marimag 02.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 O kurde ! Mogę zrobic ankietę ! Meliska, pytasz na jaki temat. Na żaden. Chodziło mi o ten bajer. Jak to ? Gdzie to ? Skąd to ? Juz wszystko wiem. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.02.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Szkoda.. myslalam, ze beda pytania i odpowiedzi do zaznaczenia pobawilabym sie w to..bo mi sie spodobalo robienie klikk wymysl cos coooo ? moze jednak bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cześć http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/707/ngds.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 hej :) doczytałam wszystko... ja jestem za opcją tańszego stołu (tak zagłosowałam) drewniany biały do mnie nie przemawia... jak drewniany to w kolorze drewna wg mnie - dlatego tu wolę mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 A Ja ze względów praktycznych, jestem za drewnem, które mozna przeszlifować, pomalować, znowu przeszlifować, zmienic kolor czy zostawić surowe. Drewno to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Popieram Marmimag...ja od poczatku za drewnem bylam..chociaz cicho siedzialam... na szczescie udzial w sondzie wzielam Iiiiii jak i jak Asia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Iiiiii jak i jak Asia? Hehe... Wyniki ankiety nie pozostawiają złudzeń. MDF został zmiażdżony Ja sama nie zagłosowałam, ale swój głos też oddałabym na ten drewniany. Dlaczego? Bo choć różnica w cenie obydwu stołów, nazwijmy to - istotna, to w zasadzie stwierdzam, że chyba 1 800 zł za porządny (mam nadzieję!), drewniany stół to nie jest dużo. Początkowo rozważałam opcję za ponad 3 tysiące, więc tym bardziej. Meli zdradzisz ile dałaś za swój? Co do kasy to też wyjaśniam. Budowa nauczyła mnie (z resztą nie tylko budowa ) że nie sztuką jest wziąć pierwszą nawiniętą "okazję". Warto dać sobie czas, warto przyjrzeć się różnym opcjom, po to żeby wybrać jak najbardziej optymalnie No i aktualnie mam takie poczucie (że jest optymalnie) Fajny stół i za rozsądne pieniądze. Nie obtrąbiam jeszcze sukcesu, zrobię to jak rozpakuję piękny stół od laczkarza Uprzedzam nie będzie prędko, bo ponad miesiąc będą go strugać, a potem nie wiadomo jeszcze jak długo dowozić Ale tyle czasu już trwa jego kupowanie, że ten finish i tak będzie krótkim odcinkiem Tym bardziej, że mamy na czym jeść i przy czym uściąść, więc nie ma spiny. Ale chyba w środę pojadę do ikei po krzesła. A teraz lecę do laczkarza zamawiać No i jak zwykle - dzięki WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Hehe... Wyniki ankiety nie pozostawiają złudzeń. MDF został zmiażdżony Ja sama nie zagłosowałam, ale swój głos też oddałabym na ten drewniany. Dlaczego? Bo choć różnica w cenie obydwu stołów, nazwijmy to - istotna, to w zasadzie stwierdzam, że chyba 1 800 zł za porządny (mam nadzieję!), drewniany stół to nie jest dużo. Początkowo rozważałam opcję za ponad 3 tysiące, więc tym bardziej. Meli zdradzisz ile dałaś za swój? No i jak zwykle - dzięki WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM o ile pamiec mnie nie myli to byla umowa na 3400 czy jakos tak... nie wiem jak to bedzie teraz...nie mamy kontaktu ze stolarzem ale moj M nie odpusci cena jezeli zawyzy wykonawca;) i slusznie przynaje racje w wyborze, w sumie w wyborach wszelakich... p.s. czuje sie poniekad doceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 p.s. czuje sie poniekad doceniona Cóż mam uczynić, ażebyś poczuła się doceniona w pełni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Najważniejsze że decyzja już zapadła Teraz czekamy na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cóż mam uczynić, ażebyś poczuła się doceniona w pełni? poniekad-mialam na mysli, ze tez jestem wymieniona..bo bralam udzial w glosowaniu w pelni doceniona moge byc gdzie indziej... nie wnikajmy juz tam z buciorami oki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.02.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Będzie git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Złotą kokilkę jej dać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Złotą kokilkę jej dać ! komu ? miiiiii?? eee jak juz to poprosze o tytul forumowicz wielki sercem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Asia teraz to powinnaś szampana tu otworzyć:wiggle::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Achhhh... Gdzie moje maniery http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/546/vf5m.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/833/9gys.jpg Ale przynajmniej 2 x mi nie trzeba powtarzać Mail do laczkarza klepnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) hahahaha mój stary chciał mi właśnie szamapana dolać... do mleka z miodem więc w sumie nawet w temacie toaścik (po rozmowie z moją piaskownicową przyjaciółką utwierdziłam się w przekonaniu, że prosty stół jest najlepszym rozwiazaniem do mnie. czarny kolor został stanowczo odradzony, ale to mój wybór z premedytacją - niestety decyzję co do kolorystyki dyktuje reszta wnętrza choć zdaję sobie sprawę że "szmata" i pronto nie będą chowane do szafki. czyli jak się budżet zepnie to i u mnie się może jeszcze w tym kwartale pojawi ) Edytowane 3 Lutego 2014 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Brawo teraz czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 no...cudowna wiadomosc z tym stolem!! w koncu bedziemy mogly odetchnac po wielu nieprzespanych nocach tzn ja dalej nie sypiam...wyspie sie sie jak moj dzieciowy sie wykonczy (a terminy sie ciagle oddalaja i oddalaja...juz nie mowiac o tym ze nawet kombinuje z dwoma lozkami (pelnowymiarowym dla starszaka i tym co jest dla mlodzinki), ale ni cholery tego nie widze...) ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.02.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Asiulka gratuluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts