Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iiiiii jak i jak Asia? :popcorn:

Hehe... Wyniki ankiety nie pozostawiają złudzeń. MDF został zmiażdżony ;)

Ja sama nie zagłosowałam, ale swój głos też oddałabym na ten drewniany. Dlaczego? Bo choć różnica w cenie obydwu stołów, nazwijmy to - istotna, to w zasadzie stwierdzam, że chyba 1 800 zł za porządny (mam nadzieję!), drewniany stół to nie jest dużo. Początkowo rozważałam opcję za ponad 3 tysiące, więc tym bardziej. Meli zdradzisz ile dałaś za swój?

Co do kasy to też wyjaśniam. Budowa nauczyła mnie (z resztą nie tylko budowa ;)) że nie sztuką jest wziąć pierwszą nawiniętą "okazję". Warto dać sobie czas, warto przyjrzeć się różnym opcjom, po to żeby wybrać jak najbardziej optymalnie :D No i aktualnie mam takie poczucie (że jest optymalnie) :yes: Fajny stół i za rozsądne pieniądze.

Nie obtrąbiam jeszcze sukcesu, zrobię to jak rozpakuję piękny stół od laczkarza ;) Uprzedzam nie będzie prędko, bo ponad miesiąc będą go strugać, a potem nie wiadomo jeszcze jak długo dowozić :bash: Ale tyle czasu już trwa jego kupowanie, że ten finish i tak będzie krótkim odcinkiem ;) Tym bardziej, że mamy na czym jeść i przy czym uściąść, więc nie ma spiny. Ale chyba w środę pojadę do ikei po krzesła. A teraz lecę do laczkarza zamawiać :rolleyes: :yes:

No i jak zwykle - dzięki WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM :hug:

Hehe... Wyniki ankiety nie pozostawiają złudzeń. MDF został zmiażdżony ;)

Ja sama nie zagłosowałam, ale swój głos też oddałabym na ten drewniany. Dlaczego? Bo choć różnica w cenie obydwu stołów, nazwijmy to - istotna, to w zasadzie stwierdzam, że chyba 1 800 zł za porządny (mam nadzieję!), drewniany stół to nie jest dużo. Początkowo rozważałam opcję za ponad 3 tysiące, więc tym bardziej. Meli zdradzisz ile dałaś za swój?

No i jak zwykle - dzięki WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM :hug:

o ile pamiec mnie nie myli to byla umowa na 3400 czy jakos tak... nie wiem jak to bedzie teraz...nie mamy kontaktu ze stolarzem :lol2:

ale moj M nie odpusci cena jezeli zawyzy wykonawca;)

i slusznie przynaje racje w wyborze, w sumie w wyborach wszelakich...

p.s. czuje sie poniekad doceniona :D

hahahaha mój stary chciał mi właśnie szamapana dolać... do mleka z miodem

:lol2:

więc w sumie nawet w temacie toaścik

(po rozmowie z moją piaskownicową przyjaciółką utwierdziłam się w przekonaniu, że prosty stół jest najlepszym rozwiazaniem do mnie. czarny kolor został stanowczo odradzony, ale to mój wybór z premedytacją - niestety decyzję co do kolorystyki dyktuje reszta wnętrza choć zdaję sobie sprawę że "szmata" i pronto nie będą chowane do szafki. czyli jak się budżet zepnie to i u mnie się może jeszcze w tym kwartale pojawi :))

Edytowane przez duś

no...cudowna wiadomosc z tym stolem!! :D w koncu bedziemy mogly odetchnac po wielu nieprzespanych nocach ;) tzn ja dalej nie sypiam...wyspie sie sie jak moj dzieciowy sie wykonczy (a terminy sie ciagle oddalaja i oddalaja...juz nie mowiac o tym ze nawet kombinuje z dwoma lozkami (pelnowymiarowym dla starszaka i tym co jest dla mlodzinki), ale ni cholery tego nie widze...) ;( ;)