Mmelisa 25.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Meli, zaczynałam się już o Ciebie martwić. Gdzieś Ty była? Schowalam sie przed zlym swiatem malego dola mialam wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ... malego dola mialam wczoraj... MEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.02.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Powiedz tylko który to i zaraz mu spuścimy łomot! http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Meliska, mów, kto Ci takiego doła zafundował - będziemy lać! --Ślicznota mała!!!Co za oczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.02.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Teraz mam pytanko... Czy ktoś ma jakiś dobry namiar na Chorwację - wakacyjnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A co? myslicie ze mnie doly nie lapia?? jestescie w bledzie... ja tez tak myslalam spoko... nie bedziemy nikogo lac... fm to nie wywalanie swoich zali publicznie... mam nadzieje, ze dzisiaj wszystko sie pieknie nakresli i bedzie ok. Alee powiem wam cos... coraz bardziej jestem nastawiona do powrotu do PL, szybkiego powrotu...moze w te wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ale tak na stałe już??? bo z tego co mi się kojarzy to miało to być za jakieś 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Karolina nie za 3latka...jak za 3 to juz bym osiedlila sie tutaj na stale dawalam sobie jeszcze rok czasu gora 2. Tak na stale..dzieci mi sie znorweszczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ok...uciekam... w koncu slonce za oknem...moge moje rozdarciuchy zabrac na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Asia wszystko ok tylko za duzo obowiazkow w pracy, nawet na FM specjalnie czasu juz nie mam. Dziecinka przepiekna no i te oczy rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No niestety tak jest ! Moje kuzynka poleciała do Islandii na kilka lat na dom zarobić, a teraz juz domu jej się nawet nie chce , bo całą rodziną wyjechali i mają swoje życia na obczyźnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.02.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) No, ciężka sprawa z tym emigracjami . Sheepania, a jak u Ciebie sytuacja? Jaki plan? Edytowane 25 Lutego 2014 przez asiazett h z p pomylić... :bash: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ...Speepania... tłumaczę: owcaania :lol2::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.02.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To ja chyba jestem rodzynkiem ktoremu udalo sie wrocic po 8 latach w UK :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tłumaczę: owcaania :lol2::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2: :lol2: Ja sobie w Irlandii siedziałam ale od razu założenie było, że jadę na krótko;) Teraz niestety Irlandia nie kojarzy mi się z Zieloną Wyspą, tylko pracą, pracą i.. pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.02.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 O! Ja też byłam w Irlandii, ale skończyło się na 3 tygodniowych wakacjach, więc z czym jak z czym ale z pracą mi się nie kojarzy A teraz za mną tak chodzi, żeby pojechać tam znowu... Na wakacje właśnie ale w tym roku cel: Chorwacja! To ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w Ch.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.02.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To ja chyba jestem rodzynkiem ktoremu udalo sie wrocic po 8 latach w UK :lol2: A cel był jaki na starcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.02.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 O! Ja też byłam w Irlandii, ale skończyło się na 3 tygodniowych wakacjach, więc z czym jak z czym ale z pracą mi się nie kojarzy A teraz za mną tak chodzi, żeby pojechać tam znowu... Na wakacje właśnie ale w tym roku cel: Chorwacja! To ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w Ch.? no my tez pierwszy raz z dzieciakami jedziemy do CH! zaliczka wplacona - cala plaza NASZA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tjaaaa a ja co roku tez na Chorwacje i Irlandie i bog wie jeszcze jaki kraj jade... w ubieglym roku nawet Krakow zwiedzilam ponownie... i na mazurach bylam :bash::bash::bash::bash::bash: noo wiec nie ma to jak wyjazdy dom rodzicow-budowa-sklepy typu Fimal itp.. i tak w kolko:P co roku mam obiecany wyjazd..wiec juz przestalam o tym marzyc..ba! nawet śnić... Jako malzenstwo nigdzie jeszcze sobie na wczasy nie wyjechalismy... obiecanki-cacanki niby w tym roku tez gdzies jedziemy .. buhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ech, a mnie się nie chce nigdzie z mojego domku wyjeżdżać Też było, że jak skończymy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts