Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też zdjęcia kiedyś wrzucałam z dysku jako załączniki, ale na osobnej str to jednak sprawniej idzie i wolę mieć już duże - bez klikania ;) Ale z tego co zdołałam wyczytać między wierszami da radę też ładować zdjęcia bezpośrednio z kompa na FM i są duże, ale jeszcze nie wiem jak :confused: Zrobię zwiad, jak obczaję to się podzielę :D

Ania - też się podziel tą sytuacją ;) Możesz zachować anonimowość osób z showbiznesu poprzez ucięcie nazwiska, wtedy nikt nie będzie wiedział o kogo chodzi. Np. Agustin E. :rotfl:

Albo przysłoń oczy:

http://images61.fotosik.pl/666/63290172e0898119med.jpg

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

No, to jedziemy z tymi upartymi fotkami :wiggle:

Jeśli używasz ikonki z drzewkiem:

Wybierasz fotkę z kompa

Screen shot 1.jpg

klikasz „Dodaj” i pojawia się w poście małe zdjęcie

Screen shot 2.jpg

klikasz LEWYM klawiszem myszki 2 x na zdjęcie w poście i pokazuje się okienko

Screen shot 3.jpg

wybierasz opcję wielkości i klikasz „OK”

Absinthe+Ducros+fils+%28ca.+1901%29+by+Leonetto+Cappiello+Framed+Fine+Art+Print+-+42%22+x+30%22.jpg

e voila powiększa się ile wybrałaś.

Jeśli używasz zaawansowanej edycji, to po wstawieniu fotki do postu postępujesz tak samo.

Powodzenia :)

Screen shot 4.jpg

picasse mam więc muszę zobaczyć jak tam ze wstawianiem . A z dysku hmmm jest taka opcja ? ;-)

[ATTACH=CONFIG]243440[/ATTACH]

próba (przepraszam asia że u Ciebie :hug: )

Kanka, a teraz edytuj post i kliknij na fotkę 2 x lewym przyciskiem myszy :0

Pestka :hug:

tylko właśnie mi się nie pojawia zdjęcie - obrazek tylko zdjęcie w formie cyferek, literek i innych zaszyfrowanych znaków - w formie napisu czyli... :bash: będę próbowała jeszcze... Ale za instrukcje wielkie wielkie dzięki w imieniu wszystkich zainteresowanych :yes: :*

To może spróbuj przez zaawansowaną edycję wstawiać.

Pokazać ja z niej korzystać? Daje możliwość porządkowania zdjęć wstawianych na fm.