Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co? myslicie ze mnie doly nie lapia?? jestescie w bledzie...

ja tez tak myslalam

spoko... nie bedziemy nikogo lac... fm to nie wywalanie swoich zali publicznie...

mam nadzieje, ze dzisiaj wszystko sie pieknie nakresli i bedzie ok.

Alee powiem wam cos... coraz bardziej jestem nastawiona do powrotu do PL, szybkiego powrotu...moze w te wakacje...

O! Ja też byłam w Irlandii, ale skończyło się na 3 tygodniowych wakacjach, więc z czym jak z czym ale z pracą mi się nie kojarzy ;) A teraz za mną tak chodzi, żeby pojechać tam znowu... Na wakacje właśnie ;) ale w tym roku cel: Chorwacja! :yes: To ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w Ch.?

no my tez pierwszy raz z dzieciakami jedziemy do CH! zaliczka wplacona - cala plaza NASZA!! :D

tjaaaa a ja co roku tez na Chorwacje i Irlandie i bog wie jeszcze jaki kraj jade... w ubieglym roku nawet Krakow zwiedzilam ponownie... i na mazurach bylam

:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:

noo wiec nie ma to jak wyjazdy dom rodzicow-budowa-sklepy typu Fimal itp.. i tak w kolko:P

co roku mam obiecany wyjazd..wiec juz przestalam o tym marzyc..ba! nawet śnić...

Jako malzenstwo nigdzie jeszcze sobie na wczasy nie wyjechalismy...

obiecanki-cacanki :p

niby w tym roku tez gdzies jedziemy .. buhahaha