Ślężankaaa 25.07.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Asiula Miałam właśnie pytać jak tam gość Kupiłaś już tkaninę na pufę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.07.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 ... bo mam teraz długodystansowego gościa w domu i do komputera dochodzę jedynie na 15 minut przed zaśnięciem... pierwsze skojarzenie: urodziłaś??? czekam na pompony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.07.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Hihi - nie urodziłam na razie jeszcze nie mam zamiaru Gościem jest moja "Ciocia - Babcia" z Warszawy, którą postanowiłam zaprosić jeszcze przed rozpakowaniem . Super jest, bo to kochana babeczka. Wczoraj nauczyła mnie robić ciasto na pierogi (bo ja jeszcze nigdy w życiu nie lepiłam! ) i zrobiłyśmy Z JAGODAMI! Nie zrobiłam zdjęcia, ale możecie sobie wyobrazić jaki wyczes były. Półmiskami wszyscy jedli i każdy napchany pchał w siebie dalej Dzisiaj znowu mamy napięty harmonogram, ale w weekend na pewno zdjęcia pomponów wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Pomponów inauguracja! http://imageshack.us/a/img706/8246/g2mj.jpg http://imageshack.us/a/img543/3348/wat0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Metody na upały... Zuzia dzisiaj radziła sobie tak: http://imageshack.us/a/img841/6920/jnof.jpg http://imageshack.us/a/img198/4773/d5n0.JPG Ja z resztą podobnie, bo wpakowałam jej się w pewnym momencie do tej "miski - basenu" - na chwilę pomogło, więc w sumie polecam Ale Maniek z kolei przetestował inną metodę: http://imageshack.us/a/img835/3829/ax9k.jpg http://imageshack.us/a/img809/9334/nyu7.jpg http://imageshack.us/a/img839/8956/uqqz.jpg Edytowane 29 Lipca 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Hej Asiu Super Ci wyszły te pompony Zuzia pewnie zadowolona z siedziska U nas upałów na szczęście nie ma Temperatura jest idealna Metodę Mańka znam Mój mały diabeł też zakopuje się w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) No i w ogóle widzę, że mam sporo komputerowych zaległości Jejku, jejku... Ania - na maile odpiszę, jak mi się poluzuje czasowo Materiał na pufę jest w trakcie zamawiania, na razie przed weekendem wysłałam maila do firmy, która go sprzedaje i czekam na odp Do publicznej wiadomości nie podałam chyba jeszcze, że... 1) wszystkie roślinki zostały nasadzone (i to tyle dni temu, że po niektórych nawet już widać, że się zadomowiły na swoich miejscach ) A propos tego punktu - na powyższych zdjęciach może bystre Wasze oczka zobaczą wschodzącą trawkę!? Darko bardzo o nią dba - codziennie podlewa i wszyscy oglądamy i badamy dzienny jej porost/przyrost 2) od piątku 26.07.2013 mamy bramę! Więc i mamy zamkniętą posesję. Czyli psy mogą sobie swobodnie spędzać czas na dworze http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Dziękuję za uwagę - zapraszam do komentowania Zdjęcia bramy oczywiście zamieszczę wkrótce Edytowane 28 Lipca 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.07.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Spokojnie Zauważyłam trawkę, zauważyłam Ładna, zieloniutka - niech rośnie U mnie też po wsadzeniu niektóre rośliny błyskawicznie odżyły Fajny jest komfort jak jest ogrodzenie frontowe Niestety mojego diabła tasmańskiego nic nie jest w stanie zatrzymać Wiesz że staram się upolować parę odmian kulistych sosen i jest jakaś masakra Edytowane 28 Lipca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pod moją bramą Twój Tasman na pewno by przeszedł Mój tata ma taką jedną maluszkę (1 200 g) i też jej się czasami udaje gdzieś przemknąć. Na szczęście sąsiedzi ją zwykle odstawiają na miejsce W Ir polujesz? W razie czego poszukaj u nas, najlepiej w 2. połowie sierpnia, bo wtedy ma być poruszenie (II tura) na rynku ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Pod moją bramą Twój Tasman na pewno by przeszedł Mój tata ma taką jedną maluszkę (1 200 g) i też jej się czasami udaje gdzieś przemknąć. Na szczęście sąsiedzi ją zwykle odstawiają na miejsce W Ir polujesz? W razie czego poszukaj u nas, najlepiej w 2. połowie sierpnia, bo wtedy ma być poruszenie (II tura) na rynku ogrodniczym Nasz ma 4,5-5 kg i dla niego to pestka Ja się tego obawiam bo już kiedyś wybiegł na drogę i prawie go nie potrąciło auto Tych sosenek szukam w PL a u nas to zapomnij że znajdziesz bo ja już obdzwoniłam nawet pobliskie województwa i bardzo niewiele szkółek prowadzi ich sprzedaż Właśnie dzisiaj dostałam odp.na e-maila że są dostępne pod Warszawą ale ich cena Muszę się dowiedzieć jaki byłby koszt przesyłki kilku sztuk. Wszyscy się przygotowują na II połowę sierpnia Ja też się nie mogę doczekać bo wtedy ruszy akcja obsadzanie granic Edytowane 29 Lipca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wszyscy się przygotowują na II połowę sierpnia Ja też się nie mogę doczekać bo wtedy ruszy akcja obsadzanie granic Nooo! To się będzie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.07.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 POMPONY!! POMPONY!! czadoskie!! :) wyszły świetnie, może mniejsze ciut by mogły być jak dla mnie jak Ci to tak świe4tnie idzie, to chętnie Ci zlecę takowe wykonanie dla swych glutów (jak się będziemy wprowadzać) - bo bujane krzesło im kupiłam i będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Spoko! Szczególnie jak dla "glutów"! p.s. mniejszy rozmiar też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ale jestem happy Znalazłam wypasioną szkółkę - jedyne 450 km od nas Będziemy wynajmować tira aby nam dostarczył 200 drzewek Robię listę innych roślin do wyceny Jakbyś coś chciała to napisz to się dowiem czy mają i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No u mnie już słabo z miejscem, ale otwarta jestem podaj namiar na szkółkę, żebym mogła zobaczyć co mają... 450 km to faktycznie blisko, a tir i 200 drzewek to faktycznie mało ;P Szalllllona Ty! Ale dopinguję i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) No u mnie już słabo z miejscem, ale otwarta jestem podaj namiar na szkółkę, żebym mogła zobaczyć co mają... 450 km to faktycznie blisko, a tir i 200 drzewek to faktycznie mało ;P Szalllllona Ty! Ale dopinguję i kibicuję! Zaraz Ci skrobnę prv. Nie wiem jak wcześniej liczyliśmy że teraz się okazało że potrzebujemy 200 szt. a to i tak nie na całą działkę Teraz tylko muszę zgrać ziemię, koparkę i ten nieszczęsny świder Trzymaj kciuki Edytowane 29 Lipca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 3mam kciuki, 3mam! A Ty trzymaj, żeby Ci dachu nie urwało, bo właśnie tu mamy armagedon! Tata mi zadzwonił, że mu stolik i fotele z technoratanu tańczą po działce. Nam się obydwie bramy otworzyły na oścież. A teraz właśnie tak huknęło, że aż zadrgało wszystko! Nie no - spoko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Super pompony! Ławeczkę podziwiałam już wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 3mam kciuki, 3mam! A Ty trzymaj, żeby Ci dachu nie urwało, bo właśnie tu mamy armagedon! Tata mi zadzwonił, że mu stolik i fotele z technoratanu tańczą po działce. Nam się obydwie bramy otworzyły na oścież. A teraz właśnie tak huknęło, że aż zadrgało wszystko! Nie no - spoko jest! Ooooo majjjjjjjjjjjjjjjjj Przestraszyłaś mnie :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witaj yokasia - w tej wzniosłej i dramatycznej chwili . Ogłaszam, że już się skończyło! Tym bardziej, że jeden okoliczny rolnik ma tu niedaleko "działo przeciwgradowe". Jak popuka tym pukatkiem (przed chwilą słyszałam, że pukał ) to zaraz wszystkie chmury przegania Chciałabym jutro zobaczyć mojego tatę zbierającego fotele i stół ze swojej działki - BEZCENNE! Ale jestem zołza! A to się jeszcze może okazać, że sami mamy listę strat w/wokół domu Czekałam na ten deszcz, bo ostatnie dni były masakrą. Mam nadzieję, że teraz będzie już z pogodą lżej. Ale pierdyknęło równo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts