marimag 10.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Heloł babeczki i ciasteczko. Co tu się działo, ze sie zesrało ? Ja tez chccę fotę Andrzejka ze sprzetem i szprychami !!! Bez sprzetu tez przełknę. Andrzejek, dawaj bo jak nie to któregos pieknego dnia, pojawię się w Twoim ogródku i co powiesz żonie ? Tylko poczekaj az napisze, że już widziałam. Czekam....i tupię nóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czy macie jakieś sprawdzone miejscówki na weekend? Najchętniej w południowo - zachodniej Polsce. Względnie Czechy. Mam zaległy prezent dla mamy i tak sobie pomyślałam, że voucher na jakieś SPA to by było TO! Przeglądałam groupona, ale trochę ciężko tak w ciemno kogoś wysłać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Heloł babeczki i ciasteczko. http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/203/r6r9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Heloł babeczki i ciasteczko. Co tu się działo, ze sie zesrało ? Ja tez chccę fotę Andrzejka ze sprzetem i szprychami !!! Bez sprzetu tez przełknę. Andrzejek, dawaj bo jak nie to któregos pieknego dnia, pojawię się w Twoim ogródku i co powiesz żonie ? Tylko poczekaj az napisze, że już widziałam. Czekam....i tupię nóżka. ej przciez juz widzialas a do ogrodka to zapraszam, zrobimy razem grilla a z zonka to napewno sie zaprzyjaznicie Czy macie jakieś sprawdzone miejscówki na weekend? Najchętniej w południowo - zachodniej Polsce. Względnie Czechy. Mam zaległy prezent dla mamy i tak sobie pomyślałam, że voucher na jakieś SPA to by było TO! Przeglądałam groupona, ale trochę ciężko tak w ciemno kogoś wysłać, nie? W Tepicach kolo Skalnego miasteczka jest taki baca co Pan Havranek Pomazajkowy ma na imie i prowadzi 'Glospode' nocleh se snídaní Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Andrzejku, dzięki za zaproszenie... Słowo honoru....NIE WIDZIAŁAM Poszłam grzecznie spac a tu TAKIE RZECZY ! No nie badź wisnia... Pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czy macie jakieś sprawdzone miejscówki na weekend? Najchętniej w południowo - zachodniej Polsce. Względnie Czechy. Mam zaległy prezent dla mamy i tak sobie pomyślałam, że voucher na jakieś SPA to by było TO! Przeglądałam groupona, ale trochę ciężko tak w ciemno kogoś wysłać, nie? To zależy... Lubisz mamusię czy niekoniecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Anula, a co jest grane ?Komu w ryj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ... Komu w ryj ? Mari to od razu do mordojebki pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Andrzejku, dzięki za zaproszenie... Słowo honoru....NIE WIDZIAŁAM Poszłam grzecznie spac a tu TAKIE RZECZY ! No nie badź wisnia... Pokaż 1 minute only, pozniej kasuje i nie kopiowac ....session time out.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Anula, a co jest grane ? Komu w ryj ? jak jakiemus chlopu trzeba przylozyc to mi go djcie, mi nawet wypada swojego trzepnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No gdzie to zdjęcie ? :eek::eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) No gdzie to zdjęcie ? :eek::eek::eek::eek: mari ty spiochu, znowu przespalas raz jeszcze na 1 minutke .... i dalem fory bo byly nawet 3 minuty Edytowane 10 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mari nie wdajac sie zbytnio w szczegoly ktos puscil moj skonfigurowany system (warty tyle co moj dom) nie tam gdzie powinien:bash: I zamast w Niemczech odebrali paczke w Bulgarii co ciagnie za soba duze konsekwencje:bash:. no jesli trafila do Bulagarii to jest sie czym martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 kurna nie widziałam foty telefon miałam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hehe - ja tez nie choc jeszcze nie mialam z panem przyjemnosci powiadomienia przychodza z opoznieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jędrusiu, przepraszam Cię bardzo, ale syn mnie ciagle wylogowuje z fm i miałam bardzo smutny telefon. Mama mojej kolezanka zmarła... Tak mi jakos nie teges, bo bardzo lubiłam te kobietę. Bardzo... Jesli to nie kłopot, to puśc to zdjęcie jeszcze raz, co ? Siedzę tu i sie nie ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 W Tepicach kolo Skalnego miasteczka jest taki baca co Pan Havranek Pomazajkowy ma na imie i prowadzi 'Glospode' nocleh se snídaní A namiary jakieś realne (najchętniej http://www.) są? Na SPA mi to raczej nie brzmi To zależy... Lubisz mamusię czy niekoniecznie ? Doprecyzuję, że chodzi o rodzicielkę moją, nie teściową Mari nie wdajac sie zbytnio w szczegoly ktos puscil moj skonfigurowany system... Jakbym była tym ktosiem to bym się martwiła Ale dlaczego Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.02.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć wszystkim... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/z7j5.jpg Faktycznie, że nie najgorszy to poniedziałek. Jeśli słońce świeci, to żyć się chce (z selerem w zupie czy bez ) Chyba pojadę dzisiaj do I. po krzesła A moje dziecko nie poszło dzisiaj do przedszkola, bo mama zapomniała nastawić budzika Pytanie do tych pijących kawę: naprawdę zaczyna się o ją pić o 7:30 rano? Przywykłam na razie jedynie do tej pośniadaniowej... W ramach deserku http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/163/uu5y.png Toteż na dzisiaj przygotowałam dla Was esperesso affogato... Smacznego! O matko, język mi uciekł wiecie gdzie Ja też piję kawkę na deser Asia jaka Momba Bomba ? ;-] No normalnie Mombasa w Kenii Już leci właśnie w tej chwili ;-] A ja coś dziś mam słaby dzień , ehhh coś doła łapie . Oby się lepiej skończył niż zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Aniu, nie bardzo wiem o czym mówisz, nawet bez tych szczegółów, ale współczuję bardzo. Po raz drugi pytam...komu w ryj ? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mari jak chcesz lać to dawaj moim okniarzom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts