kanka9 09.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Przepraszam, że pytam...ale ten lekarz to geriatra ? Uniwersytet III wieku byłby chyba lepszy... No wiesz z geriatrą to raczej posiadania dzieci nie ustalała bym oczywiście to ja tak zażartowałam u mojej Pani ginekolog a ona na poważnie to potraktowała i tylko powiedziała ok , czyli za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jendruś, jak długo siedziałes w UK ? ja wiem ja wiem!!! i nie powiem :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No nie moge pojawil sie jeden Yendrek, ktory czesto o trzonkach gada i czesto angielszczyzna po glowie glaska a tutaj zbiegly sie wszystkie jak pszczoly do miodu a ze to jest ocs, co tygryski lubia najbardziej to i ja jestem ale chyba wystraszylam rodzynka ....... ja juz moja parke mam, wiec jestes bezpieczny ale widze, ze za chwile kolejka bedzie ...... hihi Asiu rozumiem, ze Ci przykro ..... Ale szkoda zdrowia .... niech teraz Daro je zupe przez 5 dni, a Ty zrob cos co uwielbiasz, a on nie - spojrz na to pod tym katem masz teraz idealna okazje i nie powie Ci, ze myslisz tylko o sobie jestem pewna, ze juz ladnie przeprosil Duska podrzuc, to poprawie dobrze, ze ich przepytywac nie musisz, bo to moglaby byc udreka ....... Kanka az do czterdziestki nie czekaj ....... mysle, ze pewnego dnia powiesz,ze juz chcesz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kanka, no własnie... Powtórzę za Pania doktor...kiedy to ma być ? ( ten prezent na 40 ) Słoneczko, dziwisz się nam ? W naszych watkach trzonków jak na lekarstwo, a tu przyszedł piekny, młody, płodny, poliglota...że zajęty to drobiazg Meliska już ustawia sobie pod niego kalendarzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jendruś, jak długo siedziałes w UK ? Mari a skad wiesz ze siedzialem w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 slonko nie zarzekam się ,może mi się zmieni i za jakiś czas Was poinformuję że zaciążyłam ale na razie nie planuje i nawet mi nie spieszno ;-] prędzej prawdopodobne że było by nie planowane co nie zmienia faktu że po szoku jaki bym doznała bym się cieszyła mrimag no ja za tydzień skończe dopiero 34 więc jeszcze mam trochę czasu na przygotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska już ustawia sobie pod niego kalendarzyk a co? nie wolno? jakos nie widze zeby Andrzej sie przede mna bronil chyba pokaze swoje zdjecie... wtedy sie przekonam... czy faktycznie jestem odstraszajaca tak na marginesie...moja corcia mi dzisiaj piekne zrobila nad woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Czuć to masz czuly nosek, 8 lat to bylo. W srode lece do Londka i zonka juz zapowiedzila ze bez herbatki z Yorkshire to nie mam co do domu wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska ale jak wklejasz fotkę....to wiesz którą? przepraszam, ale Mikolajki sie skonczyly ....fotki przebraniowej niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 to masz czuly nosek, 8 lat to bylo. W srode lece do Londka zonke z cytatu wykreslilam...bo da sie.. :cool: wiesz.... ja w Londynie to jeszcze nie bylam na dlugo tam lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kanka ( Aniu ?), ale 34 ciałem czy wolą bo to nie zawsze idzie w parze.. Ja jestem zdeczko starsza, ale dorobek mam jakbym miała z 90 :lol2: Meliska wysyłaj ! Pominęłas tylko mały, taki malusieńki tyci problemik.... Krzysiek Cie kill !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ja wiem ja wiem!!! i nie powiem :P:P no niezle to tlumaczenie musialo byc bardzo "plodne" Słoneczko, dziwisz się nam ? no troche sie dziwie jak sie wszystkie rzucicie, to zadusicie, zaglaskacie i co z tego trzonka bedziecie mialy co ? Mari a skad wiesz ze siedzialem w UK? nie wie ..... Zgaduje, laczy fakty kobieca intuicja slonko nie zarzekam się ,może mi się zmieni i za jakiś czas Was poinformuję że zaciążyłam to dobrze aczkolwiek uwazam, ze to idealny czas (tzn najblizsze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 a tutaj zbiegly sie wszystkie jak pszczoly do miodu Widać wyposzczone Hehe To się nie dziwię, że się tu tak dobrze poczuł niech teraz Daro je zupe przez 5 dni, a Ty zrob cos co uwielbiasz, a on nie - spojrz na to pod tym katem masz teraz idealna okazje i nie powie Ci, ze myslisz tylko o sobie jestem pewna, ze juz ladnie przeprosil To by było za słabo. Właśnie zrobię coś co lubi, żeby sobie mógł z niesmakiem ten swój seler przez najbliższy tydzień wpindalać Oj ja też jestem za równouprawnieniem i nie odpuszczam:D. Czyli co? Zarobiłam pół głosu na swoją korzyść? Co do dzieci się nie wypowiem, bo ja się nie "znaju":p Ania, my teraz nie o wychowaniu tylko o planowaniu, robieniu, takie tam... hehe... Wspominałaś coś o dzieciach w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja też w Londynie nie byłam ale chciała bym pojechać i córce pokazać bo na razie to tylko o Paryżu gada Może by jakiś weekend się udało wyskoczyć tylko trza by dobry plan zwiedziania rozpisac licze że w wakacje uda się na jakieś weekendy choć gdzieś pojechać bo urlop tydzień dwa nawet nie licze , bo ten mój mąż żeby dostał urlop to święto , normalnie masakra , tam się chyba firma zawali jak go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska wysyłaj ! Pominęłas tylko mały, taki malusieńki tyci problemik.... Krzysiek Cie kill !!! ale niby za co mnie on kill??? za fotke nad woda?? o tamtej nie wspominam OKEYYYYY ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 to masz czuly nosek, 8 lat to bylo. W srode lece do Londka i zonka juz zapowiedzila ze bez herbatki z Yorkshire to nie mam co do domu wracac Ma sie tę kobiecą intuicję lub jak wolisz....czarownica jestem Długo siedziałes! Czy mozesz zdradzić, co Cie pchnęło do tak desperackiego kroku, ze wróciłeś ? Jesli zonka pozwoli, to Ja tez poproszę o mała przesyłeczkę. Chyba przesunie się w walizce, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja też w Londynie nie byłam ale chciała bym pojechać i córce pokazać bo na razie to tylko o Paryżu gada Może by jakiś weekend się udało wyskoczyć tylko trza by dobry plan zwiedziania rozpisac li Eeeee ale ja mysle o takim samotnym wylocie ..a nie dzieci i meza ciagac za soba..po co? Andrzej tam dlugo byl.. to mnie oprowadzi po miescie i pokaze co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 zonke z cytatu wykreslilam...bo da sie.. :cool: wiesz.... ja w Londynie to jeszcze nie bylam na dlugo tam lecisz? Madzia bede szybki, tylko 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 marimag ja Aneta jestem, miło mi Nie no pewnie że dobry czas na drugie ale leniwa się zrobiłam . No i to że ja w zasadzie sama to trochę nie zachęca do posiadania maleństwa , ale absolutnie się nie zarzekam . Co do 34 lat to chyba czuje się na swój wiek choć chciała bym powiedzieć że na tyle aż nie ale i nie narzekam na nic , jest ok oby gorzej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts