Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melcia, telefon jest ? Jest !

Mozna zadzwonić i zapytać.

Trawą to sie tam ujarali wszyscy po kolei.

I ten co projektował to krzesło, i ten co je kupił, i projektant co doradził ten zakup, i fotograf na sesyjce, i ten co zatwierdził numer i ten co go składał a potem juz poszło z górki.....kolporter, baba w kiosku co na tym numerze wydawała reszty, czytelnik i teraz dzięki naszej kolezance..pół forum :lol2:

Dobry stafffffffffffffffff

No dobra... Widzę, że zmęczenie materiału nastąpiło. Jesteśmy survivors, ale nie oszukujmy się, ostatkami sił wiosłujemy na tej tratwie...

Wpłyńmy na suchego przestwór oceanu...

http://imageshack.com/a/img829/7617/s6w.gif

Dobranoc :bye:

Edytowane przez asiazett

u mnie pasowalyby eamsy, ale obawiam sie, jak wytrzymaja wielokrotne przesuwanie przez dzieci ...... i czy udzwigna duzego chlopa ;) ???

kto wie, to prosze o opinie poparta doswiadczeniem z takimi krzeslami :)

a Ty myslalas nad eamsami ? By wziac kazde w innym kolorze, ale na drewnianych nozkach ??

ja posiadam i eamsy i dzieci i duzego chlopa ;) jak dla mnie krzesla sa swietne ale oczywiscie nie idealne ;) brudza sie latwo ale i rownie latwo da sie je wyczyscic ;) troche sie rysuja, ale to zalezy czym sie je potraktuje ;) nie da sie na nich przewrocic (moja mala małpka ciagle po nich skacze i jeszcze na ziemi nie wyladowala) ;) i pod prawie stukilowym chlopie nic sie nie rozjezdza choc troche skrzypia ;) :)

ja posiadam i eamsy i dzieci i duzego chlopa ;) jak dla mnie krzesla sa swietne ale oczywiscie nie idealne ;) brudza sie latwo ale i rownie latwo da sie je wyczyscic ;) troche sie rysuja, ale to zalezy czym sie je potraktuje ;) nie da sie na nich przewrocic (moja mala małpka ciagle po nich skacze i jeszcze na ziemi nie wyladowala) ;) i pod prawie stukilowym chlopie nic sie nie rozjezdza choc troche skrzypia ;) :)

No tak się nieraz zastanawiałam czy są stabilne :) a mój mąż jak na początku nie negował eamsów do naszego salonu , to teraz już mu się nie podobają i nie chce takich :cry:

Czy ja dobrze gdzieś czytałam ,że są takie nakładki pod dupcię , żeby było wygodniej do eamsów??

No tak się nieraz zastanawiałam czy są stabilne :) a mój mąż jak na początku nie negował eamsów do naszego salonu , to teraz już mu się nie podobają i nie chce takich :cry:

Czy ja dobrze gdzieś czytałam ,że są takie nakładki pod dupcię , żeby było wygodniej do eamsów??

ja od razu kupilam te poddupniki bo bez nich jest niewygodnie ;) ale te co mam dooopy nie urywaja ;) tzn wygodnie sie siedzi ale maja tendencje do odklejania i wnerwiania ;)

Hejo :bye:

Zaskoczyła mnie dzisiaj pielęgniarka środowiskowa... z olejem na głowie :rolleyes: Powiedziała, że już więcej nie przyjdzie - to chyba znaczy, że nie ma u nas patologii, hehe :lol2:

Tak więc ja już po śniadanku...

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/z3qu.jpg

Zaraz ceremoniał kawowy.

Eamsy mówicie...? hmmm... No jednego mogę przytulic, bo Darowi to się nawet spodobały. Względnie jeden panton mógłby być. Metalowe tolixy są piękne. Ale metalowe krzesło to już chyba za dużo industriala nawet jak na mnie :(

Aniqa - są poduszki na eamsy (dość drogie niestety), potoczne zwane naleśnikami ;)

No to kto pije?

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/s3nb.png

Hazelnut macchiato.