Mmelisa 09.02.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Aniuuu ja wyslalam fotke nie dla Andrzeja dziewczynom i Tobie.... na skype mialam wyslac ale pouciekalyscie... prosze o opinie autora zdjecia a nie mnie... przeciez mnie juz znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Co tu sie wyprawia. Seks z nieznajomymi lub przynajmniej gra wstepna... Nie będę sie stawiać. Masz ode mnie misiaczka Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Melcia, w blondzie Ci super, długie kudły must have, dobrze Ci w niebieskim, zdjęcie zajebiste, piękna Norwegia, tylko co robi ten goły gośc w tle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meli, najpiękniejsze Twoje zdjęcie ever Magda corcia bedzie fotografem , ujecie rewelacja Ha ! ma zdolnosci po mamusi tylko, ze ja to amator i ostatnio bardziej lubiaca wystepowac przed obiektywem niz za Widzisz Marimag?? tak bylo skomentowac a nie dajta mi ta palke to jej lutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jendruś, potrzeba jest taka, ze potrzebuję 2 cooper lanterns zapierdzielonych znad jakiegos pubu w Londynie. Tylko mi sie teraz nie wykręcaj, ze nie ma takiego miasta...jest Lądek, Lądek Zdrój... dawaj ten pub, gdzie jest Andrzej....rozszyforwaly mnie... wiedza ze ja to z tych co stroje wystepowe uwielbiaja dobrze, ze moje dzieciatka mysla, ze mamusia to sukienki takie nosi no to bardzo ladne te sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Pożegnam się z Wami .Idę sie myc czy coś takiego...Fajnie sie gadało, ale czas zalec obok samca.Pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Melcia, w blondzie Ci super, długie kudły must have, dobrze Ci w niebieskim, zdjęcie zajebiste, piękna Norwegia, tylko co robi ten goły gośc w tle ? no widzisz... wczoraj wloski sama sem zrobilam wiec sie kolorem chwale Az poszlam zobaczyc o jakim golym gosciu tutaj piszesz... guupia ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Asia dopiełaś swego:cool:, teraz się godzić trzeba:D. Myślisz, że jestem taka łatwa? Haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska Ty jesteś nasza miss forumowa:hug: Asia dopiełaś swego:cool:, teraz się godzić trzeba:D. tjaaaa chyba MelSexQueen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska ładna z Ciebie dziewczyna A ja znowu winkuje z mężem (no cholerka mam go tylko na weekend to kurde co ….. ) to dziewczyny piję wasze zdrówko . Ale liczę jutro rano na kawkę tutaj żeby się obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Myślisz, że jestem taka łatwa? Haha... noooo ale sex po takim fochu jest taki fajnyyyyy z doznaniami a jak nie to bedzie to tak wygladac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska ładna z Ciebie dziewczyna A ja znowu winkuje z mężem (no cholerka mam go tylko na weekend to kurde co ….. ) to dziewczyny piję wasze zdrówko . Ale liczę jutro rano na kawkę tutaj żeby się obudzić dziewczyna? obraze sie... jestem Kobieta w tym roku juz 3 osiagne na przodzie Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Meliska, Ty naprawdę robisz casting na dawcę tylko cos Ci się popierniczyło. To on powinien Ci wysłas fotkę :rotfl::rotfl: No własnie Andrzejku... Pisałeś cos, ze przystojny i takie tam... Nie uwierze jak nie zobaczę ! Nie ? Dziewczynki ... :popcorn::popcorn::popcorn: wrzucam tylko w zbroji rycerskiej i to na 1 minutke, potem kasuje i mu tu nie kopiowac Edytowane 9 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.02.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 dziewczyna? obraze sie... jestem Kobieta w tym roku juz 3 osiagne na przodzie Dziekuje Przestań , dopiero 3 na przodzie A po drugie dziewczyna to nie kobieta ? Kobieta to tak brzmi …….. hmmm jak dla dojrzałej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 to dziewczyny piję wasze zdrówko . Ale liczę jutro rano na kawkę tutaj żeby się obudzić Jutro (dzisiaj ) kawka obowiązkowo! A dzisiaj (dzisiaj )... Zdrówko! http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/829/prz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) ojj ja to z tych wiecznie glodnych....jak juz sie trafi to nie odpuszczam :lol2: nie no .....bic sie nie bede Asia wiedzialam, ze przeprosi niech dluuugo przeprasza Kanka na zdrowie no i korzystaj jako pobudke to mojego kota Wam przyniose ...... lepsza niz budzik Edytowane 9 Lutego 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 wrzucam tylko w zbroji rycerskiej i to na 1 minutke, potem kasuje i mu tu nie kopiowac ulalala to my ten,,,nooo yyyyy rowerami bedziemy jezdzic po tym Londynie ale ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.02.2014 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Andrew! Jaki sprzęt! Hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jutro (dzisiaj ) kawka obowiązkowo! A dzisiaj (dzisiaj )... Zdrówko! http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/829/prz7.jpg u mnie dzisiaj Jagermeister http://www.przepisydrinki.pl/wp-content/uploads/2011/11/Jager-bomb-from-sik.wit_.it_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Andrew! Jaki sprzęt! Hahaha... :rotfl: goopia noooo na sprzet patrzy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts