Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dusia... jak podzielisz sie taka buleczka, to zaserwuje tobie piffko...ba nawet drineczka poleje bo mam zapasy w lodowce :lol2:

u mnie w sklepach sie nie kupi o tej godz piwa.i to w niedziele kiedy 3sklepy na krzyz czynne:bash:

w soboty do godz 18 w spozywczym piwo.. w monopolowym cos mocniejszego tez w tygodniu od pon-pt w godz 10-18, w soboty od 10-15. :bash:

no fajnie fajnie, tylko mloda ostatnio tylko mamunia i mamunia wiec cala wyprawe tachalam ja na rekach w chuscie a tata dzielnie prowadzil pusty wozek ;)

Haha... No bywa :lol2:

O dzieciach też się miałam "pochwalić" ;)

Alka poszła mi parę dni temu poszła spać o 16:00 na popołudniową drzemkę. I wstała... Dnia następnego o 7:00 rano (uprzedzam pytania: wszystko ok. :yes:)

Zuźka wczoraj była z Darem na weselu. Wystroiłam ją w jedwabną (!) sukienkę. Dzisiaj oddała mi strzęp (konkretnie to wdarta 1/4 sukienki - od cycków po podłogę, coś w kształcie fartuszka... Bo... Rozbiegała sie z 30 m i wjeżdżała na parkiet na kolanach, jak rockmanka jakaś... No i się urwało :rolleyes:)

Jesteś miszczem :yes: podrasowywania pizzy. Yendrula, Yendrula... Dużo się jeszcze musisz nauczyć :yes: jak się chwalisz to czymś po czym kopary mamy zbierać z ziemi (dzisiejsza kawusia była bardzo na poziomie :D). Ale junk food tutaj serwować :sick: :no:

Asienka no daj spokoj, zeby zaraz Junk Food :lol2: gdybym odgrzal Bigmaca w mikrofali to mogalabys po mnie pojechac ale to przeciez byla pizza italiana frozena :lol2:

Eeeeee tam Asia.. czepiasz sie :cool:

No wlasnie czepia sie :p jakby juz zapomniala ze jestem facetem :lol2:

Dusia... jak podzielisz sie taka buleczka, to zaserwuje tobie piffko...ba nawet drineczka poleje bo mam zapasy w lodowce :lol2:

u mnie w sklepach sie nie kupi o tej godz piwa.i to w niedziele kiedy 3sklepy na krzyz czynne:bash:

w soboty do godz 18 w spozywczym piwo.. w monopolowym cos mocniejszego tez w tygodniu od pon-pt w godz 10-18, w soboty od 10-15. :bash:

Wiesz dobrze kto by piwkiem po wczorajszym nie pogardzil :bye: czlowiek nie kaktus, pic musi :rolleyes:

a ja sie witam i zegnam od razu :) dzieci pomyte, spia nieprzytomne, mozna z mezem posiedziec w spokoju, bo w tyg to łajzy nigdy nie ma ;) :) czekam na masaz stop :D bo nog nie czuje - zaliczylismy fajna szybka niezaplanowana wycieczke do zakopca ;) :) zdrowko! ;)

Ann ja tez chce do Zakopca :(

Zuźka wczoraj była z Darem na weselu. Wystroiłam ją w jedwabną (!) sukienkę. Dzisiaj oddała mi strzęp (konkretnie to wdarta 1/4 sukienki - od cycków po podłogę, coś w kształcie fartuszka... Bo... Rozbiegała sie z 30 m i wjeżdżała na parkiet na kolanach, jak rockmanka jakaś... No i się urwało :rolleyes:)

:jawdrop: :lol2::rotfl:

H

Alka poszła mi parę dni temu poszła spać o 16:00 na popołudniową drzemkę. I wstała... Dnia następnego o 7:00 rano (uprzedzam pytania: wszystko ok. :yes:)

Moja mlodsza tez tak potrafila zasnac.. czasami jeszcze jej sie to zdarza :D

Asia... przyznaj sie...zamiast tych marchewek to ty ta sukienke reperujesz :lol2:

Niezla artystka z Zuzi :rotfl::rotfl:

powiedz jej ze ciocia Melisa ja podziwia, chwali i mowi ze kocha :lol2: