Magda_lena85 06.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 N Muszę być na bieżąco na forum, bo jakbym później miała wątek Venuski nadrabiać to bym dla dziecka czasu nie znalazła A! Asia spoko - zrobię Ci streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asiu to Ty prawie rodziłaś podczas e-mailowania ze mną No raczej i nie inaczej! A Ty mnie jeszcze o przewrażliwienie posądzałaś Ivy przeoczyłam wcześniej Twój wpis - bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że wszystkie zabawicie tu na dłużej Dzięki Magda za propozycję chętnie skorzystam, bo już mi ręce mdleją od trzymania tel w górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.08.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ooooo wypraszam sobie, napisałam tylko żebyś się nie wygłupiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jesteś kolejną bardzo ważną forumową Ciocią - Prestiżową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.08.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jesteś kolejną bardzo ważną forumową Ciocią - Prestiżową! Wzruszyłam się http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif for ju dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.08.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asiu, cóż za nowina! Serdeczne gratulacje Połaskocz małą w piętkę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy. :* Pochwalę się, że jestem już po pierwszym korytarzowym spacerze i pierwszym prysznicu... Ala wygląda identycznie jak jej siostra przed trzema laty. Istny klon. I też tylko śpi, więc może uda się i tym razem mieć dziecko - anioła. Może za wcześnie na przesądzanie, ale liczyć na to mogę... Chyba zaraz idę spać. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 JEJU ASIA jakie Cudne wiesci wpadam zobaczyc co tu slychac u Ciebie bo ja teraz z doskoku na FM i masz juz Alunie GRATULACJE dla Ciebie i Męza jak również dla Zuzi starszej siostrzyczki !!! Pozdrowienia dla twojej Aluni od mojej Ali i Ani tez sierpniowej dziewczynki :hug: !! Wracaj szybko do zdrowia i do domku :yes: PS. Oczywiscie czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.08.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzięki Zuzia Dzisiaj chyba mam kryzys. Do piątku conajmniej w tym więzieniu Ja chcę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.08.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 gratuluję 10latek razem!! kiedy i ja tylu dotrwam? hihi prezenty wspaniałe kochający mężuś a co do: ...Ach... te związki... Czy to się w ogóle opłaca? finansowo NIC A NIC ale miłości się nie przelicza na kasę ja robiłam spis wydatków stołkowych i teraz stwierdzam, że nie potrzebnie bo lepiej byłoby nie wiedzieć jedna sztuka mnie wyniosła ponad 250zł i to bez kosztów śrubek, nakrętek, rurek wzmacniających itp dupereli no i bez robocizny - bo praca własna więc nie chcę myśleć ile wyjdzie za kanapę gratuluję rozpakowania już!! czekam na fotki małej Alicji no i wracaj szybko do sił! do piątku raz dwa zleci i wyjdziesz na weekend do domciu w szpitalu jeszcze ciut odpoczniesz od zajmowania się dwójką dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzisiaj chyba mam kryzys. Do piątku conajmniej w tym więzieniu Ja chcę do domu Zleci Już dzisiaj środa, jeszcze jutro i w piątek wychodzisz na wolność Jeszcze Ci się znudzi siedzenie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Asiu aj tam więzienie, prać, sprzątać nie trzeba tylko z nami na fm tu urzędować, to więzienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.08.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po stokroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.08.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Fakt. W ten sposób na sprawę nie spojrzałam hihi. Jutro mam nadzieję będzie lepiej, bo dzisiaj było ciężko... No to inny argument: nie mogę się doczekać powrotu do domu, żeby wreszcie jakieś zdjęcia porobić i wrzucić Dzięki dziewczynki za obecność i wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Serdeczne gratulacje i też czekam na fotki małej Alicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.08.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgodnie z założeniem dzisiaj zdecydowanie był lepszy dzień zakres ruchów mi się zwiększa, mleczko jest, Ala grzeczna - dużo śpi... Jutro powinnyśmy wrócić do domq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Asiu fajnie, ze dzis lepszy dzien ucaluj Ale w stopki a Ty odzyskuj sily i ciesz sie, ze mozesz z komorki klikac, pamietam moj pierwszy porod to nawet komorki to byla rzadkosc, nie mowiac o necie przez fona Czasy sie zmieniaja, a dzieki temu czas w szpitalu sie tak nie dluzy .... trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.08.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Tak też to doceniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.08.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pakujemy się do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.08.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pakujemy się do domku kolejne nadawanie więc będzie już z zacisza własnego domostwa koniecznie z fotorelacją!!! zapoznawania się siostrzyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts