asiazett 10.01.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 melduję się!! znów imprezka mnie ominęła ja to wolę z rana pić no to siup za zdrowie Dara!! niech się nic nie zmienia!! :) To mi się podoba - bez cackania Biszkopt się piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 szkoda czasu na cackanie ja już obiad upichciłam: zupka warzywno-dyniowa i kurczak w sosie śmietanowym... trzeba będzie jeszcze tylko frytki dorobić przed serwowaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wklejaj i się nie cykaj. Podobno, nie ma to jak konstruktywna krytyka Podobno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kurde, ale masłowa masa Coś czarno to widzę, on chyba będzie tylko ładnie wyglądał a smakował niekoniecznie Taki to jest: http://www.crustanddust.pl/2012/10/czekoladowy-tort-z-maltesers.html Z obiadem to ja jestem w czarnej du*ie... A też mam kurczaka do zrobienia (tzn pierś i nie mam pomysłu jeszcze ) Mam też jedną fajną sprawę... Kto zgadnie co jest w środku? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/d18o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 siakas narzuta....? a z kurczaczka proponuje roladki zrobic, szybko tanio i beda i wygladac i smakowac pojedyncza piers na pol, rozbic, do srodka sol pieprz tymianek na to kawalek mozzarelli i suszone pomidory w zalewie (ja daje ok pol plasterka do kazdej roladki i po polowie suszonego pomidora), zawinac w szynke parmenska/prowansalska/boczek, spiac wykalaczka wstawic do piekarnika upiec gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kurde, ale masłowa masa Coś czarno to widzę, on chyba będzie tylko ładnie wyglądał a smakował niekoniecznie Taki to jest: http://www.crustanddust.pl/2012/10/czekoladowy-tort-z-maltesers.html Z obiadem to ja jestem w czarnej du*ie... A też mam kurczaka do zrobienia (tzn pierś i nie mam pomysłu jeszcze ) Mam też jedną fajną sprawę... Kto zgadnie co jest w środku? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/d18o.jpg Albo na odwrót Poczekaj az stanie na stole. W srodku ? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm. Sztriptiserka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.01.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 na kawę wpadam! czy ciacho już gotowe? bo w związku z chorobą (tjaaa, ann, z tobą to ja aspirynkę cyknę) zawiesiłam dietę i se folguję, więc wiesz... rzuciłabym coś słodkiego na ruszt zamiast obiadu, torto brzmi znakomicie (u mnie dziś bitki wieprzowe z kapuchą białą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.01.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A to dla Ciebie, czy dla Daro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 uuuuuu ZARA.... na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dla Dara to raczej w zara home bym niczego nie znalazła Dobra, podpowiedź: nie kazałabym Wam zgadywać czegoś o czym nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 uuuuuu ZARA.... na bogato No co Ty? Nie wiesz, że teraz wyprzedaż jest? Najtańsza z opcji się to okazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.01.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Czesc..co w pudelku to ja nie mam pewnosci.. Dla meza sto lat! i zeby byl taki jaki jest Tort..looooooretyy juz czuje bol zebow na sam widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No co Ty? Nie wiesz, że teraz wyprzedaż jest? Najtańsza z opcji się to okazała ja na takie strony nie zaglądam bo to nie moja liga cenowa... więc nawet o wyprzedażach nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 pojedyncza piers na pol, rozbic, do srodka sol pieprz tymianek na to kawalek mozzarelli i suszone pomidory w zalewie (ja daje ok pol plasterka do kazdej roladki i po polowie suszonego pomidora), zawinac w szynke parmenska/prowansalska/boczek, spiac wykalaczka wstawic do piekarnika upiec gotowe Z tego mam w domu tylko sól, pieprz i tymianek, hehe... Asia jak ja bym mojemu N trzasnela taki tort to by mnie na rekach przez miesiac nosil! :jawdrop: Mnie już nikt na rękach nie chce nosić Ale jakby za ciasto ktoś zechciał to mogę upiec i to z przyjemnością Może upiec Twojemu N.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 aaaaaaaaaaaaa czy to gałki do szafy Ali?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja na takie strony nie zaglądam bo to nie moja liga cenowa... więc nawet o wyprzedażach nie wiem No ja też tak kiedyś tak myślałam. Ale czekaj, czekaj... Posiedzisz jeszcze trochę na FM, zaczniesz dom wykańczać to w takie zakamarki Cię zaniesie, że się nawet prorokom nie śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja to się nawet chętnie dam zanieść hehhe ale mnie Ł szybko sprowadzi na ziemię i złotówki na to nie da... u mnie "chcieć" oznacza "nie móc" - najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.01.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No jak to - w szklanki do whisky nie mogłyby być?) No mów, co masz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 aaaaaaaaaaaaa czy to gałki do szafy Ali?????????? Wygrałaś http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Nagrodę prześlę pocztą! Jeszcze ich nie rozpakowałam. Jutro robię test konsumencki suszary, a w niedzielę ostateczne zdjęcia pokoju Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.01.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2: ale czad!! ale czad!!! jestem miszczunio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts