Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ehh....wy to macie zdrowie :p :) a kto dzisiaj zaspal do pracy? dzieci nie zawiozl do przedszkola/szkoly? kto na wagarach? :)

jak ciasto na pizze to wersja BEZ MLEKA! :) ta chyba kazdemu wychodzi ;) http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/pizza_mozzarella/przepis.html tylko yedrus - trzeba dluuugo mietosic ciasto ;)

Dzien doberek wszystkim lejdis :)

ale sie wczoraj pobalowalo i nie powiem ciezko bylo wstac, dziecko juz w przedszkolu, kawy nie bylo bo sie skonczyla :( ale mam juz nowa swiezo zrobiona. Ann a co do tego ciacha to ciacho to ja zazwyczaj gdzie indziej ugniatam :p :lol2::lol2:

kawusia Lejdis na dobry poczatek chu chu poniedzialku ;)

http://files.abovetopsecret.com/files/img/uw52b8ab3b.jpg

Ja tam nie narzekam na nie wyspanie...

mlode wstaly wczesnie..czyli jak zawsze kiedy jest dzien wolny... wiec tylko mamoooo mamooooo maaaaamooooo :mad:

A ciacho to kobieta ugniata a nie mezczyzna

Ciacho-przystojny, atrakcyjny mezczyna ;)

Lub wg

Ciacho – popularne określenie pociągającego seksualnie mężczyzny lub chłopaka, stosowane bardzo często przez puste lale, blondynki, pokemony oraz okazjonalnie przez ogół kobiet szukających idealnego orgazmu.

więcej tutaj :D

ja zazwyczaj w kuchni :p zeby poscieli ciastem nie zapaskudzic :lol2:

no ja nie wiem o czym wy myslicie....przeciez ja caly czas tylko i wylacznie o GOTOWANIU mowie!! :p :D

No Ann przeciez ja tez tylko mysle o GOTOWANIU :lol2::lol2::lol2: trzeba sobie codziennie cos zgotowac :stirthepot:

Ci świntuszą już od rana :rolleyes: :lol2:

Dobrze, że przynajmniej kawa się jakaś znalazła (ładna :yes:)

Asiulka, glodnemu to tylko na chleb na mysli :p

Ja tam nie narzekam na nie wyspanie...

mlode wstaly wczesnie..czyli jak zawsze kiedy jest dzien wolny... wiec tylko mamoooo mamooooo maaaaamooooo :mad:

A ciacho to kobieta ugniata a nie mezczyzna

Ciacho-przystojny, atrakcyjny mezczyna ;)

Lub wg

Ciacho – popularne określenie pociągającego seksualnie mężczyzny lub chłopaka, stosowane bardzo często przez puste lale, blondynki, pokemony oraz okazjonalnie przez ogół kobiet szukających idealnego orgazmu.

więcej tutaj :D

Ooooo Meliska tez juz jest, czesc :bye:

Wiesz co z tym Ciachem to ja mam tez troszke inna definicje tego ciacha :p:rotfl::rotfl::rotfl:

masz zdrowie z tymi kurami wstawac :lol2::lol2::lol2::lol2:

zreszta nie ma to jak ladnie sie przywitac machajac raczka a w zamian dostac wywalony jezor :o

kury to okreslenie na moje dzieci? :rolleyes:

bo tutaj w NO nie widzialam jeszcze kury :lol2:

skad ta pewnosc ze ten wywalony jezyk to taki hmm wywalony jezyk ;)

Witaj Andrzej..witaj... :bye:

teraz moze byc? :D