Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Daro odbierał. I tak na szybkich oględzinach by tego pewnie nie zobaczył. Dopiero jak zabrał się za skręcanie to miał szansę dojrzeć.

http://images63.fotosik.pl/680/52670aec7c7696c5med.jpg

O ja Cię :eek::eek: Plus jest taki że to ewidentnie wada powstała z winy sprzedającego więc MUSZĄ Ci uznać reklamację :hug: Tylko znowu ta zabawa z odsyłaniem, przysyłaniem :(

nawet drzwi chcialam miec otwierane na odcisk kciuka:p

Ambitna jesteś :rotfl:

Jak ja się cieszę, że decydowanie o tym vd mnie ominęło :uff: W ogóle to ja na początku też się rechotałam na pomysł domofonu, a jeszcze, że video http://emotikona.pl/emotikony/pic/0fool.gif Wydawało mi się, że z salonu przez kuchnię sobie będę widziała kto do mnie zawituje. Też to, że do furtki blisko. A jak się w użyciu okazało, trzeba wejść głęboko do kuchni żeby widzieć bramkę. A jak ktoś podejdzie pod same drzwi to w ogóle kaplica - nic nie widać. Więc sama doszłam do tego, że ten fanaberyczny sprzęt być musi - chciał/niechciał :yes:

Mmeliska Ty to taka gadżeciara jak ja :lol2:

w koncu sis :D :lol2:

Ambitna jesteś :rotfl:

Więc sama doszłam do tego, że ten fanaberyczny sprzęt być musi - chciał/niechciał :yes:

widzisz... potrafie tez zablysnac ;)

u mnie widac... okna ogromne...nawet w salonie siedzac bede widziala czy ktos podjechal lub chce wejsc...

ale cos z bramka musze wykombinowac.. hmm moze czujnik trzepniecia pradem dla niechcianych gosci?

ooo...albo pastucha najlepiej podlacze :lol2: