Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

ocal lekarzy, upiecz ksiegowych :lol2:

maly w maju bedzie mial 4 wiec sa jak dla siebie malowani. No i taakaaaa tesciowa :D

A co chcesz od księgowych ?:p

Boshe ja rano nic nie jem lece do szkoły,( z dzieckiem ;) ) potem do pracy, po pracy szybko obiad ( jak mam siłę to zumba :D od niedawna ) i szałer i spanie i tak cały czas. Gdzie siłka?matko na narty wybieram się 2 tyg i nie mogę się ruszyć ;)

Mari z Twojej listy wszystko oprócz rybnych smrodów :sick:

Pomidory i oliwki uwielbiam :rolleyes:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee nie znacie sie....

jadlam slimaki, malze, krewetki, kraba, kawior... itd itp...

nie wybrzydzam... i tego samego ucze moje corki :)

no nie, chwile mnie nie bylo i juz mi narzeczonego dla corki podkradly? ktora to? ktora?!;)

Ann, a ja.... a no bo co? :p

my tutaj juz od wczoraj rzadzimy wiec wiesz ;) spoznilas sie :p szukaj innego ziecia i tescia dla corki :lol2:

Asia krzesla sa ???

a dziś pichcę najlepszy obiad na świecie - pęczak z pietruszką, klopsiki drobiowe z chili i szpinakiem ]

brzmi smakowicie :) przepis poprosze :)

i witaj w klubie gotujacych codziennie ;)

ziemnaki max 2xw tyg i to najczescej w postaci pieczonej, ale jak sie zaczna mlode to czesciej :)

oj oj mlode ziemniaczki tez lubie i takie moga byc co drugi dzien

upiecz ksiegowych :lol2:

a co chcesz od ksiegowych ???

Slonko ja ostatnio duzo gotuje z bloga SMAKOTERAPII, ale ja mam hopla na pkt. zdrowego i regularnego zywienia. Jesli ktos nie przepada za miesem (jak ja) to polecam bardzo :)

dzieki :) zajrzalam .....l sporo tam kaszy, faktycznie tak duzo potraw z kaszy jecie ? u nas czasem zrobie jakies danie, ale rzadko, bo sama nie przepadam

miesne dania lubie, bardzo :) aczkolwiek 2 razy w tyg jest cos bezmiesnego ....... szukam przepsow na dania miesne,ale nie koniecznie tradycyjne ( choc te tez lubie i gotuje, ale potrzebuje urozmaicenia)

Marimag z tego co wymienilas niemal wszystko lubie, a na zapach pieczonego czy duszonego lososia jest sposob - wrzucic odpowiednie ziola, lub dusic w bulionie, z zielem angielskim i lisciem laurowy

Asia pomidory sa smaczne, ta skorka az tak nie jest wyczuwalna, zalezy od potrawy ...... raz musisz sprobowac ;)

Asiu, Ciebie przed konsumpcją suszonych pomidorów powstrzymuje obawa przed skrórką, a mnie...obrzydliwy ( jak dla mnie) smak.

No nie trawię tego za nic w swiecie, podobnie jak:

- kaparów

- oliwek ( olej silnikowy)

- melona ( sfermentowane owoce)

- owoców morza ( gapia sie na mnie tymi swoimi gałami albo mają budowę prezerwatywy)

- kawioru

- duszonego i pieczonego łososia ( ma aromat....nie powiem z czym mi sie kojarzy)

- SUSHI !!! ( a fuj ! )

To chyba wszystkie moje większe obrzydliwości.

A ja wszystkie te Twoje obrzydliwości uwielbiam :lol2: Baaa oliwki to moja 5 letnia córka wciąga jak nie wiem . Woli od słodyczy :p

Eeee nie znacie sie....

jadlam slimaki, malze, krewetki, kraba, kawior... itd itp...

nie wybrzydzam... i tego samego ucze moje corki :)

Ann, a ja.... a no bo co? :p

my tutaj juz od wczoraj rzadzimy wiec wiesz ;) spoznilas sie :p szukaj innego ziecia i tescia dla corki :lol2:

wiedzialam :p no to musimy sie jakos podzielic...ty bierzesz ziecia ja tescia :lol2:

A ja wszystkie te Twoje obrzydliwości uwielbiam :lol2: Baaa oliwki to moja 5 letnia córka wciąga jak nie wiem . Woli od słodyczy :p

moje dziecie tak samo uwielbia jak ja :D

tatus juz mniej ;)

Jak to co, Slonko nie doczytalas chyba, Melisce wystawili lewa fakture za szpital. jak oni mogli :mad:

jakas dyskryminacja chyba

nom, dokladnie... walnij im, walnij :D

jutro jak odwioze corki to podjade, bo nie usmiecha mi sie latanie podczas ulewy z 3letnim brzdacem przy nodze po parkingu i wsrod chorych...

Nie bede protestowac! To musisz tylko moja kuchnie zaprojektowac zeby ci wygodnie w niej bylo :D

da sie zrobic...

jak sama wiesz..albo i nie... to Andrzej bardzo pochwalil moj domek;)

wiec i kuchnia bedzie odlot... nawet u Ciebie...zrobie tak jakby to mialo byc dla mnie dobrze? :D

:wiggle:

No widzę, że tu wiele chętnych do działania kuchareczek! Chętnie którąś przygarnę na nadworną szefową kuchni. Już będę grzeczna. Obiecuję. Nie będę wybrzydzać. Zjem co podacie :yes:

Andrew, jestem. Możesz z powodzeniem wrzucać fotkę :popcorn:

Dopiero wróciłam z tej parszywej Ikei :mad:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/819/x4q3.jpg

Ja się chyba z nią pogniewam! (z tą Ikeą) :mad: Wróciłam praktycznie z niczym :bash: A miałam ambitne plany. Krzesła i besty pod TV...

Krzesła...

Pytaliście na czym stanęło. Czarne + białe + drewniane elementy. Każde krzesło inne. Wg tej konfiguracji:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/5/rsus.jpg

I się zesrała koncepcja, bo najładniejsze krzesło z całej tej paczki już jest usunięte ze sprzedaży. Drugie w kolejności też:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/35/zp4c.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/836/5dpj.jpg

Dlaczego ja nie wpadłam na to, że jeśli coś się nazywa TRENDIG 2013 to jest to limitowana kolekcja tylko na 2013 r.? Dlaczego? No dlaczego? :bash: :bash: :bash:

Nie widzę aktualnie w Ikei nic co mogłoby mnie zainteresować. Pomyślałam, że może ustawić grzecznie 6 takich samych krzeseł, ale gdzie tam. Nie przejdzie :no: Musi być miks. Tylko miksować już za bardzo nie ma z czego :cry:

Asiulka, a może gdzies w necie, kupisz choć jedno krzesełko, co ?

No nie łam się ..

Nie takie rzeczy....:hug::hug::hug::hug:

Andrzejku, może to samo tylko w odwrotnych proporcjach ? ;)

A powiedz mi...ten Twój mały Rumcajs też to zjadł ?

zadnego nie kupilas? nawet jednego?? :mad:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70206804/#/70206804

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70102694/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50201195/

do tego eamesik czy inny plastik i jest komplet ;)

a tak serio - rozniez nienawidze wroclawskiej ikei...MASAKRA...a bylam tam juz kilka razy...i dlaczego w kaciku zabaw w restauracji dzieciarnia moze wchodzic w butach?! u nas wszystkie po restauracji ganiaja na bosaka ;)

Ladies wogole to nie wiem co juz mam gotowac, stracilismy kompletenie wene kulinarna, dzisiaj bylo skromnie i zdrowo garlic bread + greek salad

doradzcice co mam na jutro ugotowac

http://oxygenbicycles.com/Images/salatka.jpg

a dlaczego cebula tak grubo pokrojona?! ;) :)

O takie sałatki to ja lubię... Mniam! :yes:

No nie kupiłam w końcu żadnego. PS 2012 odpada absolutnie bo to jakieś plastikowo - tworzywowo :bash: Te 2 pozostałe właśnie były by ok, ale tylko 2 to doopa nie mix, więc na razie się wstrzymałam. W tej sytuacji zastanawiam się faktycznie nad zakupem jakiś wypasionych używek...? He? :cool: