marimag 09.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Skąd tu takie myślące towary ? :o:o Przyleciałam bo fama na skajpie lata, ze tu jakis miszczunio sympatyczny grasuje Jendruś, jakby co, to zapraszam do mnie Jabłonna ? Ta pod stoliczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Yendrek Ty to normalnie jesteś anioł nie facet Domyślny, pomocny... ale nam się towar udał dziewczyny ale sie zawstydzilem a ja tylko zadanie domowe odrobilem Nooo! I do tego przytulać się lubi oj joj joj, no strasznie lubi jak tu same slodziaki sa Skąd tu takie myślące towary ? :o:o Przyleciałam bo fama na skajpie lata, ze tu jakis miszczunio sympatyczny grasuje Jendruś, jakby co, to zapraszam do mnie Jabłonna ? Ta pod stoliczna ? Heja Mari, my sie chyba jeszcze nie znamy? Andrzej jestem Na skypie juz o mnie mowia?, ej nie no bo sie jak jakis celebryta niedlugo poczuje tak tak ta podstoliczna Jablonna a ty Mari skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 jesteśmy na etapie homeworku, to może ktoś chce za mnie wypociny studentów ocenić. szaleństwo, mówię wam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Andrzejku, moze się i nie znamy, ale Ja juz doskonale wiem, jaki masz meksyk w garderobie :lol2: Celebrytów to My zjadamy na sniadanie , nie ? dziewczyny ? Jestesmy ziomalami. Miałam mieszkac w Jabłonnej/Jabłonnie ( nigdy nie wiem), Legionowie, Chotomowie, Kątach W, Józefowie czyli obcykana jestem w tych kierunkach. Obecnie (niestety) jeszcze mieszkam na Bródnie czyli na tzw. Targówku, ale chyba rzuci mnie bardziej w prawo. Andrzejku, sorki, że sie tak na Ciebie rzucamy, ale tak ciepły i gadatliwy chłop to skarb i gatunek na wymarciu. Napisz parę słów o sobie, zonie, córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Duśka, to Ty belfer ?Gdzie męczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Haluuuuuuu MOJ CI ON Andrzej to ja tak publicznie podziekuje jeszcze raz a reszta na priv, zeby te zazdrosnice nie widzialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska, nie bądź świnia !Daj kawałek !U mnie same zboki i jacyś niedopieszczeni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 U mnie same zboki i jacyś niedopieszczeni.... Eniu się ucieszy Ale mam wk***! Duśka, dawaj tych studencików. Ja nie ta branża, ale chętnie się powyżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Andrzejku, sorki, że sie tak na Ciebie rzucamy, ale tak ciepły i gadatliwy chłop to skarb i gatunek na wymarciu. Napisz parę słów o sobie, zonie, córci To gdzie mieszkam to juz wiecie, to ze jest zonka to juz tez wiecie a to ze mam prawie 4 letniego lobuza to sie wlasnie dowiadujecie. i podobno jestem mlody, przystojny i juz zajety hehe 3majcie sie dziewczyny, czekalem na moj watek o plytach fundamentowych ale tam cos cisza przed burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Asiu, oprócz ENIA of kors !!! :lol2: Jaki wqrw ? Pisz, dobij mnie. Jendruś, a Ja myślałam, ze córcia u Ciebie grasuje Nie uciekaj do nudnych płyt. To juz za Tobą. Zostań z nami, zostań z nami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 i podobno jestem mlody, przystojny i juz zajety hehe Tył się wytnie No to teraz rozpaliłeś naszą wyobraźnię Asia co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Asiu, oprócz ENIA of kors !!! :lol2: Jaki wqrw ? Pisz, dobij mnie. Jendruś, a Ja myślałam, ze córcia u Ciebie grasuje Nie uciekaj do nudnych płyt. To juz za Tobą. Zostań z nami, zostań z nami.... Zonka chciala córcie a ja ją ostrzegalem ze po mojej stronie drzewka to sie same chlopaki pojawiaja. No i mialem racje. Spokojnie ja tu bede teraz juz regularnie zaglądac do was. Za dobrze mi tu zeby was zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Tył się wytnie No to teraz rozpaliłeś naszą wyobraźnię Asia co się stało? he he I like it Slezankaa no wlasnie Asia co jest grane, pewnie chlop cie wk.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 no wlasnie Asia co jest grane, pewnie chlop cie wk.. ? No patrzcie cwaniaka, ledwie się zjawił, a już wszystko wie! Ale się będziecie śmiały ze mnie jak Wam powiem. No to mówię. Daro wziął się za gotowanie i ugotował 10 litrów zupy (mojej autorskiej! ) o metodach jego pracy nie będę mówiła, bo też nie cierpię jak ktoś mi się do warsztatu wtrąca. Ale jak zblendował w niej seler to już! Wrrr... :mad: Nie tknę! Kuźwa! I dlaczego on nigdy nie myśli o tym, że ktoś czegoś nie lubi i robi tylko tak, żeby jemu pasowało?! Ja mu papryki ani kaszy (bo tylko tego nie jada) do każdego dania nie walę, a on mi cebulę i pieprz - do wszystkiego... No i macie historię Bo zupa była za słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Zonka chciala córcie a ja ją ostrzegalem ze po mojej stronie drzewka to sie same chlopaki pojawiaja. No i mialem racje. Spokojnie ja tu bede teraz juz regularnie zaglądac do was. Za dobrze mi tu zeby was zostawic noszzz cholera ideal faceta dla mnie bo marzylam o synu a mam 2 corki.... takie drzewko u meza Andrzej... jaka gwarancje dajesz na syna teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ale się będziecie śmiały ze mnie jak Wam powiem. O przepraszam - Ale się będziecie śmiali... Andrew - musisz wybaczyć złe nawyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 eeeee tylko taki maly incydent i juz afera ? Asiula wyluzuj... wez tych studentow... i oszczedz meza... Andrzeja tez bo jeszcze nam przez Ciebie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 09.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 noszzz cholera ideal faceta dla mnie bo marzylam o synu a mam 2 corki.... takie drzewko u meza Andrzej... jaka gwarancje dajesz na syna teraz No co tu się wyrabia Litości dla Dara. Chlop się namęczył i jaki zacny zapas zupy macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No i macie historię Historia mrożąca krew w żyłach :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 haloooo ja z opoznieniem...bo na tabku.... chyba mojego spac pogonie..rano do pracy musi wstac.... to i lapka odzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts