Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejunia, ale się tu działo! :rotfl:

... sielanka. gratuluje

yendrek3 :welcome:

Jest precendens! Nie to, że jest z nami facet na sali, tylko to, że się ujawnia :rotfl: Coś Ty taki słodziuseńki, przyznaj się - masz tu jakąś misję...? :p

Sielanka, sielanką, ale bywa też i tak...

nie denerwuj ze nic nie wiesz, bo wybuchne! :mad:

bylo pisane nie raz :mad:

Meli, coś Ty taka nerwowa ostatnio :rolleyes: :hug:

powiem Ci w sekrecie, nie boje sie jej :p :D

I do tego jaka zadziorna i odważna! Osa normalnie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/tiere/a018.gif Mała, a kąsnąc potrafi sromotnie :rotfl:. Mój wczorajszy drineczek z meliską nie pomógł widzę :bash: następny będzie mocniejszy - obiecuję! :lol2:

Kanka, te kawy to fotki z neta...tak jak drinki :rotfl::rotfl::rotfl:

No już się prawie oburzyłam :mad: Na szczęście ktoś mnie tutaj docenia! :D :lol2:

Gdzie tam wszystkie z neta ? ;) A te w szklankach stonkowych ? :p

strona 130, 133 :lol2: A reszta nawet jak netowe to normalnie i tak język mi do pasa wylata :p

A ja w końcu mam męża przy sobie :lol2: to sobie winkuje choć mi nie wolno :p ale od czasu do czasu można, co nie ? :p

Kanka - następną odczynię ze specjalną dedykacją dla Ciebie! :yes: :*

p.s. te z neta to też ze szczególną troską o przyjemność dla oka wyszukane :D

Wlasnie doradzono mi zebym cos policzyl i przy tym zaopatrzyl sie w mlotek bo bedzie mi potrzeby do pukania sie w glowe.

Co narzekasz, jak tam też wesoło :rotfl:

ojj cos mi sie wydaje, ze mnie Asia przepedzi stad tam gdzie pieprz rosnie :lol2:

Magdalena! To już drugi raz kiedy podejrzewasz mnie o takie niecne zapędy. Oj nie ładnie :no:

Miętowy pokój jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :eek: :jawdrop: Jestem nim zachwycona :D

Wyjdzie trochę nieskromnie, ale to prawda - wyjść nie chciała :lol2:

P.S Asia sorry ze to tak na twojej dzialeczce, to nie flirt I promise xxx

Ależ ja się nie gniewam :no: I oczywiście wierzę. Tak mimochodem sobie powiem tylko, że Meli ma męża ;) haha...

Jejunia, ale się tu działo! :rotfl:

yendrek3 :welcome:

Jest precendens! Nie to, że jest z nami facet na sali, tylko to, że się ujawnia :rotfl: Coś Ty taki słodziuseńki, przyznaj się - masz tu jakąś misję...? :p

Sielanka, sielanką, ale bywa też i tak...

Ależ ja się nie gniewam :no: I oczywiście wierzę. Tak mimochodem sobie powiem tylko, że Meli ma męża ;) haha...

Indeed Asia, misje to ja mam. Musze odpoczac od bardzo wysokich intelektualnie wypowiedzi trzonkow plci meskiej w postach konstrukcyjnych. Niektorych to juz sie nie da czytac :bash:. Ja przez przypadek looknolem do was zeby zobaczyc czy wy tez sie tak zagryzacie a tu surprise! Sielaneczka i buziaczki wiec stwierdzilem ze moze jesli mnie przygarna to bede wpadac tu do was na relaks.:stereo:

BTW Ja tez mam zone dlatego mowilem ze to nie flirt, tak porostu slodko tu u Was a zona to chyba sie nie obrazi ze tu sie do was czasem przytule :hug:

Hej hej ;)

ja jestem :) tarasu jeszcze nie mam, to nie siedze ;) ale sloneczko dzis jak wiosna przygrzewa :)

niedziela, to i kobietki wielodaniowe obiady gotuja :)

troche mnie nie bylo a tutaj tyle sie dzieje ;)

Asia i Slezanka zazdroszcze Wam twgo spotkania :) mam nadzieje, ze i kiedys mi bedzie dane spotkac sie z Wami i pozostalymi dziewczynami :)

no i zdazylyscie juz przytulic nie raz nowego goscia :) mezczyzna tutaj :) no fajnie :) Yendrek i ja sie witam ;) mam nadzieje, ze tu zostaniesz, bo u Asi naprawde fajnie i milo :) i nie tylko potki ;) atmosfere robi gospodyni pyszna kawa i slodkosciami w kolkilkach, ale tez wszystkie odwiedzajace :)

pozdrawiam ;)

ja mam chec podzialac tutaj znowu ale mecze sie z pisaniem na jutro dla corki do szkoly :(

po norwesku sie wstydze, bo nie jestem obcykana na tyle co w mowie ;)

a w angielskim lepiej...aleee kurde beda tez byki...

no nic... nikt tego za mnie nie zrobi ;)

na wujku google nie polegam bo robi niezle kombinacje i przekrety slowne :sick:

ja mam chec podzialac tutaj znowu ale mecze sie z pisaniem na jutro dla corki do szkoly :(

po norwesku sie wstydze, bo nie jestem obcykana na tyle co w mowie ;)

a w angielskim lepiej...aleee kurde beda tez byki...

no nic... nikt tego za mnie nie zrobi ;)

na wujku google nie polegam bo robi niezle kombinacje i przekrety slowne :sick:

Meli podeslij mi ten tekst w angielskim na PW to ci to poprawie, obiecuje ze kwasu nie bedzie