Mmelisa 26.02.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Eeeetam ja wole nie byc pierwsza bo zawsze kawa gotowa czeka.. Karolina zaloz maske na twarz i siedz z nami tatus wroci to dywan wyczysci http://thumbs.dreamstime.com/z/w-masce-gazowej-dziewczyna-21086323.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 już wymyty... chyba to jakieś zrządzenie losu było, bo wczoraj Ł prał tapicerkę w aucie mamuśkowym bo się mleko wylało... dziś była moja tura mlekowego smrodu :sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 kurcze jestem rozkojarzona...ogladam demonstracje przeciwnikow przylaczenia Krymu do Rosji... co to sie wyrabia na tym swiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czy mamy na sali poetę (płeć mi obojętna ). Wierszyk trzeba napisać. Coś o tęczy i porach roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 o teczy i porach roku oddzielnie ? czy razem? matko kiedys mialam ten talent...ale przepadl bez sladu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Tęcza piękna, kolorowa, radosna Pojawia się nad niebem, niczym zbliżająca wiosna... Biel i błękit koloru Przypomina mi o zimowym nakryciu stołu, Żółty, pomarańczowy, różowy Niczym liść jesienią purpurowy Brakuje nam pełni lata Co nad naszą tęczą słoneczko oplata. to tylko takie coś co mi na poczekaniu teraz do głowy wpadło Proszę o wyrozumiałość bo się spalę ze wstydu Można coś poprawić..ale to jest na gorąco... wiec co do głowy mi wpadło tak napisałąm by nie zapomnieć Edytowane 26 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jezus Chrystus Melisa! Wymiatasz! Wymiatasz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Rozumiem, że zrzekasz się praw autorskich i mogę wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Moze byc?? powaznie? Hahahaha lubie rymy...ale nie pomyslalam ze jeszcze cos tam w glowie posiadam:lol2: tylko z ta zimna cos bym zmienila... te kolory..ale jak zmienic na czewrien to nijak bedzie do jesieni ten blekit...Nie wiem.. moze ktoras z dziewczyn wpadnie na lepszy pomysl niz ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 no nieźle ja kiedyś też "pisałam" do rymu... nasze zaproszenia ślubne nawet wypociłam a to z przedszkola praca domowa? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Rozumiem, że zrzekasz się praw autorskich i mogę wykorzystać? taaa oczywiscie .. niech ma corcia i ty masz problem z glowy maatuniu... Melisa wierszyk napisala i bedzie on wykorzystany nie chwalac sie..kiedys napisalam taki dluuugi wiersz o Janie Pawle II (czasy liceum) i w kosciele nagrode odbieralam:D normalnie bylam w szoku bo jak to w kosciele? skoro konkurs szkolny... zajelam 2miejsce mam gdzies ten wiersz schowany w domu w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mel, jeeezzzuuu jakie talenty. Czyli nie tylko modelka ale i poetka . Musisz pozowac nago, tylko z piórkiem gęsim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 kolory tęczy jak malowane, o porach roku mówią na zmianę: czerwony - jak jesienne zachodzące słońce żółty - jak słoneczniki... smaczne i pachnące zielony - jak trawka rosą skropiona niebieski - jak woda w morzu falami spieniona fioletowy - jak fiołki... kolorowy gdy je wszystkie zakręcimy to biel zimową ujrzymy bez sensu, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Meliska ale z Ciebie poetka, nooo rewelacja dziewczyno . To jak lejdis zglaszamy Meliski kandydature na literacka nagrode Nobla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 kolory tęczy jak malowane, o porach roku mówią na zmianę: czerwony - jak jesienne zachodzące słońce żółty - jak słoneczniki... smaczne i pachnące zielony - jak trawka rosą skropiona niebieski - jak woda w morzu falami spieniona fioletowy - jak fiołki... kolorowy gdy je wszystkie zakręcimy to biel zimową ujrzymy bez sensu, ale co tam no kolejna poetka, bravo dziewczyny. to juz dwie rodzynki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mel, jeeezzzuuu jakie talenty. Czyli nie tylko modelka ale i poetka . Musisz pozowac nago, tylko z piórkiem gęsim Aaa moze takowe posiadam w swojej kolekcji Karolina pieeeekny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a170.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mmel - nie zdziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Meliska ale z Ciebie poetka, nooo rewelacja dziewczyno . To jak lejdis zglaszamy Meliski kandydature na literacka nagrode Nobla? chyba Jobla albo Hopla :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts