yendrek3 08.02.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jejunia, ale się tu działo! ... sielanka. gratuluje yendrek3 Jest precendens! Nie to, że jest z nami facet na sali, tylko to, że się ujawnia Coś Ty taki słodziuseńki, przyznaj się - masz tu jakąś misję...? Sielanka, sielanką, ale bywa też i tak... nie denerwuj ze nic nie wiesz, bo wybuchne! bylo pisane nie raz Meli, coś Ty taka nerwowa ostatnio powiem Ci w sekrecie, nie boje sie jej I do tego jaka zadziorna i odważna! Osa normalnie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/tiere/a018.gif Mała, a kąsnąc potrafi sromotnie . Mój wczorajszy drineczek z meliską nie pomógł widzę następny będzie mocniejszy - obiecuję! Kanka, te kawy to fotki z neta...tak jak drinki :rotfl: No już się prawie oburzyłam Na szczęście ktoś mnie tutaj docenia! Gdzie tam wszystkie z neta ? A te w szklankach stonkowych ? strona 130, 133 A reszta nawet jak netowe to normalnie i tak język mi do pasa wylata A ja w końcu mam męża przy sobie to sobie winkuje choć mi nie wolno ale od czasu do czasu można, co nie ? Kanka - następną odczynię ze specjalną dedykacją dla Ciebie! :* p.s. te z neta to też ze szczególną troską o przyjemność dla oka wyszukane Wlasnie doradzono mi zebym cos policzyl i przy tym zaopatrzyl sie w mlotek bo bedzie mi potrzeby do pukania sie w glowe. Co narzekasz, jak tam też wesoło ojj cos mi sie wydaje, ze mnie Asia przepedzi stad tam gdzie pieprz rosnie Magdalena! To już drugi raz kiedy podejrzewasz mnie o takie niecne zapędy. Oj nie ładnie Miętowy pokój jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach Jestem nim zachwycona Wyjdzie trochę nieskromnie, ale to prawda - wyjść nie chciała P.S Asia sorry ze to tak na twojej dzialeczce, to nie flirt I promise xxx Ależ ja się nie gniewam I oczywiście wierzę. Tak mimochodem sobie powiem tylko, że Meli ma męża haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jejunia, ale się tu działo! yendrek3 Jest precendens! Nie to, że jest z nami facet na sali, tylko to, że się ujawnia Coś Ty taki słodziuseńki, przyznaj się - masz tu jakąś misję...? Sielanka, sielanką, ale bywa też i tak... Ależ ja się nie gniewam I oczywiście wierzę. Tak mimochodem sobie powiem tylko, że Meli ma męża haha... Indeed Asia, misje to ja mam. Musze odpoczac od bardzo wysokich intelektualnie wypowiedzi trzonkow plci meskiej w postach konstrukcyjnych. Niektorych to juz sie nie da czytac . Ja przez przypadek looknolem do was zeby zobaczyc czy wy tez sie tak zagryzacie a tu surprise! Sielaneczka i buziaczki wiec stwierdzilem ze moze jesli mnie przygarna to bede wpadac tu do was na relaks. BTW Ja tez mam zone dlatego mowilem ze to nie flirt, tak porostu slodko tu u Was a zona to chyba sie nie obrazi ze tu sie do was czasem przytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 oj dziewczyny, ile tej kawy sie musi u Was dzis pic na tych tarasach, juz prawie 10 30 a to zadnej jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jestem jestem Dzien dobry.... probuje zebrac mysli.... pijac kawe na tarasie swoim nie dam rady, bo jestem w NO i pada wieje ...grr Postaram sie pozniej poodpisywac.... ale jestem w szoku....duzym szoku Andrzej (za tak mile slowa) Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Hej hej ja jestem tarasu jeszcze nie mam, to nie siedze ale sloneczko dzis jak wiosna przygrzewa niedziela, to i kobietki wielodaniowe obiady gotuja troche mnie nie bylo a tutaj tyle sie dzieje Asia i Slezanka zazdroszcze Wam twgo spotkania mam nadzieje, ze i kiedys mi bedzie dane spotkac sie z Wami i pozostalymi dziewczynami no i zdazylyscie juz przytulic nie raz nowego goscia mezczyzna tutaj no fajnie Yendrek i ja sie witam mam nadzieje, ze tu zostaniesz, bo u Asi naprawde fajnie i milo i nie tylko potki atmosfere robi gospodyni pyszna kawa i slodkosciami w kolkilkach, ale tez wszystkie odwiedzajace pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 zona to chyba sie nie obrazi ze tu sie do was czasem przytule Hehe, pozdrowienia dla żony No to kawusia dla wszystkich... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/571/jls2.jpg Esspresso macchiato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 yuammy yuammy, pychota, czym ja sypiesz po wierzchu? moja zona mi niczym nie posypuje choc kawusia tez jest pychotka @Slonko: czesc dear , masz racje atmosfera jest tu super. Nie tak jest u meskich trzonkow, tam to my sie tylko wyzywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Zaskocz żonę - zrób kawusię i posyp cynamonem. Można zetrzeć na świeżo, posypać gotowym, proszkowym Albo kakao Albo cukrem brązowym... p.s. zdjęcie z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.02.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dobry wieczór, ależ tu się dzialo!!! a mnie nie było jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ja mam chec podzialac tutaj znowu ale mecze sie z pisaniem na jutro dla corki do szkoly po norwesku sie wstydze, bo nie jestem obcykana na tyle co w mowie a w angielskim lepiej...aleee kurde beda tez byki... no nic... nikt tego za mnie nie zrobi na wujku google nie polegam bo robi niezle kombinacje i przekrety slowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.02.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 a ja wierszyka się dopiero z moją córcią uczyłam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 taaa... u nas tego jeszcze nie ma... ja mam wypracowanie... co robil Alf (malpka, maskotka szkolna) z nia od piatku do dzisiaj... taki pamietnik... do tego zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ja mam chec podzialac tutaj znowu ale mecze sie z pisaniem na jutro dla corki do szkoly po norwesku sie wstydze, bo nie jestem obcykana na tyle co w mowie a w angielskim lepiej...aleee kurde beda tez byki... no nic... nikt tego za mnie nie zrobi na wujku google nie polegam bo robi niezle kombinacje i przekrety slowne Meli podeslij mi ten tekst w angielskim na PW to ci to poprawie, obiecuje ze kwasu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meli podeslij mi ten tekst w angielskim na PW to ci to poprawie, obiecuje ze kwasu nie bedzie powaznie? retyy to dopiero bedzie dla mnie porazka.... az wstyd ... ale ja blondynka... przelkniesz moje byki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 powaznie? retyy to dopiero bedzie dla mnie porazka.... az wstyd ... ale ja blondynka... przelkniesz moje byki? serio powaga, nie ma zadnego wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 poszlo tez juz odpisalem, job done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Yendrek Ty to normalnie jesteś anioł nie facet Domyślny, pomocny... ale nam się towar udał dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nooo! I do tego przytulać się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts