yendrek3 08.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 musisz przeniesc sie do nas i bedzie milo ahh i ohh w tematach takich instalacyjnych tez sie przyda pomoc niekiedy p.s. popatrz moj post wyzej tez sie trafia momenty wnerwu i opierniczania no naprawde Mmelisa chyba sie do was przeniose. Czasami to juz nie wyrabiam z tymi burakami. Ni epowiem ze jestem swiety bo czasem tez jestem bardzo wylewny ale mimo wszystko jak czytam wasze wpisy to widze tylko sielanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yendrek... (Andrzej;) ) wiesz.. nie jestes pierwszym mezczyzna na forum, ktory ucieka do kobiet.. w imieniu gospodyni witam cie a jak nas pogoni to znajdziemy inny watek powiem Ci w sekrecie, nie boje sie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 yendrek3 Zostaniesz naszym rodzyneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 yendrek3 Zostaniesz naszym rodzyneczkiem oo takkkk jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.02.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 oo takkkk jestem ZA Hehe ja tu chwilę nie zaglądałam a te se już faceta przygruchały Fajnie tak że się możecie spotkać na żywo No i nie mogę napatrzec się na te Twoje wszystkie kawy , rany ślinka mi cieknie . Co ty masz za ekspres i z jakich przepisów robisz kobieto bo ja uwielbiam kawusie a mam tylko zwykłe kapsułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Kanka, te kawy to fotki z neta...tak jak drinki :rotfl: co do naszego rodzynka... a co sie bedziemy czaic... bierzemy to co los nam tutaj dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 co do naszego rodzynka... a co sie bedziemy czaic... bierzemy to co los nam tutaj dal Trza brać póki nie ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ... Vipki robia zlot w lipcu. Juz z grubsza wszystko zorganizowane. kurna muszę tam częściej zaglądać... bo też nic nie wiedziałam - a bym się wbiła z flaszkami cytrynówki . ślężanka to Ty gdzieś blisko Asi pomieszkujesz? fajnie tak się spotkać zapewne tyyyyyle tematów - widziałaś pokój miętowy na żywo?? i jak? wisiały jakieś nowe ozdobniki? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Trza brać póki nie ucieka tylko tak musimy wiesz... spokojnie...zeby sie nie sploszyl... bo cos cicho teraz siedzi.... a widzialam go na watku o plytach fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gdzie tam wszystkie z neta ? A te w szklankach stonkowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gdzie tam wszystkie z neta ? A te w szklankach stonkowych ? yyy a gdzie takowe byly? bo nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yendrek... (Andrzej;) ) wiesz.. nie jestes pierwszym mezczyzna na forum, ktory ucieka do kobiet.. w imieniu gospodyni witam cie a jak nas pogoni to znajdziemy inny watek powiem Ci w sekrecie, nie boje sie jej yendrek3 Zostaniesz naszym rodzyneczkiem oo takkkk jestem ZA Hehe ja tu chwilę nie zaglądałam a te se już faceta przygruchały Fajnie tak że się możecie spotkać na żywo No i nie mogę napatrzec się na te Twoje wszystkie kawy , rany ślinka mi cieknie . Co ty masz za ekspres i z jakich przepisów robisz kobieto bo ja uwielbiam kawusie a mam tylko zwykłe kapsułki Trza brać póki nie ucieka tylko tak musimy wiesz... spokojnie...zeby sie nie sploszyl... bo cos cicho teraz siedzi.... a widzialam go na watku o plytach fundamentowych Girls thanks a million, you're so sweet that I give you all a Nie bylo mnie chwile bo wlasnie mialem i wciaz mam wysoka intelektualnie dyskusje na watku o plytach fundamentowych. Wlasnie doradzono mi zebym cos policzyl i przy tym zaopatrzyl sie w mlotek bo bedzie mi potrzeby do pukania sie w glowe. Az sie tym wzruszylem a tak wogole to chcialem powiedziec ze naprawde to wy slodziaki jestescie xxx spadam do tepych trzonkow i wroce pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Girls thanks a million, you're so sweet that I give you all a spadam do tepych trzonkow i wroce pozniej mmmm I love'it :hug: Hmm skad ja to bicie tepymi trzonkami znam chodzi mi o to, ze podczytuje was sam tytul mojego dziennika troksze wiecej tutaj mowi o wlasnie.... ,musze zmienic tytul dz.b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.02.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 yyy a gdzie takowe byly? bo nie pamietam strona 130, 133 A reszta nawet jak netowe to normalnie i tak język mi do pasa wylata A ja w końcu mam męża przy sobie to sobie winkuje choć mi nie wolno ale od czasu do czasu można, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 o cholerka...faktycznie przegapilam te strony... nie bylam aktywna ale szklaneczki super:yes: drinka bym sie z takowej napila dla yendrka tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 o cholerka...faktycznie przegapilam te strony... nie bylam aktywna ale szklaneczki super:yes: drinka bym sie z takowej napila dla yendrka tez poprosze Mmeli dzieki za troske o mnie a szkalneczki fakt sa zajeslodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Girls thanks a million, you're so sweet that I give you all a Jak się milusio zrobiło spadam do tepych trzonkow i wroce pozniej Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ojj cos mi sie wydaje, ze mnie Asia przepedzi stad tam gdzie pieprz rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ślężanka to Ty gdzieś blisko Asi pomieszkujesz? fajnie tak się spotkać zapewne Bardzo fajnie tyyyyyle tematów - widziałaś pokój miętowy na żywo?? i jak? wisiały jakieś nowe ozdobniki? hehe Widziałam:D Miałam przyjemność zwiedzić cały dom Zdjęcia nie oddają urody domu Asi Miętowy pokój jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach Jestem nim zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ojj cos mi sie wydaje, ze mnie Asia przepedzi stad tam gdzie pieprz rosnie nie nie przepedzi. Mmeli dom jest cudo, wlasnie przejrzalem, kurde wszystko mi sie tak podoba widac od razu ze kobieta ze styelm wszystko wybierala. Wszystko, dachowka (moje marzenie i tylko marzenie) schody jaki boski styl no i oczywiscie ta plyta fundamentowa :jawdrop::jawdrop: I love it P.S Asia sorry ze to tak na twojej dzialeczce, to nie flirt I promise xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts