Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matko! Gratulacji conajmniej jak na urodzenie Ali :rotfl: Czekam co mi laczkarz odpisze - oczywiście będę na bieżąco o postępach realizacji zamówienia informować...

Ann - jak to 2 łóżka? To już nie piętrowe?

Karolina - nie wybaczę Ci jeśli nie! :no:

Póki co walniemy sobie wirtualnie i będziemy sobie wyobrażać jaki piękny stolik się robi ;)

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/577/s57h.jpg

Edytowane przez asiazett

No to jadę...

Przymierzam się kosztorysowo do domu, który planuję kupić.

Mam do położenia ok 196 m2 podłóg ( bez łazienek, schodów, wiatrołapu i garderoby przy wiatrołapie) i chcę drewno tzn. deski.

Znalazłam za niezłą cenę jesionowe bo zalezy mi na twardości.

Wiadomo, lepsze = droższe, ale później odpadną koszty z cyklinowaniem i naprawianiem ( gdybym brała tańszą).

Pytanko:

Jak wypada cena za deski 82 zł/m2 do cen paneli ?

Wiem, że mozna kupić szity i za 20 zł ale powiedzmy, że porównujemy to z jakościowo lepszymi...takimi panelami odpowiednikami deski.

Ale zamieszałam....:sick:

Drogo, nie drogo ?

Sorki Asia, że zaśmiecam Ci wątek, ale w moim buszują dziewczyny mieszkaniowe, takie co dopiero buduja i jeszcze do takiego etapu nie doszły albo siedzące na obczyźnie.

witam się serdecznie u Asiazett :bye:

Marimag-napiszę o podłodzę bo niedawno kładłam parkiet dębowy , deska chyba w dobrej cenie tylko nie wiem jakiej klasy to drewno? ale musisz pamiętać,ze cena deski to nic musisz doliczyć do tego kleje (drogie ) i robociznę oraz chemię tj. olej/lakier itp. ( to tez nie jest tanie) u nas samo przyklejenie (bo parkiet był już zrobiony na gotowo ) płaciliśmy 30 zł za metr ale drugie prawie tyle wyszło za dobry klej , a to tylko klejenie bez cyklinowania, lakierowania itp. dlatego parkiet mamy tylko w salonie , reszta domu kafle/panele :(

fiu, fiu jaka sonda:o:o:o:o

nie wiedziałam , że taką profeskę można odwalić:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:, w każdym razie ja za stołem za 1800, tak na marginesie

cale szczescie ... dolaczasz do grupy co zwyciezyla... :lol2:

hmm wczoraj szampanem sie tutaj lalo... ciekawe co dzisiaj.. bo ta kawa to tak jakos nie teges.. za slaba w % :lol2: