yendrek3 24.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ;)jak poporsze jeszcze jeden dla zonki to juz moge monco nadwyrezyc twoja cierpliwosc. jesli mozna jednak to poprosze tez. Zonka mala, drobna, blondynka (tylko bez zadnych mysli) wiec tak zeby jej do wloskow pasowala, dzieki Asiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobrze ze z zaznaczeniem Zonka..bo pomyslalam ze to mnie opisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobrze ze z zaznaczeniem Zonka..bo pomyslalam ze to mnie opisujesz no w sumie tak, Meliska jak zonka, opis sie zgadza to moze od razu 2szt tej damskiej czapeczki Widzisz Meliska zebys nie mowila ze o Tobie nie mysle, tez chce Ci niewitke zoorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 a po co zonie? pytal o siebie i Juniora.. no wiesz.. tak po mesku do miasta wyrusza.. to im mamusia/zona nie bedzie potrzebna no tak wtedy bedziemy laski wyrywac na czapeczki Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Andrzej ty mi lepiej tej czapeczki nie organizuj..bo zle to sie moze skonczyc Asiunia jak cos.. to sama poprosze... nie sluchaj Andrzeja.. jeszcze go trzyma po nocce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Zrobię zestaw 3 takich. Będziecie 3 krasnoludki tylko jeszcze potem zajrzyj jak zdjęcia z Zuzią wrzucę, żebyś miał pewność, że takie właśnie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Andrzej ty mi lepiej tej czapeczki nie organizuj..bo zle to sie moze skonczyc Asiunia jak cos.. to sama poprosze... nie sluchaj Andrzeja.. jeszcze go trzyma po nocce ano trzyma nie strasznie, co ta za noc byla Zrobię zestaw 3 takich. Będziecie 3 krasnoludki tylko jeszcze potem zajrzyj jak zdjęcia z Zuzią wrzucę, żebyś miał pewność, że takie właśnie chcesz Asienka czekamy i sie rozciagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ;)jak poporsze jeszcze jeden dla zonki to juz moge monco nadwyrezyc twoja cierpliwosc. jesli mozna jednak to poprosze tez. Zonka mala, drobna, blondynka (tylko bez zadnych mysli) wiec tak zeby jej do wloskow pasowala, dzieki Asiulka Sorki Jendruś, ale nie wiem...smiac się czy płakać. :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sorki Jendruś, ale nie wiem...smiac się czy płakać. :rotfl::rotfl: yyyy zawsze mozna poplakac sie ze smiechu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sorki Jendruś, ale nie wiem...smiac się czy płakać. :rotfl::rotfl: Oooo czesc Mari, plakac to napewno nie, smaic tez nic tu do smiechu, sprawa jest powazna, potrzebuje czapeczke dla zonki ale musi w niej ladnie wygladac wiec jak Asienka ma ja zrobic nie wiedzac dla kogo szyje? ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 yyyy zawsze mozna poplakac sie ze smiechu :rotfl: ej Meliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A myslisz, że charakterystyka zonki, polegajaca na stwierdzeniu, ze raczej nie myśli, ma w jakis sposób pomóc ? No w sumie tak. Asiu, na mała główke to ma być :lol2: Przepraszam, ze pytam...to dośc osobliwy prezent. Jaka to ma byc czapeczka i z jakiej okazji ? Zima już se poszła....na wiosnę to raczej tirówka by sie przydała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A myslisz, że charakterystyka zonki, polegajaca na stwierdzeniu, ze raczej nie myśli, ma w jakis sposób pomóc ? No w sumie tak. Asiu, na mała główke to ma być :lol2: Przepraszam, ze pytam...to dośc osobliwy prezent. Jaka to ma byc czapeczka i z jakiej okazji ? Zima już se poszła....na wiosnę to raczej tirówka by sie przydała.... Ojj mari, zupelnie nie zrozumialas co mialem na mysli nawet przez sekunde nie smialbym opisywac zonki w stwierdzeniu ''ze nie mysli''. Moja to wlasnie mysli i to ponad przecietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Mari, ojjj nie ladnie to napisalas.. bo wylapalas slowka z tego co pisal Andrzej i polaczylas w calosc,.. on mial zupelnie cos innego na mysli...a ty pojechalas troche nie ladnie po jego zonie teraz... ale to jest tylko takie moje male skromne zdanie w tym temacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 oj tam , oj tam Przecież wiem Co Wy takie sztywniaki ? Trzeba wyrażac się precyzyjniej. Jendruś wróć do posta o zonie i sam to sobie przeczytaj. No jak mozna było nie mieć takiego skojarzenia ? Jesli poczułeś się urazony to przytulam i przepraszam. Zgoda ? Graba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 oj tam , oj tam Przecież wiem Co Wy takie sztywniaki ? Trzeba wyrażac się precyzyjniej. Jendruś wróć do posta o zonie i sam to sobie przeczytaj. No jak mozna było nie mieć takiego skojarzenia ? Jesli poczułeś się urazony to przytulam i przepraszam. Zgoda ? Graba ? no to gdzie ten ''Hug'' Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 oo matuniu jaka sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: oo matuniu jaka sielanka Felling better now :wave: spadam do pozniej Lejdis :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A gdzie to "później". Może też odwiedzę Też już od razu z góry za żart przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts