aniqa1982 10.02.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ocal lekarzy, upiecz ksiegowych maly w maju bedzie mial 4 wiec sa jak dla siebie malowani. No i taakaaaa tesciowa A co chcesz od księgowych ? Boshe ja rano nic nie jem lece do szkoły,( z dzieckiem ) potem do pracy, po pracy szybko obiad ( jak mam siłę to zumba od niedawna ) i szałer i spanie i tak cały czas. Gdzie siłka?matko na narty wybieram się 2 tyg i nie mogę się ruszyć Mari z Twojej listy wszystko oprócz rybnych smrodów Pomidory i oliwki uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Rybki lubię i to bardzo, ale pieczony łosoś...No ptak taki jeden, piekny, kolorowy z przecudnym ogonkiem w oczka sie pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Eeee nie znacie sie.... jadlam slimaki, malze, krewetki, kraba, kawior... itd itp... nie wybrzydzam... i tego samego ucze moje corki no nie, chwile mnie nie bylo i juz mi narzeczonego dla corki podkradly? ktora to? ktora?! Ann, a ja.... a no bo co? my tutaj juz od wczoraj rzadzimy wiec wiesz spoznilas sie szukaj innego ziecia i tescia dla corki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.02.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Asia krzesla sa ??? a dziś pichcę najlepszy obiad na świecie - pęczak z pietruszką, klopsiki drobiowe z chili i szpinakiem ] brzmi smakowicie przepis poprosze i witaj w klubie gotujacych codziennie ziemnaki max 2xw tyg i to najczescej w postaci pieczonej, ale jak sie zaczna mlode to czesciej oj oj mlode ziemniaczki tez lubie i takie moga byc co drugi dzien upiecz ksiegowych a co chcesz od ksiegowych ??? Slonko ja ostatnio duzo gotuje z bloga SMAKOTERAPII, ale ja mam hopla na pkt. zdrowego i regularnego zywienia. Jesli ktos nie przepada za miesem (jak ja) to polecam bardzo dzieki zajrzalam .....l sporo tam kaszy, faktycznie tak duzo potraw z kaszy jecie ? u nas czasem zrobie jakies danie, ale rzadko, bo sama nie przepadam miesne dania lubie, bardzo aczkolwiek 2 razy w tyg jest cos bezmiesnego ....... szukam przepsow na dania miesne,ale nie koniecznie tradycyjne ( choc te tez lubie i gotuje, ale potrzebuje urozmaicenia) Marimag z tego co wymienilas niemal wszystko lubie, a na zapach pieczonego czy duszonego lososia jest sposob - wrzucic odpowiednie ziola, lub dusic w bulionie, z zielem angielskim i lisciem laurowy Asia pomidory sa smaczne, ta skorka az tak nie jest wyczuwalna, zalezy od potrawy ...... raz musisz sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.02.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Asiu, Ciebie przed konsumpcją suszonych pomidorów powstrzymuje obawa przed skrórką, a mnie...obrzydliwy ( jak dla mnie) smak. No nie trawię tego za nic w swiecie, podobnie jak: - kaparów - oliwek ( olej silnikowy) - melona ( sfermentowane owoce) - owoców morza ( gapia sie na mnie tymi swoimi gałami albo mają budowę prezerwatywy) - kawioru - duszonego i pieczonego łososia ( ma aromat....nie powiem z czym mi sie kojarzy) - SUSHI !!! ( a fuj ! ) To chyba wszystkie moje większe obrzydliwości. A ja wszystkie te Twoje obrzydliwości uwielbiam Baaa oliwki to moja 5 letnia córka wciąga jak nie wiem . Woli od słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Yendrek a co chcesz od ksiegowych ??? Jak to co, Slonko nie doczytalas chyba, Melisce wystawili lewa fakture za szpital. jak oni mogli jakas dyskryminacja chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Eeee nie znacie sie.... jadlam slimaki, malze, krewetki, kraba, kawior... itd itp... nie wybrzydzam... i tego samego ucze moje corki Ann, a ja.... a no bo co? my tutaj juz od wczoraj rzadzimy wiec wiesz spoznilas sie szukaj innego ziecia i tescia dla corki wiedzialam no to musimy sie jakos podzielic...ty bierzesz ziecia ja tescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 wiedzialam no to musimy sie jakos podzielic...ty bierzesz ziecia ja tescia nooo sorki ale zieciuniu dla corki a tesciu dla mnie szukaj innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A ja wszystkie te Twoje obrzydliwości uwielbiam Baaa oliwki to moja 5 letnia córka wciąga jak nie wiem . Woli od słodyczy moje dziecie tak samo uwielbia jak ja tatus juz mniej Jak to co, Slonko nie doczytalas chyba, Melisce wystawili lewa fakture za szpital. jak oni mogli jakas dyskryminacja chyba nom, dokladnie... walnij im, walnij jutro jak odwioze corki to podjade, bo nie usmiecha mi sie latanie podczas ulewy z 3letnim brzdacem przy nodze po parkingu i wsrod chorych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie bede protestowac! To musisz tylko moja kuchnie zaprojektowac zeby ci wygodnie w niej bylo da sie zrobic... jak sama wiesz..albo i nie... to Andrzej bardzo pochwalil moj domek;) wiec i kuchnia bedzie odlot... nawet u Ciebie...zrobie tak jakby to mialo byc dla mnie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No widzę, że tu wiele chętnych do działania kuchareczek! Chętnie którąś przygarnę na nadworną szefową kuchni. Już będę grzeczna. Obiecuję. Nie będę wybrzydzać. Zjem co podacie Andrew, jestem. Możesz z powodzeniem wrzucać fotkę Dopiero wróciłam z tej parszywej Ikei http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/819/x4q3.jpg Ja się chyba z nią pogniewam! (z tą Ikeą) Wróciłam praktycznie z niczym A miałam ambitne plany. Krzesła i besty pod TV... Krzesła... Pytaliście na czym stanęło. Czarne + białe + drewniane elementy. Każde krzesło inne. Wg tej konfiguracji: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/5/rsus.jpg I się zesrała koncepcja, bo najładniejsze krzesło z całej tej paczki już jest usunięte ze sprzedaży. Drugie w kolejności też: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/35/zp4c.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/836/5dpj.jpg Dlaczego ja nie wpadłam na to, że jeśli coś się nazywa TRENDIG 2013 to jest to limitowana kolekcja tylko na 2013 r.? Dlaczego? No dlaczego? :bash: Nie widzę aktualnie w Ikei nic co mogłoby mnie zainteresować. Pomyślałam, że może ustawić grzecznie 6 takich samych krzeseł, ale gdzie tam. Nie przejdzie Musi być miks. Tylko miksować już za bardzo nie ma z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 wiedzialam no to musimy sie jakos podzielic...ty bierzesz ziecia ja tescia nooo sorki ale zieciuniu dla corki a tesciu dla mnie szukaj innego no ladnie, podzielily mnie i malego jak ugotowany garnek ziemniakow ktory jeszcze jest dogotowywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ladies wogole to nie wiem co juz mam gotowac, stracilismy kompletenie wene kulinarna, dzisiaj bylo skromnie i zdrowo garlic bread + greek salad doradzcice co mam na jutro ugotowac http://oxygenbicycles.com/Images/salatka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Andrew, jestem. Możesz z powodzeniem wrzucać fotkę Asia wrzuce pozniej tylko zostaw troche popcornu tez dla mnie do ikei nastepnym razem zabierz tez mnie to ci pomoge wybrac te krzeselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Asiulka, a może gdzies w necie, kupisz choć jedno krzesełko, co ? No nie łam się .. Nie takie rzeczy....:hug::hug: Andrzejku, może to samo tylko w odwrotnych proporcjach ? A powiedz mi...ten Twój mały Rumcajs też to zjadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Andrzejku, może to samo tylko w odwrotnych proporcjach ? A powiedz mi...ten Twój mały Rumcajs też to zjadł ? maly jest jak odkurzacz, wciaga wszystko u nas to raczej walka o jedzenie a najgorzej wychodzi na tym zonka, jest objadana przez dwoch pochlaniaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O matko ! No to rewelacyjnie. Zazdroszczę tej walki, u mnie wręcz odwrotnie A że narodu mam sporo to i schiza coraz większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 zadnego nie kupilas? nawet jednego?? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70206804/#/70206804 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70102694/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50201195/ do tego eamesik czy inny plastik i jest komplet a tak serio - rozniez nienawidze wroclawskiej ikei...MASAKRA...a bylam tam juz kilka razy...i dlaczego w kaciku zabaw w restauracji dzieciarnia moze wchodzic w butach?! u nas wszystkie po restauracji ganiaja na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ladies wogole to nie wiem co juz mam gotowac, stracilismy kompletenie wene kulinarna, dzisiaj bylo skromnie i zdrowo garlic bread + greek salad doradzcice co mam na jutro ugotowac http://oxygenbicycles.com/Images/salatka.jpg a dlaczego cebula tak grubo pokrojona?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O takie sałatki to ja lubię... Mniam! No nie kupiłam w końcu żadnego. PS 2012 odpada absolutnie bo to jakieś plastikowo - tworzywowo Te 2 pozostałe właśnie były by ok, ale tylko 2 to doopa nie mix, więc na razie się wstrzymałam. W tej sytuacji zastanawiam się faktycznie nad zakupem jakiś wypasionych używek...? He? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts