yendrek3 11.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 czesc wszystkim, strasznie ciezko bylo wstac, no i moze smiesznie zabrzmi ale tez mialem zajefajny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jakby sie moja zona dowiedziala to bym mial dopiero lanie No co Ty? Andrew? A co Ty biedny możesz poradzić, na Magdę - wulkan? Nie Twoja wina przecież, nie? A poza tym to żona miała być wyrozumiała na kontakty z nami Czy zaserwowałeś żonce kawusię posypaną cynamonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ok. Upoważniam Cię do zdradzenia tajemnicy temu światu... Kurcze, aż sama jestem ciekawa co u mnie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zaznaczasz kwadracik po prawej stronie wiadomości, a potem na dole masz taki napis:"Wybrane wiadomości". Rozwijasz to i zaznaczasz "usuń", a potem "Dalej" http://www.pic4ever.com/images/2uge4p4.gifhttp://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif udalo sie jestes WIELKA!!! dzieki http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif gdybys byla facetem...zrobilabym to inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ok. Upoważniam Cię do zdradzenia tajemnicy temu światu... Kurcze, aż sama jestem ciekawa co u mnie słychać No dobrze... skoro tak to mowa! Ania wczorajszego wieczoru nagle zniknela, bo jest biedna zmeczona calym dniem, ba tygodniami a nie dniem! ...w domu ma szpital...dzieci choruja, sama ledwo zipie... przydalby sie jej odpoczynek, ktorego nie chce przyjac... wiec pewnie biedna zasnela przy klawiaturze..jak to u niej bywa Wiec mam prosbe...zorganizujmy dla Ani zrzute.. niech no kupi w koncu tego blizniaka... wtedy zorganizujemy dla kazdego dziecka nianie...zamkniemy z niania we wlasnym pokoju..a Anie wyslemy do SPA! Aniuuuu co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jestes WIELKA!!! Tak bym się do mnie nie zwracała, bo mogę się obrazić ;P Nie no spoko, 10 x Ty mi, 1 x ja Tobie i jakoś tak sobie będziemy pomagać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ło matko! Tajmnica godna Lwicy - strażnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 czesc wszystkim, strasznie ciezko bylo wstac, no i moze smiesznie zabrzmi ale tez mialem zajefajny sen no co ty gadasz powaznie??? http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif No co Ty? Andrew? A co Ty biedny możesz poradzić, na Magdę - wulkan? Nie Twoja wina przecież, nie? A poza tym to żona miała być wyrozumiała na kontakty z nami Czy zaserwowałeś żonce kawusię posypaną cynamonem? A co ja na to moge poradzic??? Nie mam na to wplywu... to impuls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Tak bym się do mnie nie zwracała, bo mogę się obrazić ;P Nie no spoko, 10 x Ty mi, 1 x ja Tobie i jakoś tak sobie będziemy pomagać, nie? no racja ee nie fochaj z ta wielkoscia co? to poprawiam... JESTES MOIM MISZCZEM Ło matko! Tajmnica godna Lwicy - strażnicy widzisz... sama nie moglam klepac ze chorobska w domu sie trzymaja... wiec bronilam Ani tak jak moglam aaa ze mi pozwolila... Aniuuu i co ty na to?? to jak? zrzuta? aaa i jeszcze cos... teraz na blizniaka... a w lipcu na Anny robimy zrzute na to cudo (taki imieninowy prezent od nas ) http://bi.gazeta.pl/im/4/8234/z8234534Q.jpg noo tym juz chyba kolezanka nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melisko, zgłosze sie do redakcji o przyznanie Ci tytułu : Forumowicz wielkim sercem i libidem Aaaaaaaaaaaa to taka straszna tajemnica !!! :lol2: To chyba żadne odkrycie, ze przy tak licznej rodzinie i w dodatku chorej, moge sie ciutek zmęczyć. Wariatka. Różne zbiórki juz tu urzadzano, ale zeby na SPA ????????????????? :rotfl::rotfl: Znajdź jednego chętnego, który by w tym szczytnym celu, sypnał kasą.....:lol2: Ale za to................... Prezentem imieninowym nie pogardzę :oops::oops::oops::oops: Co to za model bo jakos nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Słońce - syp krzesłami. Inspiracje wskazane w tym momencie Asiu wrzucilam u mnie, zaraz pokaze chociaz 2 fotki tutaj Nie jestem upowazniona do wydawania tajemnic swiatu alez ja ich wcale nie chce znac ..... "no dajesz" to bylo odnosnie bana, ktory mi chcialas dac a nie tajemnic ja nikomu w zycie nie zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melisko, zgłosze sie do redakcji o przyznanie Ci tytułu : Forumowicz wielkim sercem i libidem Różne zbiórki juz tu urzadzano, ale zeby na SPA ????????????????? :rotfl::rotfl: Znajdź jednego chętnego, który by w tym szczytnym celu, sypnał kasą.....:lol2: Ale za to................... Prezentem imieninowym nie pogardzę :oops::oops::oops::oops: Co to za model bo jakos nie kojarzę Na SPA to sama moge Cie wyslac... nawet i do mnie bilet kupie tez ale od mojego libido z dala oki? Mari... kuchnia to Baumatik jest co prawda 5palnikowa...ale mozna znalezc 6cio... to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 alez ja ich wcale nie chce znac ..... "no dajesz" to bylo odnosnie bana, ktory mi chcialas dac a nie tajemnic ja nikomu w zycie nie zagladam Slonce banuje cie od teraz musisz pisac tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Baumatik ? Kurna ! Nie znam A jak cenowo sie to przedstawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melisko !!!! Kocham Cię i normalnie uduszę !!! Skąd wzięłas tę firmę ? Na allegro te kuchenki chodza po niecąłe 4 koła. Toz to jak darmo !!! Szkoda tylko że nie 6 palnikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.02.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No co Ty? Andrew? A co Ty biedny możesz poradzić, na Magdę - wulkan? Nie Twoja wina przecież, nie? A poza tym to żona miała być wyrozumiała na kontakty z nami Czy zaserwowałeś żonce kawusię posypaną cynamonem? No ja jedyny z Meliska wytrzymalismy do poznej nocy a cynamonku nie mam no ito zonka jest moja boginia od robienia kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Baumatik ? Kurna ! Nie znam A jak cenowo sie to przedstawia ? no to na allegro tanio..bo pod zdjeciem z linku jest inna cena 9699 Melisko !!!! Kocham Cię i normalnie uduszę !!! Skąd wzięłas tę firmę ? Na allegro te kuchenki chodza po niecąłe 4 koła. Toz to jak darmo !!! Szkoda tylko że nie 6 palnikowa mow tak do mnie jeszcze..az przejda mnie dreszcze znalazlam na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 oki..na jakis czas zmykam... biore sie za kuchnie dzisiaj beda udka w kapuscie (kiszonej) ale jeszcze tutaj wroce... bo jestem jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Chyba znalazłam SPA dla mamy: http://www.dzikipotok.karpacz.pl/zimowy_relaks_w_spa Nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ale tam jest tylko jeden zabieg w gratisie a reszta platna... jedynie 10%ulgi?? picie dodatkowo platne przy sniadaniu badz obiedzie/kolacji nooo sorki,ale u mnie tego w hotelu nie bylo... masz cos jeszcze w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts