Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

hehehe meliska jak zawsze niezaspokojona :D tym razem procentowo :lol2:

szpoko loko pesteczko... nie braknie!!!

prosiem :) i dolewkę można machnąć sobie

http://white-bride.pl/wp-content/uploads/2012/06/21.jpg

oooo te mi sie bardziej podobaja.... biore wszystkie :D :p

z tamtych jeden sie ostal wiec pesteczce podaruje..niech sie cieszy dziewczyna :D

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a do mnie dziś przyszły prezenty urodzinowe!!! kij że za późno, już dawno zapomniałam o świętowaniu, ale są są są :D mordulka się cieszy!

wybaczam nawet, 1 kurier zadzwonił z zapowiedzą, że będzie o 7:20 przyprawiając mnie o zawał, 2 - o 7:32 czyli akurat jak się jeszcze oko nachwilę przymknęło, a 3 -jak żem pod prysznic wchodziła. a że tylko jedna noga dokonała zmoczenia, to postanowiłam jednak odebrać tel i huzia do sypialni za dźwiękiem wyjca. tja... nie wytarłam odnóża...błąd... na kaflach rozjechałam się więc niczym rasowa baletnica, pies bernńczyk-bydle-mumin odczytał to jako zaproszenie do zabawy i zajumał mi ręcznik, który tylko w filmach zostaje w takich chwilach na swoim miejscu. osooom.

gołopdupczyni pozbierała się jednak zanim ktoś z uchodźców nakrył ją w owej przedziwnej pozie w przedpokoju, wpadła co prędzej do sypialni i zamknęła za sobą drzwi, nieomal z hukiem i z bluzgiem na ustach. z kurierem-winowajcą już oczywiście pogadał stary i słysząc ten cały raban odwraca się moją stronę. lekka zdziwka, zmierzył z góry na dół i rzekł karcąco "hm... kotek-dzikusie ale my tu mamy gości w domu, ogarnij się tygrysie, ubierz się - wdech-wdech- i nie wariuj"

/mój komp w pracy zjada spacje grrr/

Edytowane przez duś

powiedz jaki macie ten fonik? bo ja jak oglądałam w klepach to te co mi się podobały to tysiaka :(

Karolina wszystko zależy jaki chcesz wideodomofon (natynkowy, podtynkowy)? Na jakich funkcjach Ci zależy i ile chcesz przeznaczyć na ten cel?

Edytowane przez Ślężankaaa

Karolina wszystko zależy jaki chcesz wideodomofon (natynkowy, podtynkowy)? Na jakich funkcjach Ci zależy i ile chcesz przeznaczyć na ten cel?

yyyyy chyba natynkowy - taki wiszący na ścianie w korytarzu :)

chcę przeznaczyć jaknajmniej :-P

:wave::wave::wave::wave::wave:

:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

kto wie? kto wie? :D:D :lol2:

przyszedł zlew :)

obowiązkowo pokazujesz! :)

yyyyy chyba natynkowy - taki wiszący na ścianie w korytarzu :)

chcę przeznaczyć jaknajmniej :-P

przyszedł zlew :)

obowiązkowo pokazujesz! :)

co dzisiaj ze mna.. przeczytalam - narkotykowy :wtf:

a jeszcze oprocz kawy nic nie wypilam :no:

tjaaa pokazuje... pokazywalam jak bylam mala :p:lol2: