, zrobilismy male grill-bdayparty (moja cora latka 'cy' skonczyla) wiec bateryjki naladowane oby energii choc do pt wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ania Ale wiesz... jakbyś u mnie chciała się zrelaksować to wciąż zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.06.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 patrzcie jak jej się spodobało przyjmowanie gości pamiętać tylko proszę że to moja i Ł i S i K zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.06.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 sheep obyś tej roboty nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.06.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Karolina:hug: Ann przesylam duzo mocy Dziewczyny to kiedy teraz planujecie kolejny zjazd?:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Przebukowanie bieltow to czasem koszt 2 razy wyzszy niz kupienie nowego biletu, tylko ze u ciebie termin krociutki wiec ceny pewnie tez sa:sick: wrocilam z lotniska.. tam nic nie zalatwilam-o maly wlos a mandat bym dostala za polaczenie z linia lotnicza poszlo ponad 6dyszek..wiec w koncu sama zaczelam sprawdzac co i jak iiii zwrotu za jeden bilet nie otrzymam-bo jest naliczana oplata za anulowanie:evil: a za zmiane lotu i daty musialabym doplacic jeszcze 1500zl to ja dziekuje, bo za ten bilet dalam 150zl i to na 3 osoby wole leciec 2 razy i za tansza cene wszystkich biletow, niz raz z ta pieprzona oplata za zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 wole leciec 2 razy i za tansza cene wszystkich biletow, niz raz z ta pieprzona oplata za zmiany przy takim wariancie rozsądna decyzja Polatasz sobie troszkę, szkoda ze nie wbijaja stempli w paszporcie, miala bys trochę nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts