Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yendrek Ty to normalnie jesteś anioł nie facet ;) Domyślny, pomocny... ale nam się towar udał dziewczyny :lol2::rotfl:

:oops: ale sie zawstydzilem a ja tylko zadanie domowe odrobilem

Nooo! :yes: I do tego przytulać się lubi :rotfl:

oj joj joj, no strasznie lubi jak tu same slodziaki sa :hug:

Skąd tu takie myślące towary ? :o:o:o

Przyleciałam bo fama na skajpie lata, ze tu jakis miszczunio sympatyczny grasuje :D

Jendruś, jakby co, to zapraszam do mnie ;)

Jabłonna ? Ta pod stoliczna ?

Heja Mari, my sie chyba jeszcze nie znamy? Andrzej jestem :hug: Na skypie juz o mnie mowia?, ej nie no bo sie jak jakis celebryta niedlugo poczuje :lol2: tak tak ta podstoliczna Jablonna a ty Mari skad?

Andrzejku, moze się i nie znamy, ale Ja juz doskonale wiem, jaki masz meksyk w garderobie ;) :lol2::lol2::lol2:

Celebrytów to My zjadamy na sniadanie ;) , nie ? dziewczyny ?

Jestesmy ziomalami.

Miałam mieszkac w Jabłonnej/Jabłonnie ( nigdy nie wiem), Legionowie, Chotomowie, Kątach W, Józefowie czyli obcykana jestem w tych kierunkach.

Obecnie (niestety) jeszcze mieszkam na Bródnie czyli na tzw. Targówku, ale chyba rzuci mnie bardziej w prawo.

Andrzejku, sorki, że sie tak na Ciebie rzucamy, ale tak ciepły i gadatliwy chłop to skarb i gatunek na wymarciu.

Napisz parę słów o sobie, zonie, córci :)

Andrzejku, sorki, że sie tak na Ciebie rzucamy, ale tak ciepły i gadatliwy chłop to skarb i gatunek na wymarciu.

Napisz parę słów o sobie, zonie, córci :)

To gdzie mieszkam to juz wiecie, to ze jest zonka to juz tez wiecie a to ze mam prawie 4 letniego lobuza to sie wlasnie dowiadujecie. :rolleyes:

i podobno jestem mlody, przystojny i juz zajety :lol2: hehe

3majcie sie dziewczyny, czekalem na moj watek o plytach fundamentowych ale tam cos cisza przed burza

Asiu, oprócz ENIA of kors !!! :lol2::lol2::lol2:

Jaki wqrw ? Pisz, dobij mnie.

Jendruś, a Ja myślałam, ze córcia u Ciebie grasuje :rolleyes:

Nie uciekaj do nudnych płyt.

To juz za Tobą.

Zostań z nami, zostań z nami....

Zonka chciala córcie a ja ją ostrzegalem ze po mojej stronie drzewka to sie same chlopaki pojawiaja. No i mialem racje. Spokojnie ja tu bede teraz juz regularnie zaglądac do was. Za dobrze mi tu zeby was zostawic :rolleyes:

no wlasnie Asia co jest grane, pewnie chlop cie wk.. ?

No patrzcie cwaniaka, ledwie się zjawił, a już wszystko wie! :lol2:

Ale się będziecie śmiały ze mnie jak Wam powiem. No to mówię. Daro wziął się za gotowanie i ugotował 10 litrów zupy (mojej autorskiej! :mad:) o metodach jego pracy nie będę mówiła, bo też nie cierpię jak ktoś mi się do warsztatu wtrąca. Ale jak zblendował w niej seler to już! Wrrr... :mad: :mad: :mad: Nie tknę! Kuźwa! I dlaczego on nigdy nie myśli o tym, że ktoś czegoś nie lubi i robi tylko tak, żeby jemu pasowało?! :mad: Ja mu papryki ani kaszy (bo tylko tego nie jada) do każdego dania nie walę, a on mi cebulę i pieprz - do wszystkiego... :sick:

No i macie historię :rolleyes: Bo zupa była za słona :lol2:

Zonka chciala córcie a ja ją ostrzegalem ze po mojej stronie drzewka to sie same chlopaki pojawiaja. No i mialem racje. Spokojnie ja tu bede teraz juz regularnie zaglądac do was. Za dobrze mi tu zeby was zostawic :rolleyes:

noszzz cholera ideal faceta dla mnie :rolleyes:

bo marzylam o synu a mam 2 corki.... takie drzewko u meza :lol2:

Andrzej... jaka gwarancje dajesz na syna teraz ;)