Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten sierściuch ma taka minę, jakby go w promocji do tego krzesła, dorzucili ;)

A czy pierdzący strasznie czy do wytrzymania..?

Bo nie ukrywam, ze się w takim już dawno zakochałam i planowałam dla swojej dzieciarni.

Niestety, fama na mieście jest taka, ze pierdzi okrutniej niż chrapie...lub na odwrót...

O ! Taki nietoperz mi sie marzy :)

http://images04.olx-st.com/ui/10/26/96/1384548500_556372096_4-Buldog-francuski-szczenieta-po-champ-Hodowla-Stellanova-FCI-Sprzedam.jpg

Niestety, fama na mieście jest taka, ze pierdzi okrutniej niż chrapie...lub na odwrót...

I to się akurat baaardzo zgadza. Ale w porównaniu z buldogiem angielskim (Maniek) te wszystkie mankamenty Karola to jakby... pikuś ;)

Tylko o tej hodowli kiedyś słabe recenzje słyszałam. Może się przez tych 9 lat coś pozmieniało w tym temacie, ale przed zakupem warto to też prześwietlić :yes:

Asiula Gratuluję zakupu krzesła :D Idziesz do przodu :D

No nie ma wyjścia ;) Skoro tyle tu zostało wypracowane, szkoda by to było zmarnować, nie? ;)

No ja tu widze ,że lada dzień Meliska będzie miała 6 tysiaków, tak się rozgadała ostatnio :lol2::rotfl:

hihih oczywiście Kochana nie obrażam ale tak pacze i pacze i za każdym razem jak popacze to +100 +100+100 hihih:lol2:

oj joj bedzie miala i ty szybko

Asia: widzialem krzeslo, jest bardzo pozytywne, co Daro na nie?

no i pies tez czad, gryzie czy lagodny?