annNS2 07.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No, właśnie skończyłyśmy... Spotkanie przeleciało jakby to był jedynie wstęp wstępu... a tu już koniec haha... Foto? Czasu nie było Pytanie: kto następny? ja do wrocka to jezdze ale cala zgraja i zazwyczaj na pare h i spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.02.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Zgraję też udźwignę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 O proszę !!!!! fajnie Wam dziewczynki !! Szkoda ,że na podkarpaciu nie bywacie jak bedzie taka potrzeba to i tam moge zawitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.02.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No patrz! A mi powiedziała, że za daleko http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/811/8d8x.jpg Dzisiaj na ostro! Esspresso doppio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No patrz! A mi powiedziała, że za daleko Dzisiaj na ostro! Esspresso doppio! ale jak bedzie potrzeba to tez sie zjawie... poczekajcie az do PL zjade... bede wsiadac w auto albo do pociagu i heja wyjezdze sie za wszystkie czasy.. a mamcia moja dziewczynki popilnuje w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.02.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ZAPRASZAM WSZYSTKIE DO MNIE !!:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Na wuntek czy do domu na tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Na wuntek czy do domu na tydzień ? do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.02.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 haha i tu i tu bo nam tak szkoda , że ślężanka i Asiazet spotakały się na kawusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Powiedzmy szczerze...żal dupę ściska A co za problem, zebyście sie spotkały ? Masz tam jakąs forumową ciotkę, w miarę blisko ? A może zlocik zorganizujcie ? Vipki robia zlot w lipcu. Juz z grubsza wszystko zorganizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ooo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No super.Przebieramy nóżkami i nie możemy sie doczekać, wspólnej degustacji %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No super. Przebieramy nóżkami i nie możemy sie doczekać, wspólnej degustacji %. .bedzie, bedzie zabawa, bedzie sie dzialo i nocy bedzie malo malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Asiu ogromnie Ci dziękuję za gościnę Jesteś fantastyczną babką Prawdziwy wulkan pozytywnej energii Ja również czuję niedosyt Dopiero zaczęłyśmy a już trzeba było kończyć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif Twoje dziewczynki są po prostu do schrupania! Czysta słodycz Nie da się ich nie kochać http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif Niesamowite uczucie przenieść się z forum do realnego domu Miałam okazję skosztować słodkiego specjału naszej Asi w pięknych miętowych kokilkach Przepyszne Kawka w pompowanych szklaneczkach rewelacja Możecie tylko zazdrościć :lol2: Bardzo Ci dziękuję za prezent! Rozbroił moją całą rodzinę Zresztą już używam Uściskaj ode mnie dziewczynki :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.02.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Vipki robia zlot w lipcu. Juz z grubsza wszystko zorganizowane. O! A ja jakoś o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.02.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ślężanka - cała przyjemność po mojej stronie Zuzia mówi do mnie przed chwilą (robiłyśmy kokilki ): "Mamo, a ta Twoja koleżanka co jej nie znałaś była u nas, to jeszcze do nas przyjdzie?" Ja: "Tak. I właśnie mi napisała w komputerze, że baaardzo Cię polubiła" Z: "O! To bardzo ładnie" Dobrze, że udało mi się kokilki domówić, trzeba Ci się będzie po odbiór osobisty pofatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ślężanka - cała przyjemność po mojej stronie Zuzia mówi do mnie przed chwilą (robiłyśmy kokilki ): "Mamo, a ta Twoja koleżanka co jej nie znałaś była u nas, to jeszcze do nas przyjdzie?" Ja: "Tak. I właśnie mi napisała w komputerze, że baaardzo Cię polubiła" Z: "O! To bardzo ładnie" Mówiłam że jest słodka :rotfl: Dobrze, że udało mi się kokilki domówić, trzeba Ci się będzie po odbiór osobisty pofatygować Też się bardzo cieszę Jeszcze raz dzięki Wiedziałam że musi być jakiś haczyk A tak serio to z wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 dziewczyny jak czytam wasze wypowiedzi na forum to jest to dla mnie szok. Wy tak ladnie sie do siebie zwracacie. W naszych bardziej meskich tematach '' kontrukcje, docieplenia, itd'' my (zakladam wiekszosc faceci juz tak milo sie do siebie nie zwracamy). Co chwila czytam '' kolejny idiota, co za debilny pomysl, wracaj do szkoly, powszechnie niedouczony'' a u was to naprawde taka ... sielanka. gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 O! A ja jakoś o tym nie wiem nie denerwuj ze nic nie wiesz, bo wybuchne! bylo pisane nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 dziewczyny jak czytam wasze wypowiedzi na forum to jest to dla mnie szok. Wy tak ladnie sie do siebie zwracacie. W naszych bardziej meskich tematach '' kontrukcje, docieplenia, itd'' my (zakladam wiekszosc faceci juz tak milo sie do siebie nie zwracamy). Co chwila czytam '' kolejny idiota, co za debilny pomysl, wracaj do szkoly, powszechnie niedouczony'' a u was to naprawde taka ... sielanka. gratuluje musisz przeniesc sie do nas i bedzie milo ahh i ohh w tematach takich instalacyjnych tez sie przyda pomoc niekiedy p.s. popatrz moj post wyzej tez sie trafia momenty wnerwu i opierniczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts