Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Asiu moim zdaniem taki zestaw pasuje do stolu i do wnetrza, jest mieszany, ale jakos tak razem gra

aczkolwiek to pierwsze krzeslo, tez mi sie spodobalo, bo wyglada niemal jak eams, ale ma tapicerke i chyba bedzie moim faworytem u mnie (jasnodrewniane nozki i szara tapicerka ;) )

http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Fimageshack.com%2Fi%2Fns9vmjj

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi ten stół, wogóle nie pasuje, ale skoro Asia sie upiera ( ma prawo ) no to ja to widze tak.

Biel stołu nawiązuje do szafki rtv i stolika z palet, krzesła wyróżniaja sie przy tej oranżowej kanapie no i nawiązują do kuchni, o której chyba zapomniano.

A mi ten stół, wogóle nie pasuje, ale skoro Asia sie upiera ( ma prawo ) no to ja to widze tak.

Biel stołu nawiązuje do szafki rtv i stolika z palet, krzesła wyróżniaja sie przy tej oranżowej kanapie no i nawiązują do kuchni, o której chyba zapomniano.

gdyby cos mialo nawizaywac do czegos to trzeba by bylo zburzyc ta koncepcje ;) jak ma nie pasowac to lepiej zeby juz do niczego nie pasowalo :lol2: :)

juz nie raz pisalam ze sam pomysl 'udziwnionego' stolu i mixu krzesel jest b. fajny, ale do innego wnetrza ;)

ale asia tu rzadzi :D a my jedynie mozemy sie pocic robiac wizki :)

No i gdzie wysyłasz mamusię ?

...

Dziewczynki, zapraszam Was do mnie.

Rady, porady, wizje, mety...mile widziane :)

Mamusia do Karpacza, do Dzikiego Potoku :yes:

Rady, porady, wizje, mety - chętnie... ale muszę mieć najpierw w co je lokować :rolleyes:

... mi zdecydowanie te plastikowe i 'dunskie' mi nie pasuja do tego stolu :)

No właśnie. Plastiki wszelkie. Też mam wątpliwości :bash: Chociaż piękne mają formy, są po prostu stworzone do melanżu :rotfl: to boję się czy jednak z tym stołem nie będą się gryzły. Czy nie zostać przy samym drewnie?

gdyby cos mialo nawizaywac do czegos to trzeba by bylo zburzyc ta koncepcje ;) jak ma nie pasowac to lepiej zeby juz do niczego nie pasowalo :lol2: :)

...

O bardzo dobrze ujęte. Właśnie taka była by definicja mojej koncepcji :yes: :D

...

juz nie raz pisalam ze sam pomysl 'udziwnionego' stolu i mixu krzesel jest b. fajny, ale do innego wnetrza ;)

A ja Wam mówię, że będzie gitara :cool:

Liczę, że w tym miejscu wypowie się Ślężanka, która była, zmacała wszystko ręcami swemi, obejrzała wszystko oczyma swyma (a piękne oczy ma :rolleyes: :lol2:) i stwierdziła, że na zdjęciach to jednak inaczej wszystko wygląda. Ja oczywiście nie mam dystansu, bo najpierw widziałam real, a potem zdjęcia, które oczywiście w mojej cenie się nie różnią. Dlatego też tak lubię od Was usłyszeć czasem co nieco, żeby złapać jakąś inną perspektywę. Ślężanka wypowiedz się, bo jak się mylę to możesz uchronić mnie od błędu :p Trudne zadanie, hehe...

co to tutaj tak dzisiaj powaznie?? :o

retyyyy nuda Pani nuuuda :p:p

JAk to na poważnie? Widziałaś kiedyś bardziej zwariowany stół niż mój? ;)

Tak, Asia postaw na drewno. Plastiki cudne ale nie z twoim stołem. Najbardziej klasyczne z klasycznych i poszalej w kolorach.

P.s. Zredukuj tą listę:o

Kolory będą bez szaleństw, bo to już dopiero by było wesołe miasteczko :rotfl: Stawiam na czarne + białe + odcienie drewna. Może być?

We wszystkich typowaniach pojawiło się to:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/i71p.jpg

I dzięki bogu, bo to mój nr 1! Łącznie musimy skomponować 4 - 6 krzeseł. Jedno z głowy - tylko w jakim kolorze je?

Widzę, że zniknęły wyniki sondy i w tej sprawie chciałam poinformować posiadaczki własnych wątków... Założenie sondy/ankiety może nastąpić 1 x w danym otwartym temacie. Nie ma możliwości usunięcia jej wyników (tzn. jest, ale trudno dostępna, ja pukałam do kilku drzwi zanim się udało :cool:), więc teoretycznie każdy ma tylko 1 strzał. Ja swój zużyłam dość impulsywnie, bo choć - jak same przyznałyście narzędzie to świetne, to jednak to moje stało się szybko nieaktualne. Pisząc uzasadnienie prośby o zdjęcie sondy podałam: że wygląda jak zeszłoroczny rachunek przyczepiony na lodówce :rotfl:

Tyle technicznego :offtopic:

Wiem o co chodzi....

Mam dobra pamięc... :sick:

Zrobiłam mistrzowska wizualizację i co?

I CO ? Ja sie pytam ....

:hug:

No piękna! Bardzo profesjonalna! :yes: Rozwijasz się :rolleyes: Tylko zdublowanych bym nie chciała :no: ale to akurat nie problem, bo te podwójne zastąpić mogą w najbliższym czasie dzieciakowe tripp trappy (tudzież ich zamienniki ;))

Asia...ale sonda wyswietla sie dalej na glownej stronie wsrod innych tematow... tylko wynikow nie ma :sick::wtf:

albo calkowicie niech usuna...albo wogole niech nie prowadza czegos czego usunac nie mozna:rolleyes:

Lecę obczaić, bo nawet nie wiedziałam, że coś się na głównej mojego wyświetla. Ja myślałam, że my tu zbunkrowane siedzimy sobie ciuchutko w domowym zaciszu. A tu co? Na billboardy nas wrzucają? Co my? Ekipa z Warsaw Shore?

Bardzo dobrze powiedziane. Narzędzie niedoskonałe należy ulepszać! :yes: Idź im powiedz, co o tym myślisz (gdzie diabeł nie może tam Meliskę pośle). Ja w każdym razie powiedziałam co myślę, a co :rolleyes: