yendrek3 10.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) A wiem. Ale ja wtedy marnowałam swój cenny czas w Ikei i miałam obiecane, że espeszyli 4 U... Zobacz co zaraz ze mną Meliska zrobi, za te "espeszyli 4 U" 1 minute Asia Edytowane 10 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 lepiej tego juz nie ciagnac, masz racje, sorki no, ciagnac to raczej nie powinnismy juz tego wiesz jak to jest... dasz palec a biora cala reke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No teraz to przynajmniej rozumiem, dlaczego ta Meliska tak na Ciebie leci W zbroi to jednak nic nie było widać. Wytłumacz tylko co za krzywdę dziecku zrobiłeś, że ryczy? Kazałeś do zdjęcia stawać tak? Niedobry Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zobacz co zaraz ze mną Meliska zrobi, za te "espeszyli 4 U" przepraszam, ale w moim slowniku nie ma takiego wyrazu... co ono oznacza??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No teraz to przynajmniej rozumiem, dlaczego ta Meliska tak na Ciebie leci W zbroi to jednak nic nie było widać. Wytłumacz tylko co za krzywdę dziecku zrobiłeś, że ryczy? Kazałeś do zdjęcia stawać tak? Niedobry Ty sluchaj no kochana... ja ta miete przez rumianek wyczulam, zanim te fotki byly pokazane...wiec ... swoj do swego ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Noł problem Tylko potwierdz mi jedna rzecz.... z francuskiego jestes tak samo dobra jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No teraz to przynajmniej rozumiem, dlaczego ta Meliska tak na Ciebie leci W zbroi to jednak nic nie było widać. Wytłumacz tylko co za krzywdę dziecku zrobiłeś, że ryczy? Kazałeś do zdjęcia stawać tak? Niedobry Ty Maly nie placze ale jest niepocieszony bo nie pozwolilem mu wejsc w ta lodowata wode w fontannie. BTW zdjecie strzelone w Szczawnie Zdroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Tylko potwierdz mi jedna rzecz.... z francuskiego jestes tak samo dobra jak ja? Hm.............. Nie mnie to oceniać ale do tej pory nikt reklamacji nie składał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Muzyczkę zapodaję, bo jakoś tak mnie pewne Ziółko natchnęło koncertowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Tylko potwierdz mi jedna rzecz.... z francuskiego jestes tak samo dobra jak ja? a z jakiego francuskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a z jakiego francuskiego? stosowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hm.............. Nie mnie to oceniać ale do tej pory nikt reklamacji nie składał nozeszzzzz siss jak nic w koncu cie odnalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jeja... bo skonam. Po... Co ja mówię? - W trakcie! romansu z A. za dziewczyny się bierze http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 stosowanego tak tez myslalem. Melisa zawstydzasz mnie coraz bardziej Jeja... bo skonam. Po... Co ja mówię? - W trakcie! romansu z A. za dziewczyny się bierze http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif niei wiem ale do rana az sie boje myslec co tu sie bedzie dziac. a Mari to jutro znowu bedzie sobie w brode pluc ze ja takie party ominelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pocieszę Cię, czy dobiję jak Ci powiem, że zanim się tu nie zjawiłeś to takie rzeczy się nie działy? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pocieszę Cię, czy dobiję jak Ci powiem, że zanim się tu nie zjawiłeś to takie rzeczy się nie działy? hehe a rany sorry ladies, chyba mam jednak demoralizujacy wplyw na was czasami sie zastanawiam co ja tutaj robie? ale dobrze mi tu, juz dawno sie tak w necie nie ubawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pocieszę Cię, czy dobiję jak Ci powiem, że zanim się tu nie zjawiłeś to takie rzeczy się nie działy? hehe ooo przepraszam sobie... jeszcze lepsze rzeczy sie dzialy, ale u Reni na watku to przeciez tam mi nadano nowy nick MelSexQueen Asiuuu i wiesz, dlaczego sie tak nie dzialo?? Bo mnie malo bylo... noo i teraz Andrzej dolaczyl...to jest z kim pobajerowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 tak tez myslalem. Melisa zawstydzasz mnie coraz bardziej niei wiem ale do rana az sie boje myslec co tu sie bedzie dziac. a Mari to jutro znowu bedzie sobie w brode pluc ze ja takie party ominelo Nie mow, ze taka mala duszyczka jak ja, potrafi jeszcze zawstydzic mezczyzne nie wierze... ty tak specjalnie robisz co? Mari sama sobie bedzie pluc... bo tak to ona potrafi skubana do pozna siedziec...ale teraz ma prawo isc predzej spac.. ja wiem dlaczego..ale nie bede wam mowic/pisac Marii :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a rany sorry ladies, chyba mam jednak demoralizujacy wplyw na was czasami sie zastanawiam co ja tutaj robie? ale dobrze mi tu, juz dawno sie tak w necie nie ubawilem fajny ptaszek i te kicie http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/i_co_ja_tu_robie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mari sama sobie bedzie pluc... bo tak to ona potrafi skubana do pozna siedziec...ale teraz ma prawo isc predzej spac.. ja wiem dlaczego..ale nie bede wam mowic/pisac Marii :hug::hug::hug: Może Mari jest w ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts