lukasz69karolina 04.02.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 no i decyzja zapadła... odmienna do mojej ale ja to mam wypaczony gust (patrz lampka ) to kiedy stół będzie? w kwietniu? pasuje może na majówkę w okolice Wro wyciągnę Ł to wpadam na kawusię przy nowym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Asia! Gratulacje Czekam cierpliwie, bo sama też (jak wiesz) chcę kupić stół i przeżywam te same rozterki, co ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ło matko! Gratulacji conajmniej jak na urodzenie Ali Czekam co mi laczkarz odpisze - oczywiście będę na bieżąco o postępach realizacji zamówienia informować... Ann - jak to 2 łóżka? To już nie piętrowe? Karolina - nie wybaczę Ci jeśli nie! Póki co walniemy sobie wirtualnie i będziemy sobie wyobrażać jaki piękny stolik się robi http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/577/s57h.jpg Edytowane 4 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 hehehe mam ciotkę niedaleko to może się i udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Lui, a może też Ci laczkarz wystruga, co tam sobie w inspiracjach znajdziesz? Masz jakąś wyśnioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Krystalizuje mi się. Pewnie się do niego zgłoszę. Kiedyś prosiłam go o wycenę słynnych stolików, ale chciał prawie dwa razy tyle, co ten szalony artysta, który w końcu mi je zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 nie no..pietrowe, pietrowe...ale tak sie zastanawialam czy by tam sie nie dalo dwoch upchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Pewnie by się dało, tylko jakim kosztem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ania dwa nawet osobne się zmieszczą... ale już po pokoju w zasadzie będzie... chyba że oba podwieszone pod sufitem będą i pod nimi biurka... wrzuciłam Ci coś do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cześć dziewczęta Moge mieć do Was pytanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 no słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jedziesz Mari z koksem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Zamówienie przyjęte, zaliczkowane! 78 cm to chyba dość standartowa wysokość stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 a chciałabyś wyższy/niższy?? specjalnie zmierzyłam ten co przy nim siedzę - 78cm... dla mnie mógłby być 2cm niższy nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Mój też ma 78 więc to chyba standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 fiu, fiu jaka sonda:o:o:o:o nie wiedziałam , że taką profeskę można odwalić:lol2::lol2:, w każdym razie ja za stołem za 1800, tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No to jadę... Przymierzam się kosztorysowo do domu, który planuję kupić. Mam do położenia ok 196 m2 podłóg ( bez łazienek, schodów, wiatrołapu i garderoby przy wiatrołapie) i chcę drewno tzn. deski. Znalazłam za niezłą cenę jesionowe bo zalezy mi na twardości. Wiadomo, lepsze = droższe, ale później odpadną koszty z cyklinowaniem i naprawianiem ( gdybym brała tańszą). Pytanko: Jak wypada cena za deski 82 zł/m2 do cen paneli ? Wiem, że mozna kupić szity i za 20 zł ale powiedzmy, że porównujemy to z jakościowo lepszymi...takimi panelami odpowiednikami deski. Ale zamieszałam.... Drogo, nie drogo ? Sorki Asia, że zaśmiecam Ci wątek, ale w moim buszują dziewczyny mieszkaniowe, takie co dopiero buduja i jeszcze do takiego etapu nie doszły albo siedzące na obczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 04.02.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 witam się serdecznie u Asiazett Marimag-napiszę o podłodzę bo niedawno kładłam parkiet dębowy , deska chyba w dobrej cenie tylko nie wiem jakiej klasy to drewno? ale musisz pamiętać,ze cena deski to nic musisz doliczyć do tego kleje (drogie ) i robociznę oraz chemię tj. olej/lakier itp. ( to tez nie jest tanie) u nas samo przyklejenie (bo parkiet był już zrobiony na gotowo ) płaciliśmy 30 zł za metr ale drugie prawie tyle wyszło za dobry klej , a to tylko klejenie bez cyklinowania, lakierowania itp. dlatego parkiet mamy tylko w salonie , reszta domu kafle/panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 04.02.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 a stoł mam od zalinkowanego tu pana z allegro ja mam nierozkładany o wym. 210/100 płaciłam 2000 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 fiu, fiu jaka sonda:o:o:o:o nie wiedziałam , że taką profeskę można odwalić:lol2::lol2:, w każdym razie ja za stołem za 1800, tak na marginesie cale szczescie ... dolaczasz do grupy co zwyciezyla... hmm wczoraj szampanem sie tutaj lalo... ciekawe co dzisiaj.. bo ta kawa to tak jakos nie teges.. za slaba w % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts