asiazett 09.08.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dobra. Mam fotki! Zastrzegam tylko, że zdjęcia robione na szybko - specjalnie dla potrzeb FM Na pewno z czasem dodam coś bardziej "górnolotnego". A póki co cała naga prawda o Ali bez retuszu http://imageshack.us/a/img268/4587/6my0.jpg http://imageshack.us/a/img703/4766/5jye.jpg http://imageshack.us/a/img600/4149/8q0o.jpg http://imageshack.us/a/img194/7427/05fc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Cudowności! Do schrupania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.08.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ala jest śliczna - taka delikatna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 09.08.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Asia - GRATULACJE!!!! Córeczka jak laleczka, śliczna, taka malutka i delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 pierwsze co powiedziałam " o jezu jaka śliczna!! " prześliczna mała blond kosmitka, a nóżeńki bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Słodka kruszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Mniam Asiu, śliczne dziewczyny rodzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.08.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Mniam Asiu, śliczne dziewczyny rodzisz! Tatuś takie zrobił Najciekawsze jest chyba to, że Ala wygląda jak klon Zuzi z narodzin. Teraz Zuzia zdążyła już jakieś 5 x przejść taką metamorfozę, że podobna do siebie samej nie była, ale Alci udało się perfekcyjnie uchwycić moment startu Sama jestem ciekawa jak tym razem będzie to wszystko będzie się rozwijało Dodam jeszcze, że czuję się już wyraźnie lepiej. Nawet dzisiaj rano spacerując długim korytarzem do łazienki, w szklanych drzwiach zauważyłam, że odzyskałam już pionową postawę (awansowałam z wczorajszego australopiteka ) Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 W takim razie gratuluję Pniesz się po szczeblach ewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.08.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 W takim razie gratuluję Pniesz się po szczeblach ewolucji No o to chyba chodzi, żeby się w życiu rozwijać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No raczej, nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.08.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Alusia jest śliczna no a dla Ciebie dużo sił i tego pięcia się w ewolucji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wow!!! Jaka śliczniutka!!! Gratulacje Asiu!!! I szybko dochodź do siebie!!! Moja mlodsza córka też wyglądala jak klon starszej, nawet na USG 3D już było widać podobieństwo! I w kolejnych "metamorfozach" nadal siebie bardzo przypominają (do tego stopnia, że ja przerzucając na szybko jakieś zdjęcia musialam się zastanowić nad jednym, ktorej to:rotfl:) a Bartek, to zupełnie inny facet, z wlosami ciemną karnacją i dłuuuugo zamkniętymi oczkami, ale to chyba przez poliki, ktore zajmowaly całą buzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.08.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 dłuuuugo zamkniętymi oczkami, ale to chyba przez poliki, ktore zajmowaly całą buzię Pytanie do Mamusiek (bo trochę wysiąkłam z tematu ) Czego nie wolno jeść karmiąc? Od razu mówię, że chodzi mi tylko i wyłącznie o produkty kategorycznie zabronione. Z Zuzią jadłam możliwie "wszystko" i nic się nie działo. Dopiero jeśli coś się wydarzy to dopiero będę odstawiać pokarmy, a nie odwrotnie - jeść jałowo i dopiero dokładać... Czekolady, orzechów, pomidorów, smażonego - niet... A co z owocami? Cytrusy wiadomo - niewolno. Ale np. arbuz? Maliny? Podpowiedzcie, bo nie mam teraz tyle czasu na neta ile by mi się marzyło - echhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja z Julią też jadłam prawie wszystko i tak samo nastawiałam się teraz, niestety Bartek ma wrażliwszy brzuszek i musiałam zweryfikować dietę Przez pierwszy miesiąc to w ogóle kosmos, nic surowego, ale teraz (już mały ma 8 tygodni) jem prawie wszystko, chciaż przedwczoraj robiłam zapiekankę z kalafiora i mały się prężył bardzo... Ale maliny podjadam, borówki też, arbuza nie próbowałam... Jadłam już kiełbasę z grila z keczupem i leczo (zaraz w pierwszym albo drugim tygodniu-ale też mu nie podpasowało, może dlatego, że dałam cebulę) Tak więc z mojego doświadczenia: nie kalafior cebula naleśniki z serem w drugim tygodniu w ilości 5szt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Gratuluję małej ślicznotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 10.08.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wstawiam ściagawkę Ja trzymałam się tego przez pierwszy miesiąc, potem zaczęłam rozszerzać. Teraz jem już prawie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.08.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Super! Dzięki Dorkota - druknę sobie Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 hej Ala to slicznotka taka delikatna, nie zmeczona porodem - wiesz co mam na mysli ? buzka bez skazy - super ucaluj ja w stopki odnosnie diety, to radze uwazac na cukinie (bardzo wzdymuje), fasole, kapuste i papryke - ja to wszystko bardzo lubie i w czasie karmienia musialam sobie odpuscic mysle, ze arbuzy mozesz, maliny ostroznie ......... na poczatku nie ma co szalec, powoli i z umiarem, ja wolalam jesc w miare normalnie (z wyjatkiem tych bardzo zakazanych) i po trochu urozmaicac diete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Co do diety to pamiętam że jak byłam w szpitalu dzien przed porodem to strasznie mi się chciało winogron, ale nie miał mi kto przynieść, na drugi dzień urodziłam i mąż przytaszczył chyba ze 3 kilo takich pięknych a pielęgniarka mi powiedziała że w żadnym wypadku nie wolno myślałam ze się rozpłacze. A ogólnie to na maliny uważać jak moja Ala miała z tydzień to ja się najadłam bo ponoć wolno i w szpitalu wylądowałyśmy z biegunką i odwodnieniem ;/ ale ona miała bardzo wrażliwy żołądek okazało się potem że to wszystko się nałożyło bo była bezbiałkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts