Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No patrz! A mi powiedziała, że za daleko :rolleyes:

Dzisiaj na ostro! Esspresso doppio! :D

ale jak bedzie potrzeba to tez sie zjawie... poczekajcie az do PL zjade... bede wsiadac w auto albo do pociagu i heja :lol2:

wyjezdze sie za wszystkie czasy.. a mamcia moja dziewczynki popilnuje w tym czasie :lol2:

Powiedzmy szczerze...żal dupę ściska ;)

A co za problem, zebyście sie spotkały ?

Masz tam jakąs forumową ciotkę, w miarę blisko ?

A może zlocik zorganizujcie ?

Vipki robia zlot w lipcu.

Juz z grubsza wszystko zorganizowane.:D

Asiu ogromnie Ci dziękuję za gościnę :hug: Jesteś fantastyczną babką :yes: :hug: Prawdziwy wulkan pozytywnej energii :D

Ja również czuję niedosyt :) Dopiero zaczęłyśmy a już trzeba było kończyć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif

Twoje dziewczynki są po prostu do schrupania! :D Czysta słodycz :D Nie da się ich nie kochać :D http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif

Niesamowite uczucie przenieść się z forum do realnego domu ;)

Miałam okazję skosztować słodkiego specjału naszej Asi w pięknych miętowych kokilkach :D Przepyszne :p

Kawka w pompowanych szklaneczkach rewelacja :D Możecie tylko zazdrościć :p:lol2:

Bardzo Ci dziękuję za prezent! :hug: Rozbroił moją całą rodzinę :rotfl::lol2: Zresztą już używam :lol2:

Uściskaj ode mnie dziewczynki :hug: :hug: :hug: :hug:

Ślężanka - cała przyjemność po mojej stronie :hug:

Zuzia mówi do mnie przed chwilą (robiłyśmy kokilki :rotfl:): "Mamo, a ta Twoja koleżanka co jej nie znałaś była u nas, to jeszcze do nas przyjdzie?"

Ja: "Tak. I właśnie mi napisała w komputerze, że baaardzo Cię polubiła"

Z: "O! To bardzo ładnie"

:rotfl:

Dobrze, że udało mi się kokilki domówić, trzeba Ci się będzie po odbiór osobisty pofatygować :lol2:

Ślężanka - cała przyjemność po mojej stronie :hug:

Zuzia mówi do mnie przed chwilą (robiłyśmy kokilki :rotfl:): "Mamo, a ta Twoja koleżanka co jej nie znałaś była u nas, to jeszcze do nas przyjdzie?"

Ja: "Tak. I właśnie mi napisała w komputerze, że baaardzo Cię polubiła"

Z: "O! To bardzo ładnie"

:rotfl:

Mówiłam że jest słodka :D:rotfl:

Dobrze, że udało mi się kokilki domówić, trzeba Ci się będzie po odbiór osobisty pofatygować :lol2:

Też się bardzo cieszę :D Jeszcze raz dzięki :hug:

Wiedziałam że musi być jakiś haczyk ;) :lol2::rotfl:

A tak serio to z wielką przyjemnością :D

dziewczyny jak czytam wasze wypowiedzi na forum to jest to dla mnie szok. Wy tak ladnie sie do siebie zwracacie. W naszych bardziej meskich tematach '' kontrukcje, docieplenia, itd'' my (zakladam wiekszosc faceci juz tak milo sie do siebie nie zwracamy). Co chwila czytam '' kolejny idiota, co za debilny pomysl, wracaj do szkoly, powszechnie niedouczony'' a u was to naprawde taka ... sielanka. gratuluje

dziewczyny jak czytam wasze wypowiedzi na forum to jest to dla mnie szok. Wy tak ladnie sie do siebie zwracacie. W naszych bardziej meskich tematach '' kontrukcje, docieplenia, itd'' my (zakladam wiekszosc faceci juz tak milo sie do siebie nie zwracamy). Co chwila czytam '' kolejny idiota, co za debilny pomysl, wracaj do szkoly, powszechnie niedouczony'' a u was to naprawde taka ... sielanka. gratuluje

musisz przeniesc sie do nas :D

i bedzie milo ahh i ohh :D

w tematach takich instalacyjnych tez sie przyda pomoc niekiedy ;)

p.s. popatrz moj post wyzej ;) tez sie trafia momenty wnerwu i opierniczania :lol2: