lukasz69karolina 16.01.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 wiecie, że gospodyni nie rzuca słów na wiatr? jak coś powie... np że: Wygrałaś http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Nagrodę prześlę pocztą! ... to słowa zamienia w czyny i pędzi na pocztę... a ja niczego nieświadoma... pewna że Aśka żartuje sobie... szoku niemałego doznaję gdy otwieram paczkę no patrzcie: i co? JUŻ MI ZAZDROŚCICIE?? :lol2::lol2: Ł oznajmił że "to teraz już nie mam wyjścia i muszę zrobić tą garderobę" wiedział o co kaman pamiętał jak mu pokazywałam fotki pokoju Ali że taka garderoba ma być u dziewczyn Asia jeszcze raz dziękuję bardzo i całuski ślę :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.01.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dzoana jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Łoooo! Jakie rzęsidła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Siostrzyczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No dobra, to teraz już będziemy mogły gadać prawie twarzą w twarz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Oł yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Przyszły moje kokilki. Białe. śr. 11,5 cm. I wiecie co? Ogromne są Nie to żeby złe, ale faktycznie chyba domówię te miętowe śr. 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja coś takiego posiadam na stanie, nie wiem jakiej średnicy bo nigdy nie użyłam. To do sufletów jest? Co się w tym podaje? Coś się zapieka, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.01.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Hehe... no tak właśnie zapiekać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.01.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Hehe ale co na przykład. Czekam jutro na instruktaż. Po fotorelacji suszarki wiele się spodziewam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.01.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 wiecie, że gospodyni nie rzuca słów na wiatr? jak coś powie... np że: to słowa zamienia w czyny i pędzi na pocztę... a ja niczego nieświadoma... pewna że Aśka żartuje sobie... szoku niemałego doznaję gdy otwieram paczkę no patrzcie: [ATTACH=CONFIG]235539[/ATTACH] i co? JUŻ MI ZAZDROŚCICIE?? :lol2::lol2: Ł oznajmił że "to teraz już nie mam wyjścia i muszę zrobić tą garderobę" wiedział o co kaman pamiętał jak mu pokazywałam fotki pokoju Ali że taka garderoba ma być u dziewczyn Asia jeszcze raz dziękuję bardzo i całuski ślę :* Przepraszam bardzo...kiedy nastepny konkurs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Trzeba być uważnym i częstym gościem wątku. Nie znasz dnia, ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wiesz, jak zapewnić wątkową frekwencję Co do stołu, to taki na kilka lat to też fajna rzecz - nie trzeba się do niego przywiązywać, wpasowywać go w zmieniający się wystrój domu.. Ja najchętniej zostawiłabym wszystkie meble i kupiła nowe:lol2: Ale mąż by mi nie wybaczył staroci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Wiesz, jak zapewnić wątkową frekwencję A jak?! O klientów trzeba dbać Tak trochę a propos stołu - patrzcie jakie cuda: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/824/l1gi.jpg jakby były 2 x tańsze to już by były moje! Edytowane 17 Stycznia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Asia niesamowicie podobne krzesła do tych co pokazałam widziałam tutaj w Ikea. W PL ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zrobiłam Ci nawet fotki ale nie mam jak ich teraz wstawić bo jadę autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To wrzuć fokę później, jak już nie będziesz jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przepraszam bardzo...kiedy nastepny konkurs ? no wreszcie! bo już myślałam ze nikt nie zauważył mojego wpisu :) a ja nadal przebieram kuloskami z radości :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 hej hej Asia ale oryginalne krzesla wyszukujesz ciekawe sama poluje na cos oryginalnego ale zawsze cena 1 szt jest bariera ........ ale moze kiedys trafie Karolina domyslam sie jak sie cieszysz z wygranej Aska jestes niesamowita ==================================================================================== Asiu pozwolisz mi na mala prywate ?? pliz plizzzzzzz otóż - nadejszła wiekopomna chwila ........................ zrobilam mala galerie u siebie od kiedy Rasia zasugerowal by zebrac zdjecia w jednym miejscu, a inne dziewczyny podchwycily, ze fajny pomysl, to troche czasu mi zajelo, by sie zdecydowac ............. no i w koncu zrobilam zapraszam zatem na 1 stronę moich komentarzy jestem ciekawa co Wy na to ?? jeszcze troche zdjec doloze, ale juz sporo jest ............. widac tez moje nowe nabytki, jak tubki w kuchni na suficie, doniczka na bazylie oraz solniczka i pieprzniczka z AD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts