bogumil 07.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja robię to automatycznie, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby cosik tam pisać Ważne, że usunięte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Usunięto Ufff :lol2::lol2: To musialo byc przyspieszenie bicia serca co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ej...fotki mialy byc do 22 bo mi sie z dziecieciem kimnelo ostatnim rzutem sie zalapalam na jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ej...fotki mialy byc do 22 bo mi sie z dziecieciem kimnelo po akcji z usuwaniem zdjecia u Slezankii to watpie ze ktoras sie teraz odwazy :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślężankaaa - pełna egzotyka - wow! Zazdroszczę Dzięki Chloe Też jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) yyyy ja chyba nie . Ale uwierz wszystkie jesteśmy piękne , zgrabne i powabne I w ogóle miód malina Ps a jak się dodaje teledyski? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ania klikasz w ikonke kliszy/czy tez filmu, tutaj obok drzewka... kopiujesz adres z youtube i wklejasz go w to okienko z kliszy i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Moje kochane dziewczęta udało mi się usunąć To chyba był znak że jednak nie powinnam się pokazywać publicznie Pierwszy raz miałam taką syt. że naciskałam usuń i zero odzewu Ogromne dzięki za błyskawiczne reakcje i wsparcie :hug: Mmelisa Miałam stan przedzawałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 po akcji z usuwaniem zdjecia u Slezankii to watpie ze ktoras sie teraz odwazy :lol2::lol2: tutaj same odwazne wiec ciemne okulary na nos i pstrykamy foty na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 looo Slezanka, to Ty lepiej uwazaj na siebie jakby co to dawaj znac...bedziemy ratowac zaraz do boju wkrocze w moim wdzianku i wstaniesz jak nowo narodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 yyyy ja chyba nie . Ale uwierz wszystkie jesteśmy piękne , zgrabne i powabne I w ogóle miód malina Ps a jak się dodaje teledyski? akurat twoje noooogi widzialam tylko nie zdazylam nic napisac zgrabniucha ja w takich obcasach od razu bym swoje kulasy polamala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ania klikasz w ikonke kliszy/czy tez filmu, tutaj obok drzewka... kopiujesz adres z youtube i wklejasz go w to okienko z kliszy i jest Madzia dzięki hahaha dzięki AnnN:)no ale taka chudziutka jak ty to ja nigdy nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 looo Slezanka, to Ty lepiej uwazaj na siebie jakby co to dawaj znac...bedziemy ratowac zaraz do boju wkrocze w moim wdzianku i wstaniesz jak nowo narodzona Powinni ostrzegać na FM że dodawanie zdjęć poważnie szkodzi Tobie i Twojemu otoczeniu Teraz "tylko" grozi mi niebezpieczeństwo ze strony naszej gospodyni A jakie masz to wdzianko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Mikołalowej ! nie zdązyłaś? no nieee żałuj Kochana !!hihi Kurcze Asia nas przegoni z jej wątku chyba ! Ja zmykam ! Dobranoc kuliżanki Edytowane 8 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Madzia dzięki hahaha dzięki AnnN:)no ale taka chudziutka jak ty to ja nigdy nie będę dobre sobie wlasnie OD JUTRA bede na diecie a moze od czwartku....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Aaaa Mikołajową widziałam Seksi pleksi Dobranoc Aniqa Ja też lecę. Dobranoc dziewczęta Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a niech was, znów przegapiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.01.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O matko co tu się działo Ślężanka - masz szczęście, nie będę szczekać ani warczeć, ale tylko dlatego, że udało mi się rzucić okiem na Twoją safari - focię (w przelocie jak wyrwałam na chwilę kompa - na tak krótką chwilę, że nie zdążyłam napisać, ale zobaczyć zdążyłam uff)... I proszę mi tu żadnych traum nie odstawiać. To na pewno był jakiś nieszczęśliwy wypadek - jeden na milion i już więcej nie będzie I proszę śmiało dalej zamieszczać foty ile wlezie :yes: (a może właśnie dlatego, że za szybko chciałaś usunąć, gdyby nie mój błyskawiczny skok na kompa to bym się nawet nie załapała ) Idę ściągnąć swoje. DOPIERO TERAZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.01.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Asiu mam nadzieję, że domownicy ubrudzili na wycieczkach sporą ilość garderoby i pokaz pranych gaci niebawem. Pozdrawiam przy porannej kawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts