_Chloe_ 07.01.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Chloe, Ja rzadko prawie komplementy, rzadko coś chwalę, rzadko słodzę, rzadko używam wazeliny, ale jak juz to robię to nZAWSZE szczerze... Taka ze mnie zimna sucz ale z zasadami Jesteś piekna! Masz bardzo dojrzałe ( nie mylić ze starczymi) rysy twarzy, klasę i to coś... PS. Co do wieku... Gówniara jesteś ! O matko, zarumieniłam się - pójdę do lekarza rumiana, jak spłoniona dziewica! Dziękuję Ci jeszcze raz - szczególnie za tą gówniarę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mówiłam, ze rzadko prawie komplementy, prawda ? Nie mam wprawy... Nastepnym razem sie poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mówiłam, ze rzadko prawie komplementy, prawda ? Nie mam wprawy... Nastepnym razem sie poprawię Koniecznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Owca, teraz Ty ! Dawaj kochana. Jak Ja Ci strzele komplementa to nie wiadomo...śmiać się czy płakać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Chloe (...) Jesteś piekna! No ja potwierdzam slowa Mari piekna z ciebie kobietka A ja to powiedziałam pierwsza! Teraz Mari masz tu materiał i rzeźb z tego komplementa, bo to dopiero wyzwanie http://imageshack.us/a/img62/2343/enc6.jpg Baby face Edytowane 7 Stycznia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) No dobra to i ja obicecane daję usunięte Asia dzieciaczki po mamusi takie śliczoty !! Edytowane 7 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.01.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Asia dziewczynki po Tobie faktycznie aniqua jaka damaa na chloe się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No nareszcie I kolejna laska ja się z Wami tak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Daj spokój teraz mam parę kg więcej Zaczynam biegać od Nowego roku ...ale jakoś jeszce nie mogę się zwlec . Po ciąży zostało mi ładnych parę kilo. w trakcie przytyłam 26 kg !! PS To Twoje malutki , słodziutkie , milusie maleństwo od razu zabrałabym do domku !!! Edytowane 7 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Aśka czy Ty to TY ?????????????????????????????? Aniqua a Ty to Ty czy Asia ? No dwie krople wody ! Myslałam, ze to ta sama osoba, tylko jakoś nie kapowałam o co chodzi z postami.... Czy u Was wszystkie kobiety sa tak bardzo do siebie podobne ????? Matko jedyno ! A co Ja będę się wysilać na wyszukane komplementy, jak prawda jest taka, że dupe urywacie ! Tak po prostu.... Piekne, madre, zgrabne, z atutami no i ....płodne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) taak ? hihihi ta w zielonej kiecce to ja :)hihi no i mam siostrę upragnioną ! Asia ! hahaha płodne ! no ja na razie jednego się dorobiłam ,ale juz myśle jak to drugie zaplanować. A tak w ogóle to mi dupe urywa ...ale po świętach hahahahaha Edytowane 7 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Miło Was zobaczyć Buzia mi się śmieje, bo od razu widać, że tu są same fajne babki! Dlatego tyle czasu mi tu ucieka - po prostu towarzycho jest w dechę Aniqua, u mnie też jedno - drugie w daaalekich planach, o ile mnie menopauza nie przechytrzy;) Edytowane 7 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 taak ? hihihi ta w zielonej kiecce to ja :)hihi no i mam siostrę upragnioną ! Asia ! hahaha płodne ! no ja na razie jednego się dorobiłam ,ale juz myśle jak to drugie zaplanować. A tak w ogóle to mi dupe urywa ...ale po świętach hahahahaha No patrz ....Ty myslisz jak się dorobic drugiego a Ja mam 4 bo wogóle nie myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dawaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Aniqa piekna :yes: I Marimag ma racje! ja tez jak zerknelam na fotki to pomyslalam ze to zdjecia Asi...ale cos mi ta kucajaca dziewczynka nie pasowala do jej corki wiec wertowalam kilka razy az w koncu zerknelam na nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Oki ale ostrzegałam!! Kobieta z pazurem to pasuje do tego pierwszego od du..strony bo na tamtych taka spokojna, niewinna hihi dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Kurcze......same fajne dziewczyny :D:D Chloe ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Owieczka, gorący z Ciebie towar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Melisaaaa ja chciałabym, Ciebie zobaczyć i chloe, bo resztę widziałam laseczek .pliiiiiisssss Ania owcowa pasuje tyłeczek do przodu hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Aniqa, dziecia usypiam zaraz ale wrzucam na pół godziny - ostatni raz:usunięte Edytowane 7 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts