Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmel - ale ładny skrót, jak w bajce "Mała syrenka II" Tam było Mel - Mel ;)

Karolina :hug:

Kurde ale mnie zaskoczyłyście dziewczyny, trochę nie wiem co powiedzieć :jawdrop:

To przynajmniej wyjaśnię. Panie mnie wytypowały do konkursu przedszkolnego, bo Zuzia rzekomo ładnie mówi :rotfl: No i konkurs jest skomplikowany, bo mama ma napisać wierszyk, a dziecko ma go wyrecytować i trzeba to nagrać.

Szukałam inspiracji (oczywiście! :p)... https://www.google.pl/search?q=kolory+tęczy&client=opera&hs=aDz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PdMNU6vpE4PF7AaexoD4AQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=633 (z czego najbardziej podoba mi się ten tęczowy warkocz :D) ale jakoś nie natchnęło :( Potem wymyśliłam, że może "wolno przetłumaczyć" ;) Somwhere over the rainbow, ale też wyszło, że lipa, bo to zbyt trudne dla przedszkolaka (z pierwszej grupy wiekowej ;))

No to jeszcze przytoczę właściwy tytuł pracy:

"Rok w kolorach tęczy - ulubiona pora roku optymistycznego przedszkolaka." :eek: