Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Posłuchajcie, starszej i juz madrzejszej kolezanki..

tego nie mozesz byc pewna ;) a i tego drugiego :p

ale dzieki za menu :)

do mnie nie przemawia gotowanie na 2 dni, wiem, ze moze tak latwiej......ale gotuje juz tak nascie lat i jeszcze nikt mnie nie przekonal do tego systemu ;)

pewnie Tobie latwiej, rozumiem to

samym rosolem to sie nie najem ..... nalesnikami tez nie, ale robie dla dzieci ..... a ziemniaki to przejda max 2 razy w tyg

moze zrobie makaron z tunczykem i pomidorami .......bo dawno nie bylo .....

lubie wszelkie zapiekanki i musze cos wymyslic z ziemniakami ........ dla mnie najwazniejsze zawsze sa sosy, ktore te dania lacza

czesto musze co nieco przemycic, by dzieci nie zorientowaly sie w skladnikach ...... ale ogolnie warzywa lubia

za to ja uwielbiam ekperymentowac w kuchni i wprowadzac nowosci, najlepiej z prostych skladnikow wyczarowac taki obiad, ktory nie wyglada na to, ze jest prosty :)

no i zrobilam sie glodna ;)

O matko !

Już lece z goła piersia i utulam !

Miziam, miziam, głaszczę, całuję w czółko...

Czujesz to ?

ona pewnie nie....ale ja tak

:lol2::lol2:

Meliska nie zabieraj mi moich cycków!! one dla mnie były!!

:-P

dzięki Mari... nie ma to jak przytulić się do mięciusich pieszczochów :D hehe

mojemu Ł to pomaga, więc i mi powinno? prawda :)

edit

Karolina jakas masakra! Da sie to jeszcze poprawic?! Jak okno za male to trzeba otwor podmurowac u gory, chyba?

...

można wyjeb* to okno na śmieci i wstawić drugie

albo kombinować - dzwoniłam do producenta i się naprodukowałam o co chodzi, facet kumaty i mówi że można "poprawić"... jutro się dowiem co i jak - oby!

podmurowanie od góry nie wchodzi w grę, bo linia okien (górna) nie będzie taka sama wtedy w całym domu i będzie kiszka w oknem które jest obok

Edytowane przez lukasz69karolina

no dobra.... komu w droge temu kopa...

nawet mojego problema nie zauwazyly.... albo nie sa chetne na mordobicie ;)

Andrzej tym bardziej ;)

zmykam do szkoly i do przedszkola.... pozniej czeka mnie odwiezienie corki do kolegi na urodziny, wiec bedzie mnie malo dzisiaj... :p

Meliska tobie po prostu nie dane jest gotowac, kup sobie taka turystyczna kuchenke :).

ku**a ze co?????????????? :mad::mad::mad::mad: lutnac ci Anna??? ;):D

ale mam focha na Ciebie teraz :p

przeciez ja uwielbiam pitrasic :cry:

specjalnie wzielam 80tke a tu takie cyrki...i ty mi turystyczna proponujesz.. ehhh sama se taka kup :p

heeeeej

u mnie kawa zawsze do sniadania :) nic na slodko rano nie przelkne, a ostatnio zamiast slodyczy 40min cwiczen :p :)

u mnie z rana szklanka wody z cytryną, potem godzina na siłowni, potem śniadanie i espresso. kolejne 2 kawy, tym razem białe, to już w pracy.

luuuubię kawę

a dziś pichcę najlepszy obiad na świecie - pęczak z pietruszką, klopsiki drobiowe z chili i szpinakiem i kiszony ogóreczek z cebulką i łyżeczką majonezu. jezu, ślinka cieknie już :)

ja zdecydowanie nie z tych, co będą na kilka dni gotować. sporadycznie owszem, ale generalnie codziennie musi być świeże i świeżo przygotowane. nawet gdy mój stary jest wyjechany i mam robić tylko dla siebie. po robocie to odprężą :)

O nie! ja nie widziałam repeat poproszę, do zatwierdzenia (że już! ;))

ale tylko na minutke zaraz wrzuce

no dobra.... komu w droge temu kopa...

nawet mojego problema nie zauwazyly.... albo nie sa chetne na mordobicie ;)

Andrzej tym bardziej ;)

zmykam do szkoly i do przedszkola.... pozniej czeka mnie odwiezienie corki do kolegi na urodziny, wiec bedzie mnie malo dzisiaj... :p

ja to moge koomus przylozyc tylko byle to facet byl 8)

Andrzejku, mam pytanko.

Ty jesteś miszczem w jakimś temacie ( co by sie poradzić) czy jestes na forum ot tak...żeby Panie czarować swym niewątpliwym urokiem :)

teraz to mnie zawstydzaz Mari :oops:

No przyszłam, przyszłam:lol2:

Na szprychach się mało znam ale kolega dobrze wygląda:lol2: i w końcu jakiś normalny facet. :bye:

dzieki Hania, one from me :hug:

Jendrusiu, jesteś taki jakby znajomy...Przypominasz mi kogoś...

Ale malutki...?

Jaki szczęśliwy z obcowania z tatusiem :lol2:

Gdzie było robione to zdjęcie ?

U nas czy u nich ?

Sympatyczny park.

A kogo Ci przypominam :confused: wrzuc swoje zdjecie to moze tez zobacze ze sie znamy :rolleyes:

no prosze :) kawaler w sam raz dla mojej mlodszej ;)

[ATTACH=CONFIG]241899[/ATTACH]

Ann to ich zapoznamy, moj kawaler juz teraz jest troszke starszy ale i jeszcz ebardziej ''handsome'':rolleyes:

ja juz jestem :D

ale mam wnerwa ....

przyszla faktura do zaplaty za wizyte na pogotowiu za badanie ekg mojej corki! z jakiej racji, skoro dzieci maja opieke medyczna za darmo... i po 2 jestemy tutaj zameldowani na stale z pobytem i ubezp.

Ojjjjjj gotuje sie , i nie recze za siebie jak do nich dzisiaj pojade to wyjasnic:stirthepot:

moj malzonek tez nie przepada za takimi daniami, ale od czasu do czasu zje taki niemiesny wynalazek ;) syn rowniez :) (mlodsza wlasnie pochlonela 4 szpinakowe placuchy!pelen sukces mojego 'niejadka'!)

ziemnaki max 2xw tyg i to najczescej w postaci pieczonej, ale jak sie zaczna mlode to czesciej :) najbardziej lubie ze szparagami i kefirkiem a do tego jakis kurczaczek z grilla :D a schabowego to chyba w zyciu nie robilam :p od smazenia jest maz ;)

Asiu, Ciebie przed konsumpcją suszonych pomidorów powstrzymuje obawa przed skrórką, a mnie...obrzydliwy ( jak dla mnie) smak.

No nie trawię tego za nic w swiecie, podobnie jak:

- kaparów

- oliwek ( olej silnikowy)

- melona ( sfermentowane owoce)

- owoców morza ( gapia sie na mnie tymi swoimi gałami albo mają budowę prezerwatywy)

- kawioru

- duszonego i pieczonego łososia ( ma aromat....nie powiem z czym mi sie kojarzy)

- SUSHI !!! ( a fuj ! )

To chyba wszystkie moje większe obrzydliwości.

Edytowane przez marimag