asiazett 09.02.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O ja dzisiaj ładnie Magdalenę zwizualizowałam u Chloe: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/801/efu8.jpg Prawda, że ok? Jejku trochę się teraz zlękłam, czy bić mnie nie będzie. Meli, jak coś to się zapowiedz, a wtedy szybko podczas Twojego zamachu usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Eeeee ale ja mysle o takim samotnym wylocie ..a nie dzieci i meza ciagac za soba..po co? Andrzej tam dlugo byl.. to mnie oprowadzi po miescie i pokaze co nieco Hehe widzisz a ja cały czas sama że ja to marze o wyjazdach z mężem ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O ja dzisiaj ładnie Magdalenę zwizualizowałam u Chloe: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/801/efu8.jpg Prawda, że ok? Jejku trochę się teraz zlękłam, czy bić mnie nie będzie. Meli, jak coś to się zapowiedz, a wtedy szybko podczas Twojego zamachu usunę Uuuuuulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Widać wyposzczone Hehe To się nie dziwię, że się tu tak dobrze poczuł ale jak to wyposzczone?? kazda mezczyzne swego ma ...... TO kto te statystyki nabija ??? Yendrek czesto bywasz w UK ? bo moze i mnie sie kiedys ta nowa znajomosc przyda poczekam tylko az kolezanki sie nasyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Madzia bede szybki, tylko 3 dni ooooo to dluugooo wystarcza nawet i 3 dni :lol2: O ja dzisiaj ładnie Magdalenę zwizualizowałam u Chloe: Prawda, że ok? Jejku trochę się teraz zlękłam, czy bić mnie nie będzie. Meli, jak coś to się zapowiedz, a wtedy szybko podczas Twojego zamachu usunę widzialam... i skomentowalam... skad wiedzialas :lol2: ladny uniform co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ma sie tę kobiecą intuicję lub jak wolisz....czarownica jestem Długo siedziałes! Czy mozesz zdradzić, co Cie pchnęło do tak desperackiego kroku, ze wróciłeś ? Jesli zonka pozwoli, to Ja tez poproszę o mała przesyłeczkę. Chyba przesunie się w walizce, nie ? 8 latek jak z bata strzelilo a do powtotu sklonil Pan Dzidzius. Co potrzeba dear? tez herbatke? Madzia bede szybki, tylko 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 poczekam tylko az kolezanki sie nasyca ojj ja to z tych wiecznie glodnych....jak juz sie trafi to nie odpuszczam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Madzia bede szybki, tylko 3 dni Tą prędkością na bank, zniechęciłes Meliskę. Zresztą nie tylko ją... Ale zeby nie było... Dzieci mam po kokardę! Nie planuję dalszego rozrodu. Mało tego ! Wzbraniam się przed nim, rencami i nogami (zacisniętymi), jak tylko mogę ! Anetko miło mi okropnie. Anka z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Eeeee ale ja mysle o takim samotnym wylocie ..a nie dzieci i meza ciagac za soba..po co? Andrzej tam dlugo byl.. to mnie oprowadzi po miescie i pokaze co nieco jasne ze cie oprowadze, jestem od srody do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) no dobra...mowilam ze dzisiaj normlanie ubrana az po szyje... z corka nad woda...wialo pizgalo...padalo... dla zdjecia pogoda ladniejsza teraz oceniamy prace mojej corci... pierwszy raz robila fotke moim aparatem zaraz usune wiec nie kopiowac prosze oki? Edytowane 9 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O ja dzisiaj ładnie Magdalenę zwizualizowałam u Chloe: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/801/efu8.jpg Prawda, że ok? Jejku trochę się teraz zlękłam, czy bić mnie nie będzie. Meli, jak coś to się zapowiedz, a wtedy szybko podczas Twojego zamachu usunę ale bomba. Asia wy to jednak niezle agregatki jestescie, tego to sie nie spodziewalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Tą prędkością na bank, zniechęciłes Meliskę. Zresztą nie tylko ją... jak ja to mowie: lepszy rydz jak nic ... nie jestem zniechecona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 8 latek jak z bata strzelilo a do powtotu sklonil Pan Dzidzius. Co potrzeba dear? tez herbatke? Jendruś, potrzeba jest taka, ze potrzebuję 2 cooper lanterns zapierdzielonych znad jakiegos pubu w Londynie. Tylko mi sie teraz nie wykręcaj, ze nie ma takiego miasta...jest Lądek, Lądek Zdrój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ale bomba. Asia wy to jednak niezle agregatki jestescie, tego to sie nie spodziewalem Andrzej....rozszyforwaly mnie... wiedza ze ja to z tych co stroje wystepowe uwielbiaja dobrze, ze moje dzieciatka mysla, ze mamusia to sukienki takie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dla mnie Londyn to wysysacz energii ale ja wiem, że wam nie o miejsce tylko o towarzystwo chodzi... yyyyyy taaa? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meli, najpiękniejsze Twoje zdjęcie ever p.s. Przyszedł. Przeprosił. Daro w sensie . Ale selera i tak nie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 no dobra...mowilam ze dzisiaj normlanie ubrana az po szyje... z corka nad woda...wialo pizgalo...padalo... dla zdjecia pogoda ladniejsza teraz oceniamy prace mojej corci... pierwszy raz robila fotke moim aparatem zaraz usune wiec nie kopiowac prosze oki? Magda corcia bedzie fotografem , ujecie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska, Ty naprawdę robisz casting na dawcę tylko cos Ci się popierniczyło. To on powinien Ci wysłas fotkę :rotfl::rotfl: No własnie Andrzejku... Pisałeś cos, ze przystojny i takie tam... Nie uwierze jak nie zobaczę ! Nie ? Dziewczynki ... :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Magda corcia bedzie fotografem , ujecie rewelacja Po takim komentarzu, chyba bym sie obraziła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Anetko miło mi okropnie. Anka z tej strony Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts