Mmelisa 11.02.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ba! Mój był dokładnie taki :Di było mega energetycznie, coś w tym kolorze jest.A teraz mam bardzzzzoooo ciemny zielony:) Dobrze, że to dom rodziców a nie mój . u mnie wszedzie biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ktoś się chyba zjarał tą trawą No mówię, że w imprezowym nastroju dzisiaj dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Pa Meli Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melcia, telefon jest ? Jest ! Mozna zadzwonić i zapytać. Trawą to sie tam ujarali wszyscy po kolei. I ten co projektował to krzesło, i ten co je kupił, i projektant co doradził ten zakup, i fotograf na sesyjce, i ten co zatwierdził numer i ten co go składał a potem juz poszło z górki.....kolporter, baba w kiosku co na tym numerze wydawała reszty, czytelnik i teraz dzięki naszej kolezance..pół forum Dobry stafffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ja juz zmykam spac. Dobranoc Laski, i Przystojniaku Kolorowych snow i raczki na kolderce a nie pod nia trzymac prosze Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak nie ma Andrzeja to Meliska się zmywa pierwsza ... No dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kurde, fajne te krzesła. Już mam kilkanaście zapisanych sytuacja się jakby odwróciła - teraz wybór jest za duży. No nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Chcecie mi powiedzieć, że Wy tak jak Meliska? Spać poszłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kurde, fajne te krzesła. Już mam kilkanaście zapisanych sytuacja się jakby odwróciła - teraz wybór jest za duży. No nie dogodzisz Przynajmniej będzie z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) No dobra... Widzę, że zmęczenie materiału nastąpiło. Jesteśmy survivors, ale nie oszukujmy się, ostatkami sił wiosłujemy na tej tratwie... Wpłyńmy na suchego przestwór oceanu... http://imageshack.com/a/img829/7617/s6w.gif Dobranoc Edytowane 12 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jak nie ma Andrzeja to Meliska się zmywa pierwsza ... a co to za wkrety, ze ja i Andrzej hmm??? moje libido sie odezwalo, wiec wolalam zmykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 dzien dobry gdzie kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.02.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 u mnie pasowalyby eamsy, ale obawiam sie, jak wytrzymaja wielokrotne przesuwanie przez dzieci ...... i czy udzwigna duzego chlopa ??? kto wie, to prosze o opinie poparta doswiadczeniem z takimi krzeslami a Ty myslalas nad eamsami ? By wziac kazde w innym kolorze, ale na drewnianych nozkach ?? ja posiadam i eamsy i dzieci i duzego chlopa jak dla mnie krzesla sa swietne ale oczywiscie nie idealne brudza sie latwo ale i rownie latwo da sie je wyczyscic troche sie rysuja, ale to zalezy czym sie je potraktuje nie da sie na nich przewrocic (moja mala małpka ciagle po nich skacze i jeszcze na ziemi nie wyladowala) i pod prawie stukilowym chlopie nic sie nie rozjezdza choc troche skrzypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 a mi sie te podobaja, a naj chyba blaszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.02.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 dzien dobry gdzie kawa? juz wypita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.02.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 hejo z rana Ania mamy podobny gust ten ostatni to mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.02.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja posiadam i eamsy i dzieci i duzego chlopa jak dla mnie krzesla sa swietne ale oczywiscie nie idealne brudza sie latwo ale i rownie latwo da sie je wyczyscic troche sie rysuja, ale to zalezy czym sie je potraktuje nie da sie na nich przewrocic (moja mala małpka ciagle po nich skacze i jeszcze na ziemi nie wyladowala) i pod prawie stukilowym chlopie nic sie nie rozjezdza choc troche skrzypia No tak się nieraz zastanawiałam czy są stabilne a mój mąż jak na początku nie negował eamsów do naszego salonu , to teraz już mu się nie podobają i nie chce takich Czy ja dobrze gdzieś czytałam ,że są takie nakładki pod dupcię , żeby było wygodniej do eamsów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 juz wypita ja dopiero swoja pije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No tak się nieraz zastanawiałam czy są stabilne a mój mąż jak na początku nie negował eamsów do naszego salonu , to teraz już mu się nie podobają i nie chce takich Czy ja dobrze gdzieś czytałam ,że są takie nakładki pod dupcię , żeby było wygodniej do eamsów?? ja od razu kupilam te poddupniki bo bez nich jest niewygodnie ale te co mam dooopy nie urywaja tzn wygodnie sie siedzi ale maja tendencje do odklejania i wnerwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Hejo Zaskoczyła mnie dzisiaj pielęgniarka środowiskowa... z olejem na głowie Powiedziała, że już więcej nie przyjdzie - to chyba znaczy, że nie ma u nas patologii, hehe Tak więc ja już po śniadanku... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/z3qu.jpg Zaraz ceremoniał kawowy. Eamsy mówicie...? hmmm... No jednego mogę przytulic, bo Darowi to się nawet spodobały. Względnie jeden panton mógłby być. Metalowe tolixy są piękne. Ale metalowe krzesło to już chyba za dużo industriala nawet jak na mnie Aniqa - są poduszki na eamsy (dość drogie niestety), potoczne zwane naleśnikami No to kto pije? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/s3nb.png Hazelnut macchiato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts