Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wychodzi na to, że jedną pracę odwalasz na dwóch etatach i za to samo 2 różnych naiwnych Ci płaci :lol2: Taka to się umie ustawić :rolleyes:

No dobra - domyślam się, że o wolontariat chodzi ;)

hehe nie do końca. wolontariaty to nie praca, sama sobie w tym wypadku szefuje, bo specyfika pracy taka, że nikt mi poleceń żadnych wydawać nie może.

w zasadzie to u mnie sprawa wygląda tak, że mam swoją działalność, bo zawód tego wymaga, a w ramach tejże na szczęście płacą mi wszyscy petenci, a nie tylko dwóch bo szybko bym się poskładała i biznes zwinęła hehe. więc generalnie to ja sobie sama jestem szefem. uf. ale jako samozatrudniona związałam się paktem z tzw. diabłem :) diabeł nie jest taki straszny, współpraca układa się nieźle i to jest pracodawca nr 2. natomiast mój trzeci pracodawca płaci wybitnie marnie i nazywa się skarb państwa. za to kocham go za długaśne urlopy, 13, wczasy pod gruszą, dofinansowanie kolonii dla dzieci, których nie posiadam i stosunkowo elastyczne godziny pracy... :D

Duśka, dziwna jesteś.

Czy ta wyliczanka dalej tak rośnie ? :lol2:

przypuszczam, że hobby mam ze 4 :D

http://i.pinger.pl/pgr417/920ede7300150a6e508d9047/nieeeee.jpg

dokładnie tak się wlasnie miewam. eh. jutro nie wstaję z łóźka, już wiem, że będę mieć depresję.

a z depresją, to wiecie jak jest....

depresja.jpg

wczoraj dziewczyny zabawily i pewnie jeszcze spia ;) moja córa ostatnio pospac nie pozwala ;) a ze synunio zazdrosnik sie zrobil to nie chce byc gorszy i zaraz po niej wstaje i pakuje sie do mnie do lozka ;) dobrze ze chociaz maz o tej 5tej rano wstaje i robi mlodej sniadanie (i tak nie ma wyboru bo jak tylko oko otworzy to sie drze 'taaaatoooo jajooo') ;)

Hej Dziewczyny ;)

morning morning Yendrek :)

Ann nie wiem, kto pospal, ale ja nie spie od 6 :p

a i moja ksiezniczka przyszla dzis do nas i sie wiercila .... a nad ranem smiala sie w glos ;) przez sen :)

dla mnie dzis o dziwo poniedzialek=dobry humor :) i oby mi sie to utrzymalo i za tydzien i jeszcze za tydzien i kolejny kolejny ;)

wiec ja sie pod rysunkami dziewczyn nie podpisuje, aczkolwiek czadowe sa :)

4U all :)

http://images.sodahead.com/polls/000927345/mondays_xlarge.jpeg

Meliska widze serwuje kawe w ulubionych szklankach Asi :)

chetnie sie napije, ale po sniadanku :)

Cześć wszystkim...

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/z7j5.jpg

Faktycznie, że nie najgorszy to poniedziałek. Jeśli słońce świeci, to żyć się chce (z selerem w zupie czy bez ;)) Chyba pojadę dzisiaj do I. po krzesła :D

A moje dziecko nie poszło dzisiaj do przedszkola, bo mama zapomniała nastawić budzika :lol2:

Pytanie do tych pijących kawę: naprawdę zaczyna się o ją pić o 7:30 rano? Przywykłam na razie jedynie do tej pośniadaniowej... W ramach deserku

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/163/uu5y.png

Toteż na dzisiaj przygotowałam ;) dla Was esperesso affogato... Smacznego!

Pytanie do tych pijących kawę: naprawdę zaczyna się o ją pić o 7:30 rano? Przywykłam na razie jedynie do tej pośniadaniowej... W ramach deserku

piję kawę dokladnie, jak Ty ;) po sniadaniu i jako deser z czyms slodkim, ale nie musze miec wiele, jedno ciasteczko, 2 kostki czekolady ;)

mialam taka prace, ze musialam wstawac 5:20, sniadanie jadlam juz w domu, wiec w pracy kawa byla po 7-7:30

czyli Zuzka ma przedluzony weekend :) moja dzis z radoscia podreptala :) mimo poniedzialku :)

ostatnio zamiast slodyczy 40min cwiczen :p :)

:jawdrop: Jesteś moim guru http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Za to, że Ci się chce :yes:

czyli Zuzka ma przedluzony weekend :) moja dzis z radoscia podreptala :) mimo poniedzialku :)

Zuźka była tydzień w domu, bo trochę się "zalała glutem", ale dzisiaj to też się zasmuciła na wieść, że jednak nie pójdzie :( Pojutrze pewnie entuzjazm by jej opadł, ale ogólnie to lubi przedszkole :D