yendrek3 10.02.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Też chyba idę muszę tą ikeę odespać http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/850/6hr4.jpg I przespać głód http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/839/i45h.jpg one for you too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Asiazett kolorowych.... Andrzej Tobie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201209/1348572636_0qd70h_600.jpg :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.02.2014 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ło żesz, ale tu młyn. to ja tylko ~~slonko~~ odpowiem ja kaszkowa jestem bardzo i choć nie ma nic lepszego niż młody ziemnior (nie wiem, czy znasz patatki - nie chce mi się obierać, więc to głównie je kupuję. najlepsze), do gryczanej musiałam dorosnąć, zresztą nie każda mi smakuje. lubię ją wymieszać z drobno posiekaną cebulką, którą wrzucam do takiej dopiero co wyjętej z wody kaszy (żeby cebulka się ogrzała, ale nie przestała być chrupiąca i soczysta). pęczak to jedno z najnowszych odkryć - zawsze dorzucam trochę natki, bo lubię jak jest kolorowo. ale pęczaka to ja w każdej formie - na ciepło, na zimno, w sałatce, w zapiekance... pyszny jest. i właśnie taki z odrobiną pietruchy i soli był dziś na obiad. klopsiki robię z mielonego z indyka i dorzucam do niego posiekany szpinak i papryczkę chili. oczywiście odrobina jajca do sklejenia, sół, pieprz i huzia na patelnię, jak tradycyjne mielone. można je też zrobić na parze i też wychodzą bombowe. a surówka z kiszonego to mój popisowy dodatek do grilla, choć przy typowym schaboszczaku i mielonym też się sprawdza - ze dwa duże kiszone w kosteczkę, nieduża cebulka w kosteczkę, wymieszać z 1 łyżką majonezu (nie za dużo, nie ma pływać w tym), ewentualnie majo+jogurt , sól i pieprz do smaku. i po bólu często robię też kuskusa np. jako dodatek do łososia z piekarnika lub na parze. to chyba najbardziej błyskawiczny obiad - wystaczy pół filiżanki kaszy zalać wrzątkiem i za 5 min gotowe. jak mam więcej czasu, to szperam coś z kuchni marokańskiej, ale i bez tego się sprawdza. na jutro kombinuję coś z kaszą jaglaną. zostało mi trochę mielonego, więc pewnie przerobię je na farsz z pomocą pomidorów w puszcze, dorzucę kaszę i umieszczę w wydrążonym bakłażanie. w piekarniku robi się w zasadzie sam, tylko 10 min przed końcem trzeba go posypać fetą oraz prażonym sezamem. mega szybkie, proste, farsz wedle uznania z cebulką i czosnkiem plus śródziemnomorskie zioła. jak wyjdzie za ostry, polecam na talerzu umieścić jeszcze łyżkę jogurtu greckiego. dobra, kończę ten wywód kuchenny, bo się głodna robię. dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hej gaduly dalej spicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Asia o kurcze ...... Zaskoczylas mnie z tymi krzeslami ja sama od kilku dni wertuje strony w necie w poszukiwaniu krzesel dla siebie ...... poniewaz mam czas, to na spokojnie wynajduje co ciekawsze elementy, ale niestety ceny dla mnie nie do przejscia ale sie zastanawiam, czy znalazlabym stolarza, ktory zrobi mi podobne .....l musze sobie zrobic jakies wklejanki w moim salonie ...... Bo wizku mam z eamsami ....... I juz sama nie wie. ........ co najlepsze to eamsy sa tansze i to duzo niz te inne, ktore mi sie spodobaly jak chcesz to podziele sie wzorami, ktore mi wpadly w oko pamietam tez ladne krzesla, ktore miala Gumiska, ale ona tak rzadko zaglada, ze nawet nie mam jak zapytac skad one ..... ło żesz, ale tu młyn. to ja tylko ~~slonko~~ odpowiem oooooo w tym calym flirtowym kolowrotku jedna kochana Duska chce ze mna rozmawiac dzieki Duska a wiesz, ze podobnie jak Ty baklazany, to ja nadzoewam cukinie i papryke, ale zamiast kaszy daje ryz do miesa mielonego przesmazonego z cebulka, czosnkiem i tymiankiem tez do piekarnika, a pod koniec posypuje serem najpyszniejsze danie w sezonie na cukinie, zwlaszcza, gdy mamy wlasne z ogrodka i cala rodzina je a ja kocham obiady, ktore pasuja kazdemu z nas i nie musze robic 2 roznych dan przepis na ogorek z majonezem juz sie nauczylam na pamiec bede robic, bo latwe i pyszne o kuskusie musze poczytac, bo juz nie raz mnie kusilo, mowisz, ze dobry do lososia ??? ciekawe czy dzieci by jadly ..... bo klopskiki ze szpinakiem i chilli to jedynie dla mnie i M ..... dla mlodziezy musialabym zrobic zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.02.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ... Dlaczego ja nie wpadłam na to, że jeśli coś się nazywa TRENDIG 2013 to jest to limitowana kolekcja tylko na 2013 r.? ... kurna Asia ale kanał no ale co tam - będzie zabawa w szukanie następnych :) a Ty wiesz, że ja byłam w weekend w Ikea i widziałam że przecenili z tysiaka na szejset szafkę/witrynkę taką metalową... no i chciałam brać ale Ł się popukał w głowę że głupia jestem tyle za szafkę a to też właśnie z tej kolekcji trendig i już jej się nie da kupić potem... a teraz mi chłop nie pozwala, bo za droga powiedział ze jak za 300 będzie to mogę brać dopiero powiedziałam mu ze jest "niedojrzały dizajnersko" to mnie wyśmiał i mówi "nie słuchaj się Aśki" - no czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam szanowne, szurniete towarzystwo. Przepraszam, ale kto tu na beszczela, zrobił mi wirtualnie dzidziusia ??????!!!!!! Jaka kuźwa ciąża ?:mad::mad: A tfu, tfu, tfu....ocipieli ?:mad::mad: PRODUKCJA JUŻ DAWNO ZAKOŃCZONA I STYKA TEGO NARODU !!!!!!!! Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 powiedziałam mu ze jest "niedojrzały dizajnersko" to mnie wyśmiał i mówi "nie słuchaj się Aśki" - no czujesz hahaha Daro sie coraz popularniejszy robi Karolina wiem, ze byla okazja, ale szczerze, to uwazam, jak Ł ...... tzn jak dla mnie to te witrynki nie powinny tyle kosztowac, one nie sa tyle warte chociaz mi sie podobaja .... jest jeszcze kilka takich mebli, ktore bym chciala miec, ale cena przynajmniej o polowe zawyzona .... lubie Ikee,ale niestety coraz bardziej irytuja mnie te wysokie ceny i jeszcze kilka sklepow bym znalazla, ktore tak nabijaja ceny Marimag wszystko przez Meliske, bo o jakis tajemnicach szeptala ....... nie nerwuj sa Ann pewnie spia ...... albo umawiaja na privach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Marimag wszystko przez Meliske, bo o jakis tajemnicach szeptala ....... nie nerwuj sa Halooooo jak to przeze mnie!!' od samego poczatku bronilam godnosci Mari jak lwica! wybijalam Wam z glowy ta ciaze.. i teraz za to obrywam??? Slonkoooo chcesz dostac bana ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hej gaduly dalej spicie? ANN dla malej informacji.... od wczesnego poranka nie spie...bo moje skarby musialam ogarnac do szkoly i przedszkola... teraz mam chwile wolnego...przycupne zeby kawuni sie napic... Alez mialam pieeeekny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hej gaduly dalej spicie? Hehe, no jak ktoś w nocy po forum grasuje, to co się dziwić, że rano śpi Nie ma bata, dzisiaj idę spać jak szynszyla! No, ale nastrój mam raczej wisielczy. Może wolałabym dalej pospać... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/854/yxj6.jpg Deszcz pada, pogoda do du..., Ala chora, zaraz dzwonię po doktorka. A jutro miała mieć szczepienie Zuzia dzisiaj pierwszy dzieńw przedszkolu po chorobowym. Jest szansa na dalsze zaskoczenia... No, ale nie ma co smęcić trzeba działać. To co? Kawusia? Espresso con panna (pewnie, że można powiedzieć "ze śmietaną", ale czy tak nie jest ładniej? ) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/200/ocya.jpg Słońce - syp krzesłami. Inspiracje wskazane w tym momencie Karolina - wiem która szafka - taka miętowa A Łukaszowi możesz powiedzieć ode mnie o tak: Alez mialam pieeeekny sen Pewnie z Andrzejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pewnie z andrzejem :P:P:P:P:P:P bys chciala juz wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Halooooo jak to przeze mnie!!' od samego poczatku bronilam godnosci Mari jak lwica! wybijalam Wam z glowy ta ciaze.. i teraz za to obrywam??? a kto zaczal, ze o czyms wie, ale nie powie ??? reszte dziewczyny dopowiadaly ...... moze i bronilas, ale sama namieszalas Slonkoooo chcesz dostac bana ode mnie? no dajesz : p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a kto zaczal, ze o czyms wie, ale nie powie ??? reszte dziewczyny dopowiadaly ...... moze i bronilas, ale sama namieszalas no dajesz : p no jak juz nie maja na kogo zgonic to najlepiej na mnie.. Nie jestem upowazniona do wydawania tajemnic swiatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no dobra.... mam problema... dostalam email na wp, ze moja skrzynka tutaj jest przepelniona...jak usunac wiadomosci, tak, zeby nie wchodzic do kazdej... tylko zrobic to w ten sposob, ze zaznaczam te co chce usunac a inne zostawiam.. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie jestem upowazniona do wydawania tajemnic swiatu Tylko do informowania, że takowe istnieją ;P Ale Ty jesteś zadymiara Meli Łobuziara! Szczęście tylko, że taka pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 O jak kiedyś też tego długo szukałam i cykałam wiadomości pojedynczo. Ale gdzieś chyba znalazłam, że można bardziej masowo. Czekaj zaraz obczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Hehe, no jak ktoś w nocy po forum grasuje, to co się dziwić, że rano śpi Nie ma bata, dzisiaj idę spać jak szynszyla! No, ale nastrój mam raczej wisielczy. Może wolałabym dalej pospać... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/854/yxj6.jpg Deszcz pada, pogoda do du..., Ala chora, zaraz dzwonię po doktorka. A jutro miała mieć szczepienie Zuzia dzisiaj pierwszy dzieńw przedszkolu po chorobowym. Jest szansa na dalsze zaskoczenia... No, ale nie ma co smęcić trzeba działać. To co? Kawusia? Espresso con panna (pewnie, że można powiedzieć "ze śmietaną", ale czy tak nie jest ładniej? ) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/200/ocya.jpg Słońce - syp krzesłami. Inspiracje wskazane w tym momencie Karolina - wiem która szafka - taka miętowa A Łukaszowi możesz powiedzieć ode mnie o tak: Pewnie z Andrzejem No wiesz co Aska... jakby sie moja zona dowiedziala to bym mial dopiero lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zaznaczasz kwadracik po prawej stronie wiadomości, a potem na dole masz taki napis:"Wybrane wiadomości". Rozwijasz to i zaznaczasz "usuń", a potem "Dalej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts