Mmelisa 10.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Palę się do akcji Ty sie palisz, ja zwarta i gotowa A Andrzeja nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ok dziewczyny tak jak obiecalem http://www.baruchito.com/media/7/20060913-nana_gets_a_mini_tomato-3-800.jpg tylko podpierdzielil mi pomidorka z obiadu cwaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ty sie palisz, ja zwarta i gotowa A Andrzeja nie ma A może on już skończył a my jeszcze nie zaczęłyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ...to co teraz robimy? Palę się do akcji No plan jest taki: koncepcja pozostaje - miks krzeseł w kolorach... hmmm? A może wtedy tylko w czarnym. Ewentualne drewniane fragmenty dozwolone. No, z tym białym teraz się waham. Biały będzie stół no to może by się jakieś nawiązanie przydało? No tylko trzeba krzesła znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ty sie palisz, ja zwarta i gotowa A Andrzeja nie ma Meli, no jak nie ma jak kazałaś mu zamrzeć na czas prysznicowanie się? Oj, kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ok dziewczyny tak jak obiecalem tylko podpierdzielil mi pomidorka z obiadu cwaniaczek o zeszzz w morde jeza :rotfl: chomik czy on wyrazil zgode na publikacje? a ja myslalam ze ten "twoj" chomik to bedzie w innym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Meli, no jak nie ma jak kazałaś mu zamrzeć na czas prysznicowanie się? Oj, kobieta zmienną jest no juz napisalam ze jestem... wykapana.... wypachniona... przebrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Co za przystojniak z tego Twojego futrzaka Biorę go w całości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No plan jest taki: koncepcja pozostaje - miks krzeseł w kolorach... hmmm? A może wtedy tylko w czarnym. Ewentualne drewniane fragmenty dozwolone. No, z tym białym teraz się waham. Biały będzie stół no to może by się jakieś nawiązanie przydało? No tylko trzeba krzesła znaleźć Czyli zaczynamy od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Co za przystojniak z tego Twojego futrzaka Biorę go w całości!!! :lol2: a bierz..... tego chomika sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ewentualnie możesz się uśmiechnąć do stolarza ...i na zamówienie... albo do mnie do ikea mam hmm 10min autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 :lol2: a bierz..... tego chomika sobie.. Nie wiesz co czynisz kobieto Nie zdajesz sobie nawet sprawy ile w nim drzemie potencjału Zawsze miałam słabość do futerkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 o zeszzz w morde jeza :rotfl: chomik czy on wyrazil zgode na publikacje? a ja myslalam ze ten "twoj" chomik to bedzie w innym wydaniu To chomik nudysta, lubi jak sie go oglada W jakim innym wydaniu chcialas widziec chomika? mam jeszcze jednego tylko troche inaczej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Yędras. Miała być Twoja fotka. Z pierworodnym dziedzicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To chomik nudysta, lubi jak sie go oglada W jakim innym wydaniu chcialas widziec chomika? mam jeszcze jednego tylko troche inaczej wyglada no nie moge rycze :lol2: Andrzej..ty mnie lepiej nie pytaj o wydania chomikow, jakie chcialabym zobaczyc, bo jak tutaj walne slowem to wszyscy padniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie wiesz co czynisz kobieto Nie zdajesz sobie nawet sprawy ile w nim drzemie potencjału Zawsze miałam słabość do futerkowych waryjatka :rotfl: Ty powinnas zostac moja siostra :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To chomik nudysta, lubi jak sie go oglada Skoro nudysta to chyba powinien być bez futerka, co? Yędras. Miała być Twoja fotka. Z pierworodnym dziedzicem Asiu była fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) no nie moge rycze :lol2: Andrzej..ty mnie lepiej nie pytaj o wydania chomikow, jakie chcialabym zobaczyc, bo jak tutaj walne slowem to wszyscy padniemy lepiej tego juz nie ciagnac, masz racje, sorki Edytowane 10 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Asiu była fotka A wiem. Ale ja wtedy marnowałam swój cenny czas w Ikei i miałam obiecane, że espeszyli 4 U... Zobacz co zaraz ze mną Meliska zrobi, za te "espeszyli 4 U" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 waryjatka :rotfl: Ty powinnas zostac moja siostra :lol2: Noł problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts