Mmelisa 24.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ehh....wy to macie zdrowie a kto dzisiaj zaspal do pracy? dzieci nie zawiozl do przedszkola/szkoly? kto na wagarach? Ja z tych co jedno dzieco wstalo o 5:30, a drugie o 7 Pierwszy dzien ferii i taka pobudka czekam na obiecana kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Cześć ja już na nogach - od pół godziny gdzie kawa? I ciasta nie miętoszę Bosch miętosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Hehe, Meli. Klony wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ja nie lubie jak maszyna moje mietosi, najlepsze wychodzi kiedy jest wymietoszone przez meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Tez sie domagasz kawy? no to serwuj kochana, serwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ja nie lubie jak maszyna moje mietosi, najlepsze wychodzi kiedy jest wymietoszone przez meza :lol2::lol2: moja wyobraznia daje znac o sobie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 hej... nie idzie nadrobić Was kurna od kiedy testosteronu tu więcej to i sritu pitu non stop idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ojjj Karolina nie marudz:cool: Nastepnym razem dolaczylabys ..to i nadrabiac nie bedziesz musiala testosteron..tja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 :lol2::lol2: moja wyobraznia daje znac o sobie :rotfl: tylko ze ja mam slaba maszyne nie wyrobilo by tak dokladnie ja maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tylko ze ja mam slaba maszyne nie wyrobilo by tak dokladnie ja maz no widzisz... ja maszyny nie posiadam, wiec nie mam tego porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 hej pamiętacie jak wklejałam kiedyś fotki okien gina mego?? zastanawiałam się skąd on wziął pomysł na taki podział... NO I PROSZĘ: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/32853/000_Par7801508.jpeg podpatrzył u Janukowycza:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ehh....wy to macie zdrowie a kto dzisiaj zaspal do pracy? dzieci nie zawiozl do przedszkola/szkoly? kto na wagarach? jak ciasto na pizze to wersja BEZ MLEKA! ta chyba kazdemu wychodzi http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/pizza_mozzarella/przepis.html tylko yedrus - trzeba dluuugo mietosic ciasto Dzien doberek wszystkim lejdis ale sie wczoraj pobalowalo i nie powiem ciezko bylo wstac, dziecko juz w przedszkolu, kawy nie bylo bo sie skonczyla ale mam juz nowa swiezo zrobiona. Ann a co do tego ciacha to ciacho to ja zazwyczaj gdzie indziej ugniatam :lol2: kawusia Lejdis na dobry poczatek chu chu poniedzialku http://files.abovetopsecret.com/files/img/uw52b8ab3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ja zazwyczaj w kuchni zeby poscieli ciastem nie zapaskudzic no ja nie wiem o czym wy myslicie....przeciez ja caly czas tylko i wylacznie o GOTOWANIU mowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ci świntuszą już od rana Dobrze, że przynajmniej kawa się jakaś znalazła (ładna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja tam nie narzekam na nie wyspanie... mlode wstaly wczesnie..czyli jak zawsze kiedy jest dzien wolny... wiec tylko mamoooo mamooooo maaaaamooooo A ciacho to kobieta ugniata a nie mezczyzna Ciacho-przystojny, atrakcyjny mezczyna Lub wg Ciacho – popularne określenie pociągającego seksualnie mężczyzny lub chłopaka, stosowane bardzo często przez puste lale, blondynki, pokemony oraz okazjonalnie przez ogół kobiet szukających idealnego orgazmu. więcej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ja zazwyczaj w kuchni zeby poscieli ciastem nie zapaskudzic no ja nie wiem o czym wy myslicie....przeciez ja caly czas tylko i wylacznie o GOTOWANIU mowie!! No Ann przeciez ja tez tylko mysle o GOTOWANIU :lol2: trzeba sobie codziennie cos zgotowac Ci świntuszą już od rana Dobrze, że przynajmniej kawa się jakaś znalazła (ładna ) Asiulka, glodnemu to tylko na chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja tam nie narzekam na nie wyspanie... mlode wstaly wczesnie..czyli jak zawsze kiedy jest dzien wolny... wiec tylko mamoooo mamooooo maaaaamooooo A ciacho to kobieta ugniata a nie mezczyzna Ciacho-przystojny, atrakcyjny mezczyna Lub wg Ciacho – popularne określenie pociągającego seksualnie mężczyzny lub chłopaka, stosowane bardzo często przez puste lale, blondynki, pokemony oraz okazjonalnie przez ogół kobiet szukających idealnego orgazmu. więcej tutaj Ooooo Meliska tez juz jest, czesc Wiesz co z tym Ciachem to ja mam tez troszke inna definicje tego ciacha :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ooooo Meliska tez juz jest, czesc nie juz, nie juz... bo od dobrej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) nie juz, nie juz... bo od dobrej godziny masz zdrowie z tymi kurami wstawac :lol2::lol2: zreszta nie ma to jak ladnie sie przywitac machajac raczka a w zamian dostac wywalony jezor I don't like Mondays Edytowane 24 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 masz zdrowie z tymi kurami wstawac :lol2::lol2: zreszta nie ma to jak ladnie sie przywitac machajac raczka a w zamian dostac wywalony jezor kury to okreslenie na moje dzieci? bo tutaj w NO nie widzialam jeszcze kury skad ta pewnosc ze ten wywalony jezyk to taki hmm wywalony jezyk Witaj Andrzej..witaj... teraz moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts