Mmelisa 21.02.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 hehehe meliska jak zawsze niezaspokojona tym razem procentowo szpoko loko pesteczko... nie braknie!!! prosiem i dolewkę można machnąć sobie http://white-bride.pl/wp-content/uploads/2012/06/21.jpg oooo te mi sie bardziej podobaja.... biore wszystkie z tamtych jeden sie ostal wiec pesteczce podaruje..niech sie cieszy dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A co do imprezy to zwołuję - na jutro wieczór! Mam wolną chatę Sama z Alą zostaję będę się boiła... z mila checia bym przyleciala na weekend... mamy ferie od dzisiaj....ale moj do pracy i watpie ze wolne wezmie a tak bym chciala gdzies sie sama wyrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.02.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) a do mnie dziś przyszły prezenty urodzinowe!!! kij że za późno, już dawno zapomniałam o świętowaniu, ale są są są mordulka się cieszy! wybaczam nawet, 1 kurier zadzwonił z zapowiedzą, że będzie o 7:20 przyprawiając mnie o zawał, 2 - o 7:32 czyli akurat jak się jeszcze oko nachwilę przymknęło, a 3 -jak żem pod prysznic wchodziła. a że tylko jedna noga dokonała zmoczenia, to postanowiłam jednak odebrać tel i huzia do sypialni za dźwiękiem wyjca. tja... nie wytarłam odnóża...błąd... na kaflach rozjechałam się więc niczym rasowa baletnica, pies bernńczyk-bydle-mumin odczytał to jako zaproszenie do zabawy i zajumał mi ręcznik, który tylko w filmach zostaje w takich chwilach na swoim miejscu. osooom. gołopdupczyni pozbierała się jednak zanim ktoś z uchodźców nakrył ją w owej przedziwnej pozie w przedpokoju, wpadła co prędzej do sypialni i zamknęła za sobą drzwi, nieomal z hukiem i z bluzgiem na ustach. z kurierem-winowajcą już oczywiście pogadał stary i słysząc ten cały raban odwraca się moją stronę. lekka zdziwka, zmierzył z góry na dół i rzekł karcąco "hm... kotek-dzikusie ale my tu mamy gości w domu, ogarnij się tygrysie, ubierz się - wdech-wdech- i nie wariuj" /mój komp w pracy zjada spacje grrr/ Edytowane 21 Lutego 2014 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Duśka, nie komp winien tylko klawiatura się wyrobiła. Może tylko brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.02.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) powiedz jaki macie ten fonik? bo ja jak oglądałam w klepach to te co mi się podobały to tysiaka Karolina wszystko zależy jaki chcesz wideodomofon (natynkowy, podtynkowy)? Na jakich funkcjach Ci zależy i ile chcesz przeznaczyć na ten cel? Edytowane 21 Lutego 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 :wave::wave: :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: kto wie? kto wie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.02.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Karolina wszystko zależy jaki chcesz wideodomofon (natynkowy, podtynkowy)? Na jakich funkcjach Ci zależy i ile chcesz przeznaczyć na ten cel? yyyyy chyba natynkowy - taki wiszący na ścianie w korytarzu chcę przeznaczyć jaknajmniej :wave::wave: :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: kto wie? kto wie? :D przyszedł zlew obowiązkowo pokazujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 yyyyy chyba natynkowy - taki wiszący na ścianie w korytarzu chcę przeznaczyć jaknajmniej Teraz mówisz o wyświetlaczy w domu a ja pytam o zew. panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 yyyyy chyba natynkowy - taki wiszący na ścianie w korytarzu chcę przeznaczyć jaknajmniej przyszedł zlew obowiązkowo pokazujesz! co dzisiaj ze mna.. przeczytalam - narkotykowy a jeszcze oprocz kawy nic nie wypilam tjaaa pokazuje... pokazywalam jak bylam mala :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 To jak Meliska się pochwali to ja też się pochwalę:P Tyyy gwiazda! ty mnie tutaj na szantaz slowny nie bierz to na mnie nie dziala :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.02.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ale mi sie dzisiaj za ta kawe dostalo przepraszam bardzo, jutro ja z rana polewam dla wszystkich Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tylko halucynek w proszku nam tam nie dosyp, bo bedzie niezla jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Hej leidis und dżentelmen Widzę, że jak zwykle czyli seks, drugs, alkohol, kawka i Meliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Hej leidis und dżentelmen Widzę, że jak zwykle czyli seks, drugs, alkohol, kawka i Meliska Hey Baby a ze Ta Meliska tak wymieniona to co?? jakies tutaj ma chody ona czy co? no dobra skoro tak to music for U http://www.youtube.com/watch?v=fUlIPXHooTk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tylko halucynek w proszku nam tam nie dosyp, bo bedzie niezla jazda jutro zamiast cukru dwa grzybki ''magic mushrooms'' :rolleyes: :lol2: niezly pomysl, pozniej bedziecie bardziej rozciagniete :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.02.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Przypomniałam sobie! Elbow chair mi przyszło! Wyciągnięte z kartonu, ale nie złożone. Ale podnieta No i tego vd też nie cyknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Przypomniałam sobie! Elbow chair mi przyszło! Wyciągnięte z kartonu, ale nie złożone. Ale podnieta No i tego vd też nie cyknęłam Asia no to wolasz Dara i niech kreci to krzeslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.02.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No, już go nakręciłam. Kręci A propos elbow chair. Wchodzę sobie przed chwilą na zara home, a tam co? http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomepl/pl/zarahomepl/806087/3377604/Obrus%2Bi%2Bserwetka%2Bz%2Bnadrukiem%2Bkwiatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.02.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Same newsy Yupi Yupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No, już go nakręciłam. Kręci A propos elbow chair. Wchodzę sobie przed chwilą na zara home, a tam co? http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomepl/pl/zarahomepl/806087/3377604/Obrus%2Bi%2Bserwetka%2Bz%2Bnadrukiem%2Bkwiatowym Wiedzą co dobre :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts