Mmelisa 16.02.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jak tam Asiu... wyjazd udany? bedzie relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Melcia, lepsze to niż członki, nie ? Ano zawsze jakąś małpe wkleja. Na skajpie ma taki avatarek, to George, kiedys jakiś rozleniwiony stary goryl, innym razem orangutan, szympans.... Tak tylko pytam...z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 :popcorn::popcorn: no Asia gdzie sa krzesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Melcia, lepsze to niż członki, nie ? Ano zawsze jakąś małpe wkleja. Na skajpie ma taki avatarek, to George, kiedys jakiś rozleniwiony stary goryl, innym razem orangutan, szympans.... Tak tylko pytam...z ciekawości... aaa Mari rozpoznalas ze to George. od razu widac kto siedzi na MiniMini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.02.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Taki fetysz. George jest moim ulubieńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ja mini mini nie mam wiec nie moge rozpoznac.. Asiulka.... co z focia?? relacja zakupowa?? udalo sie?? come on baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.02.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Przydalaby sie jakas kolacja bo jakis glodny dzis caly dzien chodze, ma ktos cos w menu do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 glodny? jakies menu.... ? ja mam ale nie wiem, czy moge sie podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.02.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 glodny? jakies menu.... ? ja mam ale nie wiem, czy moge sie podzielic nie bede wybredny, moze jednak sie cos znajdzie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 zapytaj zonke co ma w lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Na odpis Asiulki sie nie doczekam, wiec zmykam spac. Rano trzeba dzieciaczki pozawozic, wiec musze byc wyspana Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.02.2014 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Ja bym zrobiła jakąś tartę Jak o jedzeniu to się pochwalę, że zrobiłam postęp (Ann będzie ze mnie dumna ) - kupiłam suszone pomidory To teraz też poproszę o przepisik jakiś, tylko nie makaronowy, bo nie lubię Sorry, że dopiero teraz odpisuję, ale zrobiłam dzisiaj taaaaaki maraton zakupowy, że nie miałam nawet siły wdrapać się na górę po aparat, żeby zrobić zdjęcie na dole, a potem znowu zebrać siły i iść z aparatem na górę, zrzucić zdjęcia. Nawet telefon w pewnym momencie stał się za ciężki Teraz już się trochę zregenerowałam to zdaję relację... W sumie to nie ma co zdawać, w Ikei byłam krótko i kupiłam jedynie zaplanowane krzesło. No... Coś tam jeszcze mi się do rączek przykleiło, np. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153699/ pozdrawiam Karolinę ale zasadniczo to faktycznie było szybko: wpadłam, wzięłam co potrzeba i wypadłam... No ale proszę bardzo, oto pierwszy obecny tron w naszym domu... (z królem Karolem w roli... króla ) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/837/3g4q.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/571/qagh.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/35/bol6.jpg Edytowane 16 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no no Asia kritter moje sprawują się świetnie - choć mała tak się na nich wierci, że już nie raz fikła i to z hukiem ale chyba się nauczy w końcu? spadam kontynuować dyżur... mój starszak chory najpierw przez 3 dni 40stopni a teraz 35 nie śpię, siedzę obok niej i obserwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Bidulki zdrówka życzymy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.02.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no jaaaakie ladne krzeselo!! co ja czytam? pomidory suszone? ty? fiu fiu to moze i marimag sie wkrotce przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Asia.... to oparcie jest bardzo nisko..wez skomentuj-czy wygodnie sie siedzi? Karolina powrotu do zdrowia dla coreczki i dla Ciebie wysylam fluidy sily i wsparcia:hug:badz dzielna i sie nie poddawaj/ nie dawaj zmeczeniu Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ależ u mnie dzisiaj zalotnie wiosna wygląda (aż poezją zaleciało ) Krzesło... Przypominam, że jest z ikei i można je sobie tam własnoręcznie obczaić, ale oczywiście testerka Asia śpieszy z odpowiedziami Wygodne, wygodne Oparcie może wydawać się niskie, ale tak naprawdę samo siedzisko krzesła jest pod lekkim kątem (głębsza część siedziska przechyla się w dół) więc jak już się faktycznie usiądzie to oparcie wypada nieco wyżej (mi idealnie wypada na granicę odc. lędźwiowego z piersiowym). Martwiłam się jak się będzie przy stole siedziało. Czy te oparcia nie będą przeszkadzały, ale jest fajnie, wchodzą spokojnie pod blat stołu i można się swobodnie ile się chce do stołu przysunąć. Jest jeden mankament. Jak się już chwilę poopieram to oparcie wydaje się twarde, aż się prosi o jakiś zmiękczacz (są do niego dedykowane pokrowce, ale krzesło wtedy traci na wyglądzie ), ale teraz siedzę już 15 minut i nie czuję tej twardości. Ogólnie mówiąc - fajne krzesło Nawet już zostało ochrzczone i już jest vintage! Daro pozazdrościł wczoraj Karolkowi sesji na tronie i usadził na nim ciężkie cielsko Mańka. Jak wyglądają ślady po pazurach to pewnie wiecie... Mam ich kilkanaście Dobra. Kawusia? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/812/4bk2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 17.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 cześć Asiazet co za piękny król siedzi na tym tronie ? cudny jest ile ma miesięcy/lat? i jaki jest w obsłudze? nosz kurde tak mi się podoba a krzesełko fajowe kupiłam już inne też z ikea ale nad tymi też się zastanawiałam. Buziak i pozdro no i kawę chlapnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Hej Bastusia Karolek to staruszek. 9 lat jakoś kończy w lipcu. Więcej o nim TUTAJ, więcej jego TUTAJ To jest najlepszy pies na świecie! Z wadami - dlatego taki idealny dla mnie. Wariat, ale oddany. To mój synuś pierworodny. Wszystko ze mną robił, jest bardzo inteligentny. Tylko wulkan energii - czasem trudny do ugaszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kawa..mmmmm cos co tygryski lubia najbardziej.. i to jeszcze taaaaa!!!! mmmmm zbalamuce cie kiedys za nia dziekuje za rozpiske nt.krzesla...wow... i to jaka wyczerpujaca Za to Asiu wykonam dla Ciebie taniec w rytmie My Humps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts