marimag 10.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Anetko, przepraszam, że pytam, ale to dośc nie spotykane... Co Twój szanowny i biały mąż robi w Afryce ? :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Karolino, dawaj foty ofiar !Idę do lodówki po kastaniety i łańcuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Tak mi jakos nie teges, bo bardzo lubiłam te kobietę. Bardzo... A ja coś dziś mam słaby dzień , ehhh coś doła łapie . Oby się lepiej skończył niż zaczął Nie smutajcie... Przytulam... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/836/x7iz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Anetko, przepraszam, że pytam, ale to dośc nie spotykane... Co Twój szanowny i biały mąż robi w Afryce ? :o:o Hehe mój mąż jest jak najbardziej biały A do Mombasy tylko na 3 dni poleciał w środe wraca . On w sumie w różne dziwne miejsca lata . Wiesz nie chce się tu wdawać w Szczegóły co robi ale powiem że teraz dokładniej to pojechał do Kilindini to może trochę wyjaśni jego branże http://pl.wikipedia.org/wiki/Kilindini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Idę do lodówki po kastaniety i łańcuchy. W lodówce takie rzeczy? To tym się żywicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 może trochę wyjaśni jego branże http://pl.wikipedia.org/wiki/Kilindini Strzelam: 1) marynarz - tylko jakiś taki dziwny, bo lata a nie pływa... 2) łamacz szyfrów brytyjskich służb specjalnych. Agent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Karolino, dawaj foty ofiar ! .... nie wiem czy jest sens pokazywać tą tragedię jutro jadę do nich robić zadymę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Strzelam: 1) marynarz - tylko jakiś taki dziwny, bo lata a nie pływa... 2) łamacz szyfrów brytyjskich służb specjalnych. Agent! Buahaha oczywiście że nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kanka, a po banany to nie blizej do takiej powiedzmy...Biedronki ? Oczekuję obszernej fotorelacji z masakry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jendrusiu, miej sumienie,Waruję tu jak pies płci żeńskiejbo strach odejśc od kompa.Musze jednak...muszę...siku muszę!!!Dawaj fotę bo znowu się nie załapię !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ...Oczekuję obszernej fotorelacji z masakry a pocieszysz czy dokopiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Jendrusiu, miej sumienie, Waruję tu jak pies płci żeńskiejbo strach odejśc od kompa. Musze jednak...muszę...siku muszę!!! Dawaj fotę bo znowu się nie załapię !!!! 2 minutki i zadnego kopiowania Edytowane 10 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam Asiu i inne koleżanki:bye::Czy pozwolicie usiąść w kąciku tu z Wami?Bo tu fajnie jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dzięki Jędruś, ale za późno... Popuściłam A masz fotkę bez tych gadżetów w stylu żółwi ninja ? Pewnie, że pocieszę...ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kanka, a po banany to nie blizej do takiej powiedzmy...Biedronki ? Oczekuję obszernej fotorelacji z masakry A co się będziemy szczypać , po banany do Afryki, po sushi do Japonii a po herbatę do Londynu A co nie wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O i Hanuś przyszła Ja oceniasz szprychy naszego Andrzejka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A co się będziemy szczypać , po banany do Afryki, po sushi do Japonii a po herbatę do Londynu A co nie wolno ? Wolno, wolno.... Tylko kurna, jak wyslesz chłopa po cos do sklepu to troszku go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Andrzejku, mam pytanko. Ty jesteś miszczem w jakimś temacie ( co by sie poradzić) czy jestes na forum ot tak...żeby Panie czarować swym niewątpliwym urokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 raz jeszcze na 1 minutke .... i dalem fory bo byly nawet 3 minuty no prosze i jednak uległeś Asiu mam nadzieje, ze pochwalisz sie krzeslami czy decyzja podjeta jakie, czy to bedzie sie rozstrzygalo na miejscu ?? niestety w kwestii SPA nie pomoge, nie znam niczego godnego polecenia w tych rejonach Ania no ale chyba ktos beknie za taka pomylkę co ?? Karolina co wywineli panowie od okien ?? Kanka skad ten dol ?? nie mam dzis pomyslu na obiad ............. juz czasem mam taka pustke w glowie .......... no bo ilez mozna wymyslac, by codziennie cos innego bylo ......... najgorzej jak sama nie wiem, co bym zjadla .......... co dzis gotujecie ?? moze "podpatrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No przyszłam, przyszłam:lol2: Na szprychach się mało znam ale kolega dobrze wygląda:lol2: i w końcu jakiś normalny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts