Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No teraz to przynajmniej rozumiem, dlaczego ta Meliska tak na Ciebie leci :lol2: W zbroi to jednak nic nie było widać. Wytłumacz tylko co za krzywdę dziecku zrobiłeś, że ryczy? Kazałeś do zdjęcia stawać tak? Niedobry Ty ;) :rotfl:

sluchaj no kochana... ja ta miete przez rumianek wyczulam, zanim te fotki byly pokazane...wiec ...

swoj do swego ciagnie :lol2:

No teraz to przynajmniej rozumiem, dlaczego ta Meliska tak na Ciebie leci :lol2: W zbroi to jednak nic nie było widać. Wytłumacz tylko co za krzywdę dziecku zrobiłeś, że ryczy? Kazałeś do zdjęcia stawać tak? Niedobry Ty ;) :rotfl:

Maly nie placze ale jest niepocieszony bo nie pozwolilem mu wejsc w ta lodowata wode w fontannie.

BTW zdjecie strzelone w Szczawnie Zdroju :rolleyes:

stosowanego

:rotfl:

tak tez myslalem. Melisa zawstydzasz mnie coraz bardziej :oops:

Jeja... bo skonam. Po... Co ja mówię? - W trakcie! romansu z A. za dziewczyny się bierze http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

niei wiem ale do rana az sie boje myslec co tu sie bedzie dziac. a Mari to jutro znowu bedzie sobie w brode pluc ze ja takie party ominelo

Pocieszę Cię, czy dobiję jak Ci powiem, że zanim się tu nie zjawiłeś to takie rzeczy się nie działy? :no: hehe :lol2:

ooo przepraszam sobie... jeszcze lepsze rzeczy sie dzialy, ale u Reni na watku :rotfl:

to przeciez tam mi nadano nowy nick MelSexQueen :lol2:

Asiuuu i wiesz, dlaczego sie tak nie dzialo??

Bo mnie malo bylo...

noo i teraz Andrzej dolaczyl...to jest z kim pobajerowac :D

:rotfl:

tak tez myslalem. Melisa zawstydzasz mnie coraz bardziej :oops:

niei wiem ale do rana az sie boje myslec co tu sie bedzie dziac. a Mari to jutro znowu bedzie sobie w brode pluc ze ja takie party ominelo

Nie mow, ze taka mala duszyczka jak ja, potrafi jeszcze zawstydzic mezczyzne ;)

nie wierze...:no:

ty tak specjalnie robisz co? :p

Mari sama sobie bedzie pluc... bo tak to ona potrafi skubana do pozna siedziec...ale teraz ma prawo isc predzej spac.. ja wiem dlaczego..ale nie bede wam mowic/pisac

Marii :hug::hug::hug::hug::hug::hug:

a rany sorry ladies, chyba mam jednak demoralizujacy wplyw na was :lol2: czasami sie zastanawiam co ja tutaj robie? :bash:

ale dobrze mi tu, juz dawno sie tak w necie nie ubawilem :hug:

fajny ptaszek i te kicie :D

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/i_co_ja_tu_robie_0.jpg