Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Heloł babeczki i ciasteczko.

Co tu się działo, ze sie zesrało ?

Ja tez chccę fotę Andrzejka ze sprzetem i szprychami !!! :mad:

Bez sprzetu tez przełknę.

Andrzejek, dawaj bo jak nie to któregos pieknego dnia, pojawię się w Twoim ogródku i co powiesz żonie ? ;)

Tylko poczekaj az napisze, że już widziałam.

Czekam....i tupię nóżka.

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy macie jakieś sprawdzone miejscówki na weekend? Najchętniej w południowo - zachodniej Polsce. Względnie Czechy. Mam zaległy prezent dla mamy i tak sobie pomyślałam, że voucher na jakieś SPA to by było TO! Przeglądałam groupona, ale trochę ciężko tak w ciemno kogoś wysłać, nie?

Heloł babeczki i ciasteczko.

Co tu się działo, ze sie zesrało ?

Ja tez chccę fotę Andrzejka ze sprzetem i szprychami !!! :mad:

Bez sprzetu tez przełknę.

Andrzejek, dawaj bo jak nie to któregos pieknego dnia, pojawię się w Twoim ogródku i co powiesz żonie ? ;)

Tylko poczekaj az napisze, że już widziałam.

Czekam....i tupię nóżka.

ej przciez juz widzialas a do ogrodka to zapraszam, zrobimy razem grilla a z zonka to napewno sie zaprzyjaznicie :D

Czy macie jakieś sprawdzone miejscówki na weekend? Najchętniej w południowo - zachodniej Polsce. Względnie Czechy. Mam zaległy prezent dla mamy i tak sobie pomyślałam, że voucher na jakieś SPA to by było TO! Przeglądałam groupona, ale trochę ciężko tak w ciemno kogoś wysłać, nie?

W Tepicach kolo Skalnego miasteczka jest taki baca co Pan Havranek Pomazajkowy ma na imie i prowadzi 'Glospode' nocleh se snídaní :lol2:

To zależy...

Lubisz mamusię czy niekoniecznie ? ;) :lol2:

Jędrusiu, przepraszam Cię bardzo, ale syn mnie ciagle wylogowuje z fm i miałam bardzo smutny telefon.

Mama mojej kolezanka zmarła...

Tak mi jakos nie teges, bo bardzo lubiłam te kobietę.

Bardzo...:(

Jesli to nie kłopot, to puśc to zdjęcie jeszcze raz, co ?

Siedzę tu i sie nie ruszam.

W Tepicach kolo Skalnego miasteczka jest taki baca co Pan Havranek Pomazajkowy ma na imie i prowadzi 'Glospode' nocleh se snídaní :lol2:

A namiary jakieś realne (najchętniej http://www.) są? Na SPA mi to raczej nie brzmi ;)

To zależy...

Lubisz mamusię czy niekoniecznie ? ;) :lol2:

Doprecyzuję, że chodzi o rodzicielkę moją, nie teściową :cool:

Mari nie wdajac sie zbytnio w szczegoly ktos puscil moj skonfigurowany system...

Jakbym była tym ktosiem to bym się martwiła :( Ale dlaczego Ty? :no:

Cześć wszystkim...

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/z7j5.jpg

Faktycznie, że nie najgorszy to poniedziałek. Jeśli słońce świeci, to żyć się chce (z selerem w zupie czy bez ;)) Chyba pojadę dzisiaj do I. po krzesła :D

A moje dziecko nie poszło dzisiaj do przedszkola, bo mama zapomniała nastawić budzika :lol2:

Pytanie do tych pijących kawę: naprawdę zaczyna się o ją pić o 7:30 rano? Przywykłam na razie jedynie do tej pośniadaniowej... W ramach deserku

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/163/uu5y.png

Toteż na dzisiaj przygotowałam ;) dla Was esperesso affogato... Smacznego!

O matko, język mi uciekł wiecie gdzie :-P Ja też piję kawkę na deser ;-)

Asia jaka Momba Bomba ? ;-] No normalnie Mombasa w Kenii ;-) Już leci właśnie w tej chwili ;-]

A ja coś dziś mam słaby dzień , ehhh coś doła łapie . Oby się lepiej skończył niż zaczął :bash: