Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

No co ty , przeciez to kubeczek specjalnie dla Ciebie przygotowany, ile poslodzic bo wlasnie mieszam :stirthepot:

ja slodze 1 lyzeczke.. bron boziuu 2!

Jestem dosc slodka w sobie wiec wiecej nie potrzebuje.... :D

No popatrz...buractwo pewnie podobne do tego z Lotow Wizzairem:bash:

szkoda ze Norwegian i SAS nie lataja bezposrednio do Gdanska...

Chociaz i w Norwegianie lataja ci :stirthepot:

wiec SAS.. oooo tak ten by mi pasowal :D

Jak to Ciebie za krawat przytrzymala? no wiesz... takie rzeczy tam sie dzieja... ;)

a ja jestem sobie na YT... dzisiaj kolejny raz lece z nuta Nelly Furtado :D

teraz w glosnikach Say It Right..

z checia przygarnelabym sobie jej sukienki z tego videoklipu :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andrzej... przelatuje Ciebie delikatnie w Twoim domku wiesz... robie to tak delikatnie zeby nie bolalo ;) i mam pytanie....

Elewacje juz skonczyliscie czy przymierzacie sie do zrobienia jej??

Widac, ze domek z tych nowoczesnych :yes:

okna... tez mielismy miec ze szprosami(przepaska) czy jak to zwa.. na dole...ale upor posiadania okna bez tego... byl wiekszy :D

Sorki Asiula za Off...ale nie ma cie wiec.... dzialamy :lol2:

Andrzej... przelatuje Ciebie delikatnie w Twoim domku wiesz... robie to tak delikatnie zeby nie bolalo ;)

Meliska, no wiesz co, co na to powie moja zonka? :lol2: :rotfl:

Wlasnie puscilem sobie Nelly co by grac na tych samych nutach i widze te kiecki. Nooo powiem ci ze sa niezle, gotta say :yes:

jak chcesz to zadzwonie do Nelly i zapytam czy by Ci nie pozyczyla kilku kiecek, to jak dzwonic?

Co do elewacji to chyba zaloze posta: Elewacja by Yendrek3? (Asia chyba sie nie obrazi) bo jak narazie to chcemy ja zrobic tak zeby bylo ladnie a nie mam jej wizji i nie daje mi to ostatnio spokoju bo wiosna coraz blizej. Szproski w oknach i tez mialo byc okineko cale bez przegrodek ale jakos nas przekonali ze z nimi bedzie sztywniejsze.

Asiu a rachunek za broadcast prosze wyslij mi. Meliska niczemu winna - to w koncu ja sie tu przypałetałem :lol2:

Edytowane przez yendrek3

Meliska, no wiesz co, co na to powie moja zonka? :lol2: :rotfl:

juz ucieklam... bo gonic mnie zaczela z czyms w rece :lol2:

Wlasnie puscilem sobie Nelly co by grac na tych samych nutach i widze te kiecki. Nooo powiem ci ze sa niezle, gotta say :yes:

jak chcesz to zadzwonie do Nelly i zapytam czy by Ci nie pozyczyla kilku kiecek, to jak dzwonic?

Ja chce na zawsze!

da sie? :rolleyes:

. Szproski w oknach i tez mialo byc okineko cale bez przegrodek ale jakos nas przekonali ze z nimi bedzie sztywniejsze.

Asiu a rachunek za broadcast prosze wyslij mi. Meliska niczemu winna - to w koncu ja sie tu przypałetałem :lol2:

Ty mi tutaj z ta sztywnoscia nie wyskakuj :lol2:

moja wyobraznia jest obszerna i zawsze zbacza na jeden temat...wiec przemilcze to... tak bedzie lepiej dla wszystkich :rotfl:

I prosze jaka kurtura nawet rachunki bierze na siebie :lol2:

Tak Was podczytuje gołąbeczki i jestem pewna, ze jak tak dalej pójdzie to, nastapi drugie niepokalane poczęcie by telepatejszyn :lol2::lol2::lol2:

:jawdrop:

czy Ciebie Marimag do reszty pogielo???

niee no nie moge :rotfl::rotfl::rotfl:

przeciez mowie ze uciekalam z domu bo mnie zona gonila Andrzeja...

pacz

http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201211/1353446939_qeta1f_600.jpg

chociaz ona mi mnie bardzej przypomina... bo nie widzialam Zonki A. :lol2:

juz ucieklam... bo gonic mnie zaczela z czyms w rece :lol2:

Ja chce na zawsze!

da sie? :rolleyes:

Ty mi tutaj z ta sztywnoscia nie wyskakuj :lol2:

moja wyobraznia jest obszerna i zawsze zbacza na jeden temat...wiec przemilcze to... tak bedzie lepiej dla wszystkich :rotfl:

I prosze jaka kurtura nawet rachunki bierze na siebie :lol2:

Meliska super wiesci, zgodzila sie! :lol2::yes:

ale pod jednym warunkiem...

bedziesz musiala zrobic w nich sesje i ja opublikowac na FM, nie wiem tylko czy Asia sie zgodzi bo na taki broadcast. Asia to jak bedzie, zgodzisz sie?

A z ta sztywnoscia to jest tak ze owszem, rigidity jest jedno ale drugie to: Size also matters :razz:

dobra...sesja moze byc... :D

ja tam swoich zdjec pozywac sie nie boje :D

ale sesja w tej czarnej sukience??

jak dzwonilem to pytalem wlasnie o ta czarna, Nelly wlasnie przed chwila do mnie oddzwonila i pyta sie czy ty na tej sesji czasem lepiej od niej nie wyjdziesz? Ja jej na to ze moim meskim okiem to szansa zeby Meliska wyszla gorzej jest jak 1:100,000,00. A Nelly na to, ok kiecka bedzie ale bez sesji w takim razie.

... no i jestem niepocieszony :bash: :(