asiazett 10.02.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ann - mała Anusia przemniamniusia Ale to jedzenie brzmi jak królewskie, a nie "na szybko" Na czym polega fenomen suszonych pomidorów? Bo ja mam wrażenie, że mi by twarda skórka przeszkadzała... Nigdy nie jadłam ze względu na ww. obawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.02.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Posłuchajcie, starszej i juz madrzejszej kolezanki.. tego nie mozesz byc pewna a i tego drugiego ale dzieki za menu do mnie nie przemawia gotowanie na 2 dni, wiem, ze moze tak latwiej......ale gotuje juz tak nascie lat i jeszcze nikt mnie nie przekonal do tego systemu pewnie Tobie latwiej, rozumiem to samym rosolem to sie nie najem ..... nalesnikami tez nie, ale robie dla dzieci ..... a ziemniaki to przejda max 2 razy w tyg moze zrobie makaron z tunczykem i pomidorami .......bo dawno nie bylo ..... lubie wszelkie zapiekanki i musze cos wymyslic z ziemniakami ........ dla mnie najwazniejsze zawsze sa sosy, ktore te dania lacza czesto musze co nieco przemycic, by dzieci nie zorientowaly sie w skladnikach ...... ale ogolnie warzywa lubia za to ja uwielbiam ekperymentowac w kuchni i wprowadzac nowosci, najlepiej z prostych skladnikow wyczarowac taki obiad, ktory nie wyglada na to, ze jest prosty no i zrobilam sie glodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) O matko ! Już lece z goła piersia i utulam ! Miziam, miziam, głaszczę, całuję w czółko... Czujesz to ? ona pewnie nie....ale ja tak :lol2: Meliska nie zabieraj mi moich cycków!! one dla mnie były!! dzięki Mari... nie ma to jak przytulić się do mięciusich pieszczochów hehe mojemu Ł to pomaga, więc i mi powinno? prawda edit Karolina jakas masakra! Da sie to jeszcze poprawic?! Jak okno za male to trzeba otwor podmurowac u gory, chyba? ... można wyjeb* to okno na śmieci i wstawić drugie albo kombinować - dzwoniłam do producenta i się naprodukowałam o co chodzi, facet kumaty i mówi że można "poprawić"... jutro się dowiem co i jak - oby! podmurowanie od góry nie wchodzi w grę, bo linia okien (górna) nie będzie taka sama wtedy w całym domu i będzie kiszka w oknem które jest obok Edytowane 10 Lutego 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 no dobra.... komu w droge temu kopa... nawet mojego problema nie zauwazyly.... albo nie sa chetne na mordobicie Andrzej tym bardziej zmykam do szkoly i do przedszkola.... pozniej czeka mnie odwiezienie corki do kolegi na urodziny, wiec bedzie mnie malo dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Meliska nie zabieraj mi moich cycków!! one dla mnie były!! dzięki Mari... nie ma to jak przytulić się do mięciusich pieszczochów hehe mojemu Ł to pomaga, więc i mi powinno? prawda nie chce cyckow Mari... mam swoje :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 nawet mojego problema nie zauwazyly.... albo nie sa chetne na mordobicie zauwazyly, zauwazyly ........ przykro mi niestety nie pomoge, bo ja sprzetow nie zamawialam przez neta ...... baterie, wc i inne rzeczy tak, ale sprzety juz nie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Meliska tobie po prostu nie dane jest gotowac, kup sobie taka turystyczna kuchenke . ku**a ze co?????????????? :mad::mad: lutnac ci Anna??? ale mam focha na Ciebie teraz przeciez ja uwielbiam pitrasic specjalnie wzielam 80tke a tu takie cyrki...i ty mi turystyczna proponujesz.. ehhh sama se taka kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No dobra jak zjade do Polski to bede Ci w weekendy gotowac i podsylac autobusem:cool: sluchaj no ...tyyy ta co sie od tylu najpierw pokazala ja chce sama gotowac... eee bez jaj... to moze ja do ciebie bede przyjezdzac i gotowac dla wszystkich co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.02.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 heeeeej u mnie kawa zawsze do sniadania nic na slodko rano nie przelkne, a ostatnio zamiast slodyczy 40min cwiczen u mnie z rana szklanka wody z cytryną, potem godzina na siłowni, potem śniadanie i espresso. kolejne 2 kawy, tym razem białe, to już w pracy. luuuubię kawę a dziś pichcę najlepszy obiad na świecie - pęczak z pietruszką, klopsiki drobiowe z chili i szpinakiem i kiszony ogóreczek z cebulką i łyżeczką majonezu. jezu, ślinka cieknie już ja zdecydowanie nie z tych, co będą na kilka dni gotować. sporadycznie owszem, ale generalnie codziennie musi być świeże i świeżo przygotowane. nawet gdy mój stary jest wyjechany i mam robić tylko dla siebie. po robocie to odprężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O nie! ja nie widziałam repeat poproszę, do zatwierdzenia (że już! ) ale tylko na minutke zaraz wrzuce no dobra.... komu w droge temu kopa... nawet mojego problema nie zauwazyly.... albo nie sa chetne na mordobicie Andrzej tym bardziej zmykam do szkoly i do przedszkola.... pozniej czeka mnie odwiezienie corki do kolegi na urodziny, wiec bedzie mnie malo dzisiaj... ja to moge koomus przylozyc tylko byle to facet byl Andrzejku, mam pytanko. Ty jesteś miszczem w jakimś temacie ( co by sie poradzić) czy jestes na forum ot tak...żeby Panie czarować swym niewątpliwym urokiem teraz to mnie zawstydzaz Mari No przyszłam, przyszłam:lol2: Na szprychach się mało znam ale kolega dobrze wygląda:lol2: i w końcu jakiś normalny facet. dzieki Hania, one from me Jendrusiu, jesteś taki jakby znajomy...Przypominasz mi kogoś... Ale malutki...? Jaki szczęśliwy z obcowania z tatusiem Gdzie było robione to zdjęcie ? U nas czy u nich ? Sympatyczny park. A kogo Ci przypominam wrzuc swoje zdjecie to moze tez zobacze ze sie znamy no prosze kawaler w sam raz dla mojej mlodszej [ATTACH=CONFIG]241899[/ATTACH] Ann to ich zapoznamy, moj kawaler juz teraz jest troszke starszy ale i jeszcz ebardziej ''handsome'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ladies, mam problem zeby was wszystkie ogarnac. W pracy musialem sie skoncentrowac na pare minut a wty tu tyle naklikalyscie Magda, Asia jak juz bedizecie to wrzuce na chwile malego Ninje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ja juz jestem ale mam wnerwa .... przyszla faktura do zaplaty za wizyte na pogotowiu za badanie ekg mojej corki! z jakiej racji, skoro dzieci maja opieke medyczna za darmo... i po 2 jestemy tutaj zameldowani na stale z pobytem i ubezp. Ojjjjjj gotuje sie , i nie recze za siebie jak do nich dzisiaj pojade to wyjasnic:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) ugotuj ich i podaj nam na sniadanie wszystko sie wyjasni Edytowane 10 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ale wy fajni jestescie synek o ile pamietam ma 4latka obecnie? hmmm moja corka 3... moze zostaniemy swatami co? nie chcesz takiej fajnej tesciowej dla syna? wiesz.. chyba masz racje... ugotuje pogotowie medyczne i podam wam jutro na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a teraz przepraszam... ide gotowac obiadek dla mojej trojki dzieci (dwojka mala, a ten trzeci taki juz wyrosniety:D ) do pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ocal lekarzy, upiecz ksiegowych maly w maju bedzie mial 4 wiec sa jak dla siebie malowani. No i taakaaaa tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 lekarzych weze jako pierwszych bo dziecko z bolem serca przez 2 godz siedzialo na poczekalni i czekalo az laskawie ja wezma .... noooo tesciowa tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 moj malzonek tez nie przepada za takimi daniami, ale od czasu do czasu zje taki niemiesny wynalazek syn rowniez (mlodsza wlasnie pochlonela 4 szpinakowe placuchy!pelen sukces mojego 'niejadka'!) ziemnaki max 2xw tyg i to najczescej w postaci pieczonej, ale jak sie zaczna mlode to czesciej najbardziej lubie ze szparagami i kefirkiem a do tego jakis kurczaczek z grilla a schabowego to chyba w zyciu nie robilam od smazenia jest maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ocal lekarzy, upiecz ksiegowych maly w maju bedzie mial 4 wiec sa jak dla siebie malowani. No i taakaaaa tesciowa no nie, chwile mnie nie bylo i juz mi narzeczonego dla corki podkradly? ktora to? ktora?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Asiu, Ciebie przed konsumpcją suszonych pomidorów powstrzymuje obawa przed skrórką, a mnie...obrzydliwy ( jak dla mnie) smak.No nie trawię tego za nic w swiecie, podobnie jak:- kaparów- oliwek ( olej silnikowy)- melona ( sfermentowane owoce)- owoców morza ( gapia sie na mnie tymi swoimi gałami albo mają budowę prezerwatywy)- kawioru- duszonego i pieczonego łososia ( ma aromat....nie powiem z czym mi sie kojarzy)- SUSHI !!! ( a fuj ! ) To chyba wszystkie moje większe obrzydliwości. Edytowane 10 Lutego 2014 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts