Ślężankaaa 07.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Niech mnie ktoś oświeci i powie dlaczego nie mogę usunąć zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To usuń może cały swój post.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Napisalam wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Slezanka jesli chcesz usunac calkowicie tak dodane zdjecie z kompa to klik w edycje, pozniej nizej pod zdjeciem klik w kasuj i wtedy raz jeszcze w usun. :D Nie mogę NIC zrobić Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 spróbuj wyłączyć i włączyć komputer i jeszcze raz usuń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie mogę NIC zrobić Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów w edycji postu bedziesz mogla usunac caly post, ale wtedy musisz kliknac w Kasuj i nizej w Usun.... czytaj ikonki i zaznaczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 w edycji postu bedziesz mogla usunac caly post, ale wtedy musisz kliknac w Kasuj i nizej w Usun.... czytaj ikonki i zaznaczaj No właśnie nie mogę nic zrobić. Klikam i nic się nie dzieje Nie robię tego pierwszy raz dlatego jestem zdziwiona że tym razem mam jakieś problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślężankaaa - pełna egzotyka - wow! Zazdroszczę Co się śmiejesz Asia:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 hmm dziwne... to pod postem kliknij w trojkat i w poscie popros o usuniecie ...moderator to zrobi za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślężanko....w poście w którym masz tą fotkę, wyskakuje......... Ostatnio edytowane przez Ślężankaaa ; Dzisiaj o 21:07 Powód: ... pierwszy raz spotkałam się z takim czymś....jaki powód?????????? o co chodzi? może jakimś cudem przy dodawaniu fotki zrobiłaś jakiś błąd?? dziwne....nie? Próbuj...musi się udać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ooooo....Magdzia dobrze radzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja też tak miałam i trzeba jeszcze niżej coś usunąć. Bogumil za kazdym razem jest powód:... tylko zazwyczaj się go nie wypełnia. Na pewno Slężanka sobie poradzi szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślężanko....w poście w którym masz tą fotkę, wyskakuje......... Ostatnio edytowane przez Ślężankaaa ; Dzisiaj o 21:07 Powód: ... pierwszy raz spotkałam się z takim czymś....jaki powód?????????? o co chodzi? może jakimś cudem przy dodawaniu fotki zrobiłaś jakiś błąd?? dziwne....nie? Próbuj...musi się udać.... Beatka, powod był taki, że jeszcze nie zdążyłam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Chloe...taki powód to rozumiem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślężanko....w poście w którym masz tą fotkę, wyskakuje......... Ostatnio edytowane przez Ślężankaaa ; Dzisiaj o 21:07 Powód: ... pierwszy raz spotkałam się z takim czymś....jaki powód?????????? o co chodzi? może jakimś cudem przy dodawaniu fotki zrobiłaś jakiś błąd?? dziwne....nie? Próbuj...musi się udać.... podow pisze bo Slezanka sama musiala napisac o tym w edycji..stad tez powod .... jak sie edytuje to mozna napisac dlaczego zeby osoba czytajaca wiedziala o tym..lub nie pisac.... ja zazwyczaj nie pisze i widac tylko Edytowane... Ja juz wyslalam prosbe o usuniecie tego posta...bo my tez mozemy to zrobic klikajac w ten trojkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 aniqa1982....pierwszy raz spotykam się z takim cudem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 eeee nie trzeba pisać powodu....kasuję i już Madziu...ty to jesteś błyskawica:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a ja za każdym razem jak chcę edytować swój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 no jak byk jak sie wejdzie w EDYTUJ POST wychodzi okienko i wtedy w USUN... po tym wychodzi cos takiego : Skasuj ten post w następujący sposób: Kasuj wiadomość Aby usunąć wiadomość, zobacz wszystkie poniższe opcje i jeśli wszystko jest w porządku, kliknij 'Kasuj Wiadomość'. klikamy w Kasuj wiadomosc i nizej jeszcze raz w USUN WIADOMOSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Noo nasza spryciara !! Sprawa załatwiona pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts