Mmelisa 15.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 No co ty , przeciez to kubeczek specjalnie dla Ciebie przygotowany, ile poslodzic bo wlasnie mieszam ja slodze 1 lyzeczke.. bron boziuu 2! Jestem dosc slodka w sobie wiec wiecej nie potrzebuje.... No popatrz...buractwo pewnie podobne do tego z Lotow Wizzairem:bash: szkoda ze Norwegian i SAS nie lataja bezposrednio do Gdanska... Chociaz i w Norwegianie lataja ci wiec SAS.. oooo tak ten by mi pasowal Jak to Ciebie za krawat przytrzymala? no wiesz... takie rzeczy tam sie dzieja... a ja jestem sobie na YT... dzisiaj kolejny raz lece z nuta Nelly Furtado teraz w glosnikach Say It Right.. z checia przygarnelabym sobie jej sukienki z tego videoklipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Andrzej... przelatuje Ciebie delikatnie w Twoim domku wiesz... robie to tak delikatnie zeby nie bolalo i mam pytanie.... Elewacje juz skonczyliscie czy przymierzacie sie do zrobienia jej?? Widac, ze domek z tych nowoczesnych okna... tez mielismy miec ze szprosami(przepaska) czy jak to zwa.. na dole...ale upor posiadania okna bez tego... byl wiekszy Sorki Asiula za Off...ale nie ma cie wiec.... dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.02.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) Andrzej... przelatuje Ciebie delikatnie w Twoim domku wiesz... robie to tak delikatnie zeby nie bolalo Meliska, no wiesz co, co na to powie moja zonka? Wlasnie puscilem sobie Nelly co by grac na tych samych nutach i widze te kiecki. Nooo powiem ci ze sa niezle, gotta say jak chcesz to zadzwonie do Nelly i zapytam czy by Ci nie pozyczyla kilku kiecek, to jak dzwonic? Co do elewacji to chyba zaloze posta: Elewacja by Yendrek3? (Asia chyba sie nie obrazi) bo jak narazie to chcemy ja zrobic tak zeby bylo ladnie a nie mam jej wizji i nie daje mi to ostatnio spokoju bo wiosna coraz blizej. Szproski w oknach i tez mialo byc okineko cale bez przegrodek ale jakos nas przekonali ze z nimi bedzie sztywniejsze. Asiu a rachunek za broadcast prosze wyslij mi. Meliska niczemu winna - to w koncu ja sie tu przypałetałem Edytowane 15 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jak to Ciebie za krawat przytrzymala? no wiesz... takie rzeczy tam sie dzieja... Oj joj joj Meliska, czy ty napewno chcesz abym takie rzeczy tutaj pisal u Asi na watku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Oj joj joj Meliska, czy ty napewno chcesz abym takie rzeczy tutaj pisal u Asi na watku? nie nabieram wody do buzi i o nic wiecej nie pytam ...az pekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Meliska, no wiesz co, co na to powie moja zonka? juz ucieklam... bo gonic mnie zaczela z czyms w rece Wlasnie puscilem sobie Nelly co by grac na tych samych nutach i widze te kiecki. Nooo powiem ci ze sa niezle, gotta say jak chcesz to zadzwonie do Nelly i zapytam czy by Ci nie pozyczyla kilku kiecek, to jak dzwonic? Ja chce na zawsze! da sie? . Szproski w oknach i tez mialo byc okineko cale bez przegrodek ale jakos nas przekonali ze z nimi bedzie sztywniejsze. Asiu a rachunek za broadcast prosze wyslij mi. Meliska niczemu winna - to w koncu ja sie tu przypałetałem Ty mi tutaj z ta sztywnoscia nie wyskakuj moja wyobraznia jest obszerna i zawsze zbacza na jeden temat...wiec przemilcze to... tak bedzie lepiej dla wszystkich I prosze jaka kurtura nawet rachunki bierze na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Tak Was podczytuje gołąbeczki i jestem pewna, ze jak tak dalej pójdzie to, nastapi drugie niepokalane poczęcie by telepatejszyn :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Tak Was podczytuje gołąbeczki i jestem pewna, ze jak tak dalej pójdzie to, nastapi drugie niepokalane poczęcie by telepatejszyn :lol2: czy Ciebie Marimag do reszty pogielo??? niee no nie moge :rotfl: przeciez mowie ze uciekalam z domu bo mnie zona gonila Andrzeja... pacz http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201211/1353446939_qeta1f_600.jpg chociaz ona mi mnie bardzej przypomina... bo nie widzialam Zonki A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A wiesz, ze gdzieś w Jendrusiowym dzienniku, widziałam zdjęcia z wakacji...Poczekaj...poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 O ! Mam ! Patelnia chyba raczej niepotrzebna http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/olymp/alinapopa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 szukaj szukaj bo ja jak pisalam... przelecialam i wylecialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 O ! Mam ! Patelnia chyba raczej niepotrzebna :sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Cofnij się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Cofnij się... to ty sie cofnij widzialam i zrobie to raz jeszcze :sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Assssskaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chca mnie bic!!! ratuj!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Marimag!!!! Niedlugo wakacje wiec pora kupic odpowiednie buty iiiii zaczac znowu... cwiczonka http://server2.bezfishki.net/2013/022013/22/I/Dop/04/Sportivnye_devochki_1.jpg bede fit to i przed kobieta bez patelni uciekne jak bedzie taka potrzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.02.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 juz ucieklam... bo gonic mnie zaczela z czyms w rece Ja chce na zawsze! da sie? Ty mi tutaj z ta sztywnoscia nie wyskakuj moja wyobraznia jest obszerna i zawsze zbacza na jeden temat...wiec przemilcze to... tak bedzie lepiej dla wszystkich I prosze jaka kurtura nawet rachunki bierze na siebie Meliska super wiesci, zgodzila sie! ale pod jednym warunkiem... bedziesz musiala zrobic w nich sesje i ja opublikowac na FM, nie wiem tylko czy Asia sie zgodzi bo na taki broadcast. Asia to jak bedzie, zgodzisz sie? A z ta sztywnoscia to jest tak ze owszem, rigidity jest jedno ale drugie to: Size also matters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 dobra...sesja moze byc... ja tam swoich zdjec pozywac sie nie boje ale sesja w tej czarnej sukience?? Asiaa...... gdzie Ty sie podziewasz'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Tak Was podczytuje gołąbeczki i jestem pewna, ze jak tak dalej pójdzie to, nastapi drugie niepokalane poczęcie by telepatejszyn :lol2: Oj Mari Mari. Ja sie tylko ciesze ze Melsika to taka wysportowana i szybka jest. Bardzo sie to przydalo podczas ewakuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 dobra...sesja moze byc... ja tam swoich zdjec pozywac sie nie boje ale sesja w tej czarnej sukience?? jak dzwonilem to pytalem wlasnie o ta czarna, Nelly wlasnie przed chwila do mnie oddzwonila i pyta sie czy ty na tej sesji czasem lepiej od niej nie wyjdziesz? Ja jej na to ze moim meskim okiem to szansa zeby Meliska wyszla gorzej jest jak 1:100,000,00. A Nelly na to, ok kiecka bedzie ale bez sesji w takim razie. ... no i jestem niepocieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts