Mmelisa 23.02.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Eeeeee tam Asia.. czepiasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dusia... jak podzielisz sie taka buleczka, to zaserwuje tobie piffko...ba nawet drineczka poleje bo mam zapasy w lodowce u mnie w sklepach sie nie kupi o tej godz piwa.i to w niedziele kiedy 3sklepy na krzyz czynne:bash: w soboty do godz 18 w spozywczym piwo.. w monopolowym cos mocniejszego tez w tygodniu od pon-pt w godz 10-18, w soboty od 10-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 a ja sie witam i zegnam od razu dzieci pomyte, spia nieprzytomne, mozna z mezem posiedziec w spokoju, bo w tyg to łajzy nigdy nie ma czekam na masaz stop bo nog nie czuje - zaliczylismy fajna szybka niezaplanowana wycieczke do zakopca zdrowko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 skoro mowa o pizzach to ta uwielbiam... ciasto surowe wiec podczas pieczenia rosnie...no nic dodac nic ujac jej smakiem.. http://es-pic1.ciao.com/es/17612516.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.02.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wow Ann. Zajefajnie z tym Zakopcem Duśka - Ty jesteś bezbłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.02.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wow Ann. Zajefajnie z tym Zakopcem no fajnie fajnie, tylko mloda ostatnio tylko mamunia i mamunia wiec cala wyprawe tachalam ja na rekach w chuscie a tata dzielnie prowadzil pusty wozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.02.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 A ja tam takich gotowców nie uznaję wyrobienie ciasta na pizze to krótsza chwila niż zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Asiu ja tez uwielbiam swoja jesc... alee jak sie ma w razie glodowej awarii takie cos w zamrazalniku to nie mowie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.02.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 no fajnie fajnie, tylko mloda ostatnio tylko mamunia i mamunia wiec cala wyprawe tachalam ja na rekach w chuscie a tata dzielnie prowadzil pusty wozek Haha... No bywa O dzieciach też się miałam "pochwalić" Alka poszła mi parę dni temu poszła spać o 16:00 na popołudniową drzemkę. I wstała... Dnia następnego o 7:00 rano (uprzedzam pytania: wszystko ok. ) Zuźka wczoraj była z Darem na weselu. Wystroiłam ją w jedwabną (!) sukienkę. Dzisiaj oddała mi strzęp (konkretnie to wdarta 1/4 sukienki - od cycków po podłogę, coś w kształcie fartuszka... Bo... Rozbiegała sie z 30 m i wjeżdżała na parkiet na kolanach, jak rockmanka jakaś... No i się urwało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jesteś miszczem podrasowywania pizzy. Yendrula, Yendrula... Dużo się jeszcze musisz nauczyć jak się chwalisz to czymś po czym kopary mamy zbierać z ziemi (dzisiejsza kawusia była bardzo na poziomie ). Ale junk food tutaj serwować Asienka no daj spokoj, zeby zaraz Junk Food gdybym odgrzal Bigmaca w mikrofali to mogalabys po mnie pojechac ale to przeciez byla pizza italiana frozena Eeeeee tam Asia.. czepiasz sie No wlasnie czepia sie jakby juz zapomniala ze jestem facetem Dusia... jak podzielisz sie taka buleczka, to zaserwuje tobie piffko...ba nawet drineczka poleje bo mam zapasy w lodowce u mnie w sklepach sie nie kupi o tej godz piwa.i to w niedziele kiedy 3sklepy na krzyz czynne:bash: w soboty do godz 18 w spozywczym piwo.. w monopolowym cos mocniejszego tez w tygodniu od pon-pt w godz 10-18, w soboty od 10-15. Wiesz dobrze kto by piwkiem po wczorajszym nie pogardzil czlowiek nie kaktus, pic musi a ja sie witam i zegnam od razu dzieci pomyte, spia nieprzytomne, mozna z mezem posiedziec w spokoju, bo w tyg to łajzy nigdy nie ma czekam na masaz stop bo nog nie czuje - zaliczylismy fajna szybka niezaplanowana wycieczke do zakopca zdrowko! Ann ja tez chce do Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 A ja tam takich gotowców nie uznaję wyrobienie ciasta na pizze to krótsza chwila niż zakupy Asienka ty bys mnie nauczyla robic to CIACHO. Wiecie jakby wtedy podskoczyly moje rankingi w oczach zony jakbym jej prawdziwa pizze pod nos podlozyl a wiec Asia na serio, dajesz to recepte na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No to gratulejszyn i proponuje do programu MaterChef isc wygrasz takie cudenko http://www.niepolomice.eu/pl/images/news/20121123_MasterChef.jpg a z tym to moze juz troszke przesadzilas. Moge no najwyzej dla was od czasu do czasu cos upichcic :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Zuźka wczoraj była z Darem na weselu. Wystroiłam ją w jedwabną (!) sukienkę. Dzisiaj oddała mi strzęp (konkretnie to wdarta 1/4 sukienki - od cycków po podłogę, coś w kształcie fartuszka... Bo... Rozbiegała sie z 30 m i wjeżdżała na parkiet na kolanach, jak rockmanka jakaś... No i się urwało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No wlasnie czepia sie jakby juz zapomniala ze jestem facetem Wiesz dobrze kto by piwkiem po wczorajszym nie pogardzil czlowiek nie kaktus, pic musi Jak juz to czlowiek nie wielblad-pic musi.... ale nie czepiam sie... jestes w koncu facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 a z tym to moze juz troszke przesadzilas. Moge no najwyzej dla was od czasu do czasu cos upichcic :stirthepot: napisalam ze wygrasz, a nie ze wreczam Tobie... to znaczaca roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 H Alka poszła mi parę dni temu poszła spać o 16:00 na popołudniową drzemkę. I wstała... Dnia następnego o 7:00 rano (uprzedzam pytania: wszystko ok. ) Zuźka wczoraj była z Darem na weselu. Wystroiłam ją w jedwabną (!) sukienkę. Dzisiaj oddała mi strzęp (konkretnie to wdarta 1/4 sukienki - od cycków po podłogę, coś w kształcie fartuszka... Bo... Rozbiegała sie z 30 m i wjeżdżała na parkiet na kolanach, jak rockmanka jakaś... No i się urwało ) Moja mlodsza tez tak potrafila zasnac.. czasami jeszcze jej sie to zdarza Asia... przyznaj sie...zamiast tych marchewek to ty ta sukienke reperujesz Niezla artystka z Zuzi :rotfl: powiedz jej ze ciocia Melisa ja podziwia, chwali i mowi ze kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 napisalam ze wygrasz, a nie ze wreczam Tobie... to znaczaca roznica ha ha ha a ja mialem na mysli ze do programu to sie wcale nie nadaje i z tym to przesadzilas. Co najwyzej moge wam cos upichcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.02.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 O tak! Z tą Zuźką to właśnie tak to wyobrażam sobie, że to jest w stylu Cioci Meliski http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Sex, drugs & rock'n'roll Lecę po przepisy na pizzunię, bo mam tylko ręcznie pisane, to zaraz "sxeruję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 :rotfl: no dobra... ide po drina... bo planuje sobie posiedziec dzisiaj dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 :rotfl: no dobra... ide po drina... bo planuje sobie posiedziec dzisiaj dluzej ty to wez polej tez suchemu kornikowi to tez posiedze jeszcze troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts