slonko 13.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Asiu a ten expedit z 4 przegrodkami tez nie wejdzie ?? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/expedit-rega__0086572_PE215405_S4.JPG a nad to taki pojedynczy, mozna zawisic na scianie i tez cos polozyc http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/expedit-rega__0156457_PE315501_S4.JPG zostanie nieco miejsca pod skosem, to wsun kosz na zabawki, np taki, mozna znalezc w roznych sklepach w roznych kolorach http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/kusiner-kosz-z-siatki-z-pokrywka__0102700_PE248155_S4.JPG a jesli chodzi o kokilki to wybralabym te mietowe z uwagi na ksztalt, lepiej sie smaruje maslem i lepiej z nich wyjmuje to co zapieka do muffinek osobiscie wole specjalna blaszke i papilotki oraz silikonowe foremki z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A ja wczoraj w h&y widziałam fajne nietypne pojemniki na zabawki. Myślę czy nie kupić, ale ja będę dzieciakom meblować za rok i nie wiem czy jest sens tyle wcześniej gromadzić. Ale mówią do mnie:-) Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 fajne te kosze migotki -bo takie niższe... ja mam takie jak te na dole zdjęcia http://www.fanbiedronki.pl/files/g/2_Promocje_20130513_29_23.jpg kupione kiedyś w Biedronce... kupiłam specjalnie 4: 2 na teraz a 2 do domu jak się przeprowadzimy, ale raczej nie wykorzystam... są strasznie głębokie i nie idzie w nich nic odszukać - trzeba wszystko wywalić na podłogę najpierw... osobiście lepiej mi pasują płytsze jakieś plus ich zaś jest taki, że laski wchodzą do nich całe i się chowają hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Słońce - ta kombinacja expeditów weszłaby, tylko takie łączone już dziwnie wyglądają przez te grube, stykające się ramki. To już bardziej myślę, czy by faktycznie regału i szafy nie przesunąć na sam skraj ściany i wtedy z obliczeń wynika mi, że wszedłby ten expedit, który jest Ali - podwójny, długi. Właśnie sobie uświadomiłam, że cały szkopuł tkwi w tej szafie, która w zasadzie chyba w tych okolicznościach (pojemny pokój Ali) nie będzie tak niezbędna jak zakładałam Gdybym ją wywaliła to by mocno rozładowało pokój o dało by się poszaleć z poprzemieszczaniem mebli. Ale chyba i tak tego nie zrobię, bo już nie mam co zrobić z tym (łącznie mam w całym domu 4 takie szafy, wypada w co 2. pokoju ). Chyba, żeby do sypialni! http://emotikona.pl/emotikony/pic/zarowka.gif Hmmm... muszę pogadać z Darem. On mnie wyśmieje, jak usłyszy, że znowu coś kombinuję . A druga opcja jest taka, żeby szafę wykorzystać na schowanko dla zabawek! Co też może nie było by głupie bo tam spokojnie pomieściłabym te wszelkie wielkogabarytowe kolumbryny Dziewczynki. Kosze: płytkie, głębokie, kolorowe, plecione, ze sklejki, z plastiku, whatever nie mogą być . Bo dokładnie to teraz mam (tyle, że nie ładne, ale tym razem akurat nie o design chodzi ) i właśnie ta forma się nie sprawdza. Jest potrzeba konkretniejszej organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Tymczasem tak na chwilkę zmiana tematu. Przed chwilą odebrałam przesyłkę, dzięki której podrasowałam galeryjkę... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/mnpf.jpg Zdjęć wciąż nie wywołałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif, bo czekam jeszcze na kilka z ciąży (szwagierka je obrabia :bash: ). Ale chodzi o literki Myślicie, że zdjęcia robić kolorowe, czy wszystkie czarno - białe? Beżowa ramka będzie wymieniona na srebrną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 faaajne te literki ale cos mi brakuje (oprocz zdjec of kors).... u siebie mam wszystkie zdjecia kolorowe ale w jednokolorowych (bialych) ramkach w roznych formatach mam tez napis - LOVE - wlasnorecznie wyklejony tasma malarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No to ja myślałam wrzucić w jedną ramkę treść listu zamiast zdjęcia. Takiego listu miłosnego, hehe... takowe kiedyś z Darem do siebie pisaliśmy Tylko, że on ma takie brzydkie pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Asiu chodzilo mi o to, by ta pojedyncza polka wisiala na scianie nad tym poczwornym expeditem ........ w pewnej odleglosci, one stykac sie nie moga, wlasnie z tego powodu co pisalas ten, co maja nasze dziewczyny w pokojach pasowalby idealnie, ale w sumie szkoda szafy wynosic tutaj ten regal pod skosem- miejsca mniej wiecej tyle samo, tutaj drzwi, u Ciebie szafa http://img.zszywka.pl/0/0151/w_6634/moj-swiat/szafka-expedit-w-domu-z-ikea--plus-.jpg jesli nie chcesz pojedynczego nad tym, to mozna kupic takie polki na zdjecia w I. no i tez bedzie fajnie mam te regaly z wysuwanymi koszami (idealne na tysiace lego, ktore moje dzieci maja ), jednak dla mnie expedit jest na lata i mozna go dowolnie pozniej zmieniac i aranzowac ja w szafie na dole schowalam planszowki i puzzle i mate do tanczenia w pudelku - wszystko co duze i w szoku jestem, ze tyle sie w niej miesci zabawki, ktorymi dzieci sie nie bawia wydaje innym, a te, z ktorymi nie chca sie rozstac sa zapakowanie w folie i kartony i wyniesione na strych nie ma sensu zapychac pudelek czyms, co dziecko wyjmie raz na rok a metoda z chowaniem i wyjmowaniem po kilku tygodniach czy miesiacach tez jest fajna odnosnie galerii - obroc "j" tak, jak powinno byc planuje galerie u siebie i mam pomysl, by wszystkie zdjecia zrobic czarno-biale wtedy ramki przeroznych formatow i ksztaltow w 2 kolorach czarnym i bialym jesli kolorowe zdjecia, to uparlabym sie na jeden kolor ramek Migotka pojemnikow na zabawki nigdy za wiele, fajnie, ze chcesz gromadzic ale jesli moge doradzic, to wybieraj tylko te, ktore beda pasowaly do pokoju, ktory zaplanowalas, bo pozniej sie zrobi balagan i zamiast uporzadkowania zrobisz misz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.01.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 to ja bym musiala chyba maile wydrukowac bo moj to dopiero bazgrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.01.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Nie no listy miłosne to nie... Za pikantnie:p obcy będą czytać Literki bardzo fajnie. Ja bym do galerii dołożyła jakieś obrazki, zdjęcia niekoniecznie Was przedstawiające, ale dla Was fajne/ważne. Może jakieś miejsce, serducho wymalowane przez Zuzę lub coś w ten deseń. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2014 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nie no listy miłosne to nie... Za pikantnie:p obcy będą czytać No jasne, że cenzura musiałaby być - tylko takie fragmenty, które byłyby możliwe do upublicznienia . Chociaż nie wiem czy jakieś sprośności bym tam w ogóle znalazła, bo Migotka to widzę - owszem haha... Mniejsza o galerię. Liczę na dalszą rozkminkę Zuziowego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja mam pomysł, skoro szafa nie jest potrzebna ( a niezbędna chyba jednak nie jest) to ją po prostu sprzedaj. Meble z ikei ludzie bardzo chętnie odkupują. A ty uwolnisz trochę przestrzeni. Mnie zresztą coś nie podchodzi ustawienie regał/szafa i ta różnica wysokości pomiędzy nimi. Chyba, że to perspektywa na zdjęciu przekłamuje i na żywo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Asia to moze taki pomysl - jesli szafa ma zostac, to moze zamien ja miejscem z regalem, drugi regal, ktory stoi miedzy oknami wstawilabym przy lozku, na scianie z garderoba, o ile jest tam miejsce ...... a komode przestawilabym miedzy okna natomiast, jesli znajdziesz inne miejsce dla szafy, to regaly ustawilabym razem ( tam, gdzie teraz szafa i regal), a komoda miedzy oknami nie wiem, czy zrozumiale napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Zrozumiale I tak by właśnie było lżej (regały razem, a komoda między oknami), tyle, że ani szafa nie wejdzie między okna, bo jest szersze niż ściana między nimi, ani żaden mebel też nie wejdzie między ścianę a łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.01.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Szafy miedzy oknami nie proponowalam tam tylko cos nizszego, czyli ta komoda bylaby tam idealna rozumiem, ze oba regaly przy szafie sie nie zmieszcza ? to moze zamiast wystawiac szafe, przenies gdzies 1 regal ? zawsze lepiej schowac w szafie duze zabawki, gry itp ..... zamykasz szafe i porzadek jest domyslam sie, ze lepiej byloby tak ustawic, by wszystkie meble zostaly, wiec moze na poczatek zamien miejscami szafe z regalem, czyli szafa bylaby blizej wejsca tuz za rogiem i dopiero za nia regal zobaczysz, czy nie bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Poszłam spać wczoraj o 22:00 i właśnie wstałam Po maratonie zarwanych nocy to sobie organizm odebrał co mu brakowało Jeszcze mi przyszedł do głowy pomysł, żeby dużego expedita 4 x 4 kratki ustawić jak ściankę, ale to chyba labirynt by się zrobił z przejścia. Pokój jest szeroki na 3 m, a expedit zabrałby 1,5 m. Lipa Myślę, że w weekend zacznę sprawę od opróżnienia szafy. Popróbuję jeszcze coś na fotkach poprzestawiać. Jak już opróżnię ten kąt z zabawek to pomyślałam, żeby tam wstawić biurko. Zależy mi jeszcze na tym, żeby tą komodę może jakoś wyeksponować. Ale nie widzę, gdzie ją można przenieść Jak ktoś jeszcze na coś wpadnie to... śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.01.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja się pytam (retorycznie) my dzieci obie małe mamy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2014 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No właśnie - my miałyśmy się zmierzyć na dzieci Jam mam Zuzę - w kwietniu kończy 4 lata i Alę - w lutym kończy pół lata A jak się u Ciebie sytuacja przedstawia matematycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.01.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nadrobiłam:wiggle: Dzięki serdeczne za pokaz suszarkowy - jestem teraz jeszcze bardziej na tak -większość rzeczy można spokojnie założyć - i ten ręcznik:rolleyes: A pokoik jest rewelacja - gałki - mistrzostwo. Za co teraz się zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Na razie takie mało ciekawe - barierka na balkon i wideodomofon. Ale w lutym STÓŁ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts