Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe, oj głuptasy, nawet nie wiecie co mówicie. Powiem Wam coś w sekrecie. I bez ściemy! W gotowaniu jestem noga! Daro się śmieje, że nawet makaronu nie umiem ugotować, żeby czegoś nie sknocić - przypalić, wykipić... whatever. Jak wyszłam z domu to nawet nie wiedziałam jak się zupę robi (mamusia zawsze robiła, a ja powiedzmy - nie byłam dociekliwa, hehe). Także można powiedzieć, że dopiero się uczę. Skoro taka teraz moda na gotowanie to staram się być trendy ;) :rotfl: Kokilki rządzą, ale spoko - daję im jeszcze ze 2 tygodnie mojego zachwytu... I tyle je widzieli... ;)

Nie z bekonem tylko z szynką dojrzewającą ;)

Już nie raz udowadniałam, że nie puszczam słów na wiatr. Długo nie trzeba było czekać na kulinarną wtopę - prawie przypaliłam ziemniaki, połowa wody się wygotowała, a siedzę sobie 3 m od kuchenki ;)

Ale za to pochwalę się co wyrwałam w Biedrze

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/855/cstr.jpg

Może jak więcej zainwestuję, to mniej mi zapał przejdzie ;)

pozdrawiam Chorowitkę :bye:

bardzo dziekuje :)

narobilas mi smaka tymi wypiekami i wczoraj robilam, ale kilka razy wylaczali mi prad :(

na szczescie raz krotko, akurat zaczelam podpiekac samo ciasto ....no ale wlaczyli i zaczelo sie piec, dla dzieci zdazyly mi sie upiec male tartaletki, ale nasz szpinakowa tarta potrzebowala wiecej czasu i 5 min przed koncem mi wylaczyli juz na dlugo :(

dobrze, ze piekarnik byl tak nagrzany, ze doszlo w piecu i bylo pyszne :)

mam nadzieje, ze zapal Ci nie minie po 2 tyg i ze bedziesz choc raz w tyg z ńich korzystac :)

fajne "zabawki" nabylas w biedronce, zapomnialam, ze teraz ciekawe gadzety kuchenne beda .... tez cos mialam kupic, ale musze odswiezyc pamiec i przejrzec gazetke

Przecież ja tylko dietetycznie! :lol2: Nawet jak kawusia to tylko dietetyczna... Dietetyczne, lody, dietetyczny cukier i dietetyczna czekolada :yes: ;) Proszę bardzo :rotfl:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/560/3n9f.jpg

A teraz śmigam na słiming pul spalić te wszystkie dietetyczne kalorie. Wyprawa z dziewczynkami, z dziadkiem i od dziewczynek dla dziadka (ja tu tylko sprzątam :lol2:)

Ania, Ty to nie masz prawa odmówić, bo pod Ciebie jest ona przyrządzana :D

Młodsza (Alicja - to ta od tego pięknego pokoju ;))w lutym będzie miała półrocze ;)

Tym razem to nie dziadzia zabrał je na basen tylko one jego ;) a dla Ali to był w ogóle pierwszy raz ever :D

Edytowane przez asiazett