Ślężankaaa 19.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 jezu, ja też muszę poprasować. jutro, dziś mam kaca. od 2 dni robię za ludzki dom tymczasowy i poranny sajgon się nie skonczył. mam w domu chwilowo 5 osób, w tym noworodka i psa. nie ogarniam się. dwa dni mi wystrzeliły i w związku z tym miliard spraw do ogarnięcia. zastrzelcie mnie. na szczęście mój stary zrobił mi dziś przyjemność i jak pojechaliśmy do centrum handlowego zrobić zakupy, posadził mnie na manikiurze, pocałował w czoło i niczym jaskiniowiec udał się na polowanie na żywność. morda moja kochana... Duś Niech moc będzie z Tobą Super gest ze strony Twojego starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 .... bo sam pies liczy sie jak za 3. Taki robi sajgon Nie zgadzam się Mój robi za siebie samego Jak jestem zajęta i nie mam czasu to on znika W ogóle to trzeba go szukać po domu bo jest taki niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 19.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Slezanka to zalezy jaki jest Pies, u mnie to maja ze mna ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Slezanka to zalezy jaki jest Pies, u mnie to maja ze mna ciezko Jaki właściciel taki pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.02.2014 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Meli, moja odpowiedź muzyczna... https://www.youtube.com/watch?v=-_QSnOsih8s Nie wiem czy to hip - hop czy disco polo http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.02.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Duśka, dasz radę... Jesteś turbodymobabka http://imageshack.com/a/img585/8963/i1c2.gif Kurde, a ten stary to co? Rozkochać chce nas wszystkie w sobie tym swoim dżentelmeńskim podejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) heh bachor został policzony jako jedna z 3 nadprogramowych osób, pies nie został uosobiony. pies jest ekstrasem, a gdyby go liczyć jak ludzi to pewnie musiałabym przyjąć mnożnik x2, do wczoraj kochałam berneńczyki, ale gnida opanowała kanapę i generalnie nie daje się z niej zwalić. do "przed trzema kwadransami" stary go uwielbiał i firefox mi mówi, że nawet googlował hodowle, ale potem mumin sięgając ryjem do michy z popcornem rozlał piwo, ostentacyjnie wyżłopał ile się dało, beknął (!), a jak mój zdumiony nieślubny polazł po szmatę, co by uratować mój piękny dywan - zeżarł mu jeszcze hot doga i w tym czasie stary przegapił gola (chłopaki oglądali meczyk). ryja z musztardy wytarł o ścianę. wniosek: wszystkim poszukującym farb ogromnie polecam flutex 5 beckersa. charpiący obok stary wyszeptał mi na dobranoc "eeee dusialu, ale ty dziś na tą musztardę... jezu, że też nikogo nie zamordowałaś, chyba całą swoją cierpliwość zużyłaś z całego życia. taka antylopa na stepie, oceanie spokoju".lussss... zostałam rogatą kozą... lusss...(mam tylko nadzieję, że bliżej mi to impali czy gazeli niż do gnu) Edytowane 19 Lutego 2014 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ahhhhhh duś Ciebie to można czytać i czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.02.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 cześć Asiazett ale torcicho no no ma się te talenty:yes: , kawa też niczego sobie !!!! nawet kawę robisz zarąbistą !!!!!!!!!!!!!!!! Duśka :lol2: takie teksty :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.02.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dusia, strasznie Ci dziękuję za wsparcie duchowe. Jeśli od 5 osób nalezy sie manicure to co od 6 ? Jakies propozycje ? Idę uświadomic męża ! Niech wie, ze mam hu...wy socjal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 zarumieniłam się od 6 osób, to już na luzaku możesz sobie maseczkę antystresową i masaż twarzy fundnąć... tj. nie TY sobie, a ON tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.02.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cześć Gocha i reszta :hug: Dzisiaj nie serwuję kawy. Zmykam na spacer karmić kaczki. Byli u mnie dzisiaj panowie od balustrady na balkon. Przymiarkę robili. Zdjęli mi też furtkę. Będzie wreszcie videodomofon! No mówię Wam. Wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.02.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cześć Gocha i reszta :hug: Dzisiaj nie serwuję kawy. Zmykam na spacer karmić kaczki. Byli u mnie dzisiaj panowie od balustrady na balkon. Przymiarkę robili. Zdjęli mi też furtkę. Będzie wreszcie videodomofon! No mówię Wam. Wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no wiosna Asia z tej radości się powtarza :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.02.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Meli, moja odpowiedź muzyczna... Nie wiem czy to hip - hop czy disco polo http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Ta muza zajezdza mi pod disco polo :lol2: Mam male opoznienie z wejsciem na fm... no to lecimy z powerem na maxa.... Ps. jak to jest u mnie co czwartek... na obrotach od rana do wieczora.. ps.2 czy ktos kiedys mowil ze nie wolno pic % jak sie bierze antybiotyki?? mial racje zmykam do garow Edytowane 20 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.02.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 zarumieniłam się od 6 osób, to już na luzaku możesz sobie maseczkę antystresową i masaż twarzy fundnąć... tj. nie TY sobie, a ON tobie Znając mojego męża to pojedzie po taniości. Masaż twarzy : http://radomnews.pl/img/obrazki/radom_boks.jpg Maseczka : http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2010/229/b/7/Cake_in_the_face_by_froskenfredrik.jpg Zdrowotne kąpiele: http://www.turborotfl.com/upload/zdjecia/arty/zapasy_35.jpg Łózeczko relaksacyjne: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/RGS_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.02.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ... ps.2 czy ktos kiedys mowil ze nie wolno pic % jak sie bierze antybiotyki?? mial racje ... działanie % potęguje działanie leków powinnaś wtedy brać mniejszą ich dawkę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 działanie % potęguje działanie leków powinnaś wtedy brać mniejszą ich dawkę :lol2: taaa mniejsza dawke jak na wieczor mam zalecane lykanie 2 tabl. eeetam...zyje i mam sie dobrze Marii w tej czekoladzie to bym sobie tez tak poszalala ooo albo w basenie z kisielkiem ...sama slodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Co Aniu?? Tez jestes chetna, ze sie tak cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts